Arkadsalr bende 2 pc var birinde smden oyuna girerken dierinde girmiyo sabah oda giriyodu ama simdi oyuna giriyom charları sectigimiz yerde secip start diom oyunan atıyo sebebini bilen varmı? (paralı sm)
>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<
· 569 Yanıt · 47K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 26 / 28
Yanıtlar
gitmesi kötü oldu Sad
soruma cvp verebilcek olan varmı???
bolumde ki modlara pm atabilirsin yada endorpin e ..
bolumde ki modlara pm atabilirsin yada endorpin e ..
endorphin in cevap vereceğini sanmıyom Twisted Evil bana bile vermedi Evil or Very Mad
bu arada sorun neydi kardes???
ayriyetten bu aksam oturum visual studio yu kurup su SM bozuntusunu inceliyecem.. Mr. Green
x33.org şu anda bot serverlarını kapattı bekleyeceksin.
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
paralıda mı yok yanı Rolling Eyes
paralı sm cıktı mı arkadaşlar? Rolling Eyes
x33.org şu anda bot serverlarını kapattı bekleyeceksin.
kapatmamıs yeni sm sürmüs piyasaya Neutral yani ben öyle duydum Mr. Green
s.a arkadaşlar dün akşam çok ugraştım ayarladım ama bot server gitti şimdide isro botu kuruyorum kredili şifre yazıyorum autotraning gelmiyo ?nedenini bilen varmı
yazdığın krediyi bi kontrol et bakalım,olmazsa yeniden aynı klasöre kur.
elaziglee çok saol yaw senin hakkını nasıl ödicem çok yardımcı oluyosun dün gece bu sm olayından sonra kredili bot açılıyo ama şifre yazıyom auto traning gelmiyo emin olmak için defalarca botu her siteden indirdim kurdum ama olmuyo
bot kredisi nerden alabilirim paypaldan alamıyorum sorun var heralde
arkadaşlar bana bunun nasıl çalıştığını anlatabilirmisiniz daha önce hiç kullanmadım!!!
arkadaşlar bana bunun nasıl çalıştığını anlatabilirmisiniz daha önce hiç kullanmadım!!!
gerek kalmadı parmağı çtım start demedim ama x33ü açtım açıldı dorumu yapmışım,* kahvekeyfi
sm çalışıyomu şuan :?!!!
sm çalışıyomu şuan :?!!!
evet yaa çalışıyo mu merak ettim
bir kaç gündür kota aşımı nedeni ile bilgisayarı açmama kararı aldımda(kendimce)
hem okullarda başlıcak
bence sizde kapayın (okulu olanlar) tabi bazılarımız
sanane lan sana mı sorcaz lavuk
demiştir onlar sözünü geri alırsa 😁 😈 Merhaba sro parmağı açıyorum start demiyorum.x33 ten açıyorum.oyuna giriyor ve girdiği gibi
NOTE UNREAD diye oyun içinde uayarı çıkıyor.home bastığımda da bot penceresi açılmıyor.Acaba ben de mi yok sa herkestemi hata????
NOTE UNREAD diye oyun içinde uayarı çıkıyor.home bastığımda da bot penceresi açılmıyor.Acaba ben de mi yok sa herkestemi hata????
ArkadaşLar bende Virüs BuLdu !!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap