Icerige atla
Extraloob

>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<

· 569 Yanıt · 47K görüntüleme · Sayfa 16 / 28
Yanıtlar
_
_kral_ ⭐ 19y
aaaaaaa
M
maminow91 ⭐ 19y
skiller gözükmüo nası halledicem bunu???
D
dalgıç ⭐ 19y
sm ıcın cok sağolun başarılarınızın devamını sürdürmenız dıleği ıle hoşcakalın troy server DALGA GUILD TRAKYALILAR 😊
R
rafettinaz ⭐ 19y
biri bana yaedım etsin oyuna giriyom ıd şifre yazıyom image kod gelmio yarım edin
*
tarih 31 ağustus bu version şu anda çalışmaktamıdır?
*
C:/Program Files/Silkroad/x33/x33.exe

Uygulama Yapılandırması Doğru Olmadığından,Bu Uygulama Başlamadı.Uygulamayı Yeniden Yüklemek Srunu Giderebilir.

ne Bu Hata?

-Resim Silinmiş.
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Yeni versiyonunun cıktığını kaç kere söylememiz gerek bu calismayacak ve yeniside paralı Rolling Eyes
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
*
EEEE FAKAT BURDAKİ İNSAN YUKARIDA YAZMIŞKİ BU ÇALIŞIYOR ÇOK GÜZEL ÖYLE BOYLEE...

KISACA NE BU ÇALIŞMIYORMU ?
B
bobby_ ⭐ 19y
eskisi gibi kolayca 2 char açma varmı, yada işkencelide olsa 2 char açma varmı Mr. Green
A
ne saman çıkıo yaff bu yeni bot
A
adminler yeni botu ne zaman koyarsınız sölerseniz sevinirim 😊 Mr. Green
C
CWsaila ⭐ 19y
detective detective SOFTMOD burda yayınlanmayacak artık biraz okuyun neler yazmışlar kendiniz almalısınız 4$ verip
A
ahahaha bir daha beleş bot çıkmıo mu Sad:( Embarassed Question
_
arkadaşlar yaptım herşeyi botu açıyorum parmağı start demiyom sonra o33 .exe açıyom oyuna giriyor sonra homeye basıyom çıkmıyo nbot neen acaba lütfen yardım
W
Yani bu bot şu anda çalışıyo mu çalışmıyo mu???
O
okan92 ⭐ 19y
çalışmıyo bundan sonra softmod ları 4$ alcaksınız home calısmaz artık bu botun ömrğ bitti herkes aynı soruyu sormasın yaaa anlayın yok bot artık bi diğer yazıları okumuyosunuz sonra buraya msj atıyosunuz olmuyo diye bi bakın diğer yazılara bu bot YOOOK
B
bobby_ ⭐ 19y
varmı multiclient yani Shocked
D
DarkSouLz ⭐ 19y
şuanda çalışıyor deyilmi ?
Confused Shocked
A
beyler adminleri sıkmayın elbet onlar arıyorlar dır elbet onlar bulur Very Happy
S
swetman ⭐ 19y
hom tuşuna bastında panel gelmiyor dostum belkii 30 kere denedşm herşeyi söledin şekilde ama yok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: