Icerige atla
Extraloob

>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<

· 569 Yanıt · 47K görüntüleme · Sayfa 27 / 28
Yanıtlar
Tweety
Tweety ⭐ 19y

ArkadaşLar bende Virüs BuLdu !!

bune simdi yaaa her dosyayı bizzat tarattım

dur senin virüs programını söyleyeyim Arrow "Kaspersky"

program tamamıyla temiz crypto kullanıldığı için virüs programı kodlara ulaşamıyor ondan virüs sanıyor Mr. Green

baska bir baslıkta virüslü diyeni vururum demiştim neyse sanırım okumamıssın Twisted Evil Mr. Green zuahahhahhaa Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Arrow Mr. Green
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
E
endorphin OP ⭐ 19y
bu yeni smde pin yok şehir il ülke kontrol eden bi sistem var gönderdiğin download sırasında aldığınız x33.dll dosyası sm'yi satın alan arkadaşa otomatik build ediliyor.. nasıl çalışıyor.. onuda söyliyim.. mesela sen girdin satın aldın sm dosyasını x33.dll dosyası sana özel olarak o anki ip adresine göre site tarafından yazılıyor bi robot aracılığıyla sen bu dll dosyasını paylaştığında hiç bi uyarı göremeden ass kick (kıça tekme). 😊

SM Hakkında lütfen başka mesaj yazmayın mesaj yoluyla herkese ayrı ayrı cevap yazmak inanın çok zor.. bol şans herkese.
3
3nToX ⭐ 19y

bu yeni smde pin yok şehir il ülke kontrol eden bi sistem var gönderdiğin download sırasında aldığınız x33.dll dosyası sm'yi satın alan arkadaşa otomatik build ediliyor.. nasıl çalışıyor.. onuda söyliyim.. mesela sen girdin satın aldın sm dosyasını x33.dll dosyası sana özel olarak o anki ip adresine göre site tarafından yazılıyor bi robot aracılığıyla sen bu dll dosyasını paylaştığında hiç bi uyarı göremeden ass kick (kıça tekme). 😊

SM Hakkında lütfen başka mesaj yazmayın mesaj yoluyla herkese ayrı ayrı cevap yazmak inanın çok zor.. bol şans herkese.

paralı mı yani bu?
M
Morwena ⭐ 19y
Bedava SM şuan yoktur yani Paralı SM şuan mevcuttur !
Tweety
Tweety ⭐ 19y
YESS ve kırılması neredeyse imkansız Wink
3
3nToX ⭐ 19y
uff yaaa Crying or Very sad
ama ne yapçan onlarda burdan para kazanıyorlar Rolling Eyes
E
endorphin OP ⭐ 19y

Everthing should be made as possible but not a simpler.
Herşey yapılabilir mümkün oldukça ama basit değildir.

Albert Einstein...

( Mümkün )
3
3nToX ⭐ 19y

Everthing should be made as possible but not a simpler.
Herşey yapılabilir mü**ün oldukça ama basit değildir.

Albert Einstein...

( Mü**ün )

WaoW parçaladan extraokk Twisted Evil
Tweety
Tweety ⭐ 19y

kırmayı denedim merak etme Rolling Eyes özel bir program lazımdı depomda olacaktı ama formattan önce yedeklemeyi unutmusum... bir daha 50 yıl arasam bulamam Mr. Green

zaten kırsamda 0x33.org un serverını taklit edebilmen lazım Rolling Eyes

kırılamaz diye bisi yoktur bunu endorphinde bilir clockwork da ancak burada kullanılan sistem web tabanlı bize lazı molan x33.exe değil webdeki kökü Twisted Evil Twisted Evil
3
3nToX ⭐ 19y

kırmayı denedim merak etme Rolling Eyes özel bir program lazımdı depomda olacaktı ama formattan önce yedeklemeyi unutmusum... bir daha 50 yıl arasam bulamam Mr. Green

kırılamaz diye bisi yoktur bunu endorphinde bilir clockwork da ancak burada kullanılan sistem web tabanlı bize lazı molan x33.exe değil webdeki kökü Twisted Evil Twisted Evil

işi kökten bitiricen yani Twisted Evil Mr. Green
Tweety
Tweety ⭐ 19y
ben kaç yılın kurasıyım hele ElazigLee ile birleşince GM i hackleyesim geliyor ama durun bakalım zaman nelere gebe... belki mucize olur kökten yeni BOT yazarım Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil fena fikirde değil Mr. Green Twisted Evil

endorphin iyi söylemiş imkansız diye bisi yoktur... Cool

işi kökten bitiricen yani Twisted Evil Mr. Green
E
endorphin OP ⭐ 19y
67. ile başlayan bi server var arkadaşım x33 dosyasının get post ettiği sana tavsiye... yada bi taktik.. madem kırmaya çalışıyorsun ipucu olsun sana.. ashampoo firewall indir x33 dosyasının getpost ettiği server ipsini bul login esnasında firewall devreye girecek çünkü. aldığın ipyi bi loopback adaptör kurup ona tanımla sonra sm bozuk html alındı hataları verecek IIS (internet information services) kur bilgisayarına c:\inetpub\wwwroot dizini altına clonelayacağın x33 serverının aynısından bi database kur.. ( Buda 297de 1 ihtimal ) databasesi kafana göre editle sm will be free for you ....
Tweety
Tweety ⭐ 19y

67. ile başlayan bi server var arkadaşım x33 dosyasının get post ettiği sana tavsiye... yada bi taktik.. madem kırmaya çalışıyorsun ipucu olsun sana.. ashampoo firewall indir x33 dosyasının getpost ettiği server ipsini bul login esnasında firewall devreye girecek çünkü. aldığın ipyi bi loopback adaptör kurup ona tanımla sonra sm bozuk html alındı hataları verecek IIS (internet information services) kur bilgisayarına c:\inetpub\wwwroot dizini altına clonelayacağın x33 serverının aynısından bi database kur.. ( Buda 297de 1 ihtimal ) databasesi kafana göre editle sm will be free for you ....

onları gectim clonlamada takıldım Mr. Green
E
endorphin OP ⭐ 19y

madem takıldın bunların hepsini geçelim 2nci seçeneği vereyim sana ...bi tane windows 98 makina ayarla kendine.. SoftIce kur.. makinen sro ve asm yapabilecek kadar iyi olsn. clockwork sm yi bu şekilde oluşturuyor... çalışan bi sm dosyası al kendine bi de çalışmayan aut. veren sm de al yanına. Softice ta sm yi çalıştır önce doğru çalışan sm yi. Step By step yapıp auth. geçen yeri ( karakter login ve start) kafana kazı. sonra çalışmayana geç auth. hatası vereceği anda x33.dll i freeze et. auth. atlattır. buda sana 2nci seçenek. bu biraz zordur ama asm bilgisi az da olsa senin için cocuk oyuncağı olacaktır.. tekrar bol şans
Tweety
Tweety ⭐ 19y
makina hemen yanımda duruyor Cool
zor ama denemeye değer... Aslında bu sekilde bir crack bile olusturabilirim... SM crack Twisted Evil Twisted Evil

ama şöyle bir durum var ben tam 2hafta online olamayacağım... gelince devam ederim kaldığım yerden Mr. Green

madem takıldın bunların hepsini geçelim 2nci seçeneği vereyim sana ...bi tane windows 98 makina ayarla kendine.. SoftIce kur.. makinen sro ve asm yapabilecek kadar iyi olsn. clockwork sm yi bu şekilde oluşturuyor... çalışan bi sm dosyası al kendine bi de çalışmayan aut. veren sm de al yanına. Softice ta sm yi çalıştır önce doğru çalışan sm yi. Step By step yapıp auth. geçen yeri ( karakter login ve start) kafana kazı. sonra çalışmayana geç auth. hatası vereceği anda x33.dll i freeze et. auth. atlattır. buda sana 2nci seçenek. bu biraz zordur ama asm bilgisi az da olsa senin için cocuk oyuncağı olacaktır.. tekrar bol şans
G
Gokhan_16 ⭐ 19y
y arkadaşlar bişi sordum hala cevap alamadım ben bu softmodla girdiğimde hata veriyo oyundan atıyo giriş öntemini falan anlatırmısınız Confused Shocked
Tweety
Tweety ⭐ 19y

y arkadaşlar bişi sordum hala cevap alamadım ben bu softmodla girdiğimde hata veriyo oyundan atıyo giriş öntemini falan anlatırmısınız Confused Shocked

SOFTMOD calısmıyorrr Rolling Eyes ancak paralısı calısıyor capiss Mr. Green
3
3nToX ⭐ 19y

SOFTMOD calısmıyorrr Rolling Eyes ancak paralısı calısıyor capiss Mr. Green

bas bas paraları softmofda bas bas Razz
C
CWsaila ⭐ 19y
valla arkadaşlar baktım olcak gibi değiş 4$ verip aldık 3 arkadaş çok ucuza geldi bize, anlicanız aynı anda 2 car sorunsuz kasılabiliyor bir tanede slat yapabilirsiniz 3 car yani dadin kolay gelsin kahvekeyfi extraokk
P
point1981 ⭐ 19y
arkadaşlar bende para bastım ama çalışmıyo
şuan çalışıyo olan varmı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: