aaaaaaa
>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<
· 569 Yanıt · 47K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 16 / 28
Yanıtlar
skiller gözükmüo nası halledicem bunu???
sm ıcın cok sağolun başarılarınızın devamını sürdürmenız dıleği ıle hoşcakalın troy server DALGA GUILD TRAKYALILAR 😊
R
rafettinaz
⭐ 19y
biri bana yaedım etsin oyuna giriyom ıd şifre yazıyom image kod gelmio yarım edin
*
**MaRKeRs**
⭐ 19y
tarih 31 ağustus bu version şu anda çalışmaktamıdır?
*
**MaRKeRs**
⭐ 19y
C:/Program Files/Silkroad/x33/x33.exe
Uygulama Yapılandırması Doğru Olmadığından,Bu Uygulama Başlamadı.Uygulamayı Yeniden Yüklemek Srunu Giderebilir.
ne Bu Hata?
-Resim Silinmiş.
Uygulama Yapılandırması Doğru Olmadığından,Bu Uygulama Başlamadı.Uygulamayı Yeniden Yüklemek Srunu Giderebilir.
ne Bu Hata?
-Resim Silinmiş.
Yeni versiyonunun cıktığını kaç kere söylememiz gerek bu calismayacak ve yeniside paralı Rolling Eyes
*
**MaRKeRs**
⭐ 19y
EEEE FAKAT BURDAKİ İNSAN YUKARIDA YAZMIŞKİ BU ÇALIŞIYOR ÇOK GÜZEL ÖYLE BOYLEE...
KISACA NE BU ÇALIŞMIYORMU ?
KISACA NE BU ÇALIŞMIYORMU ?
eskisi gibi kolayca 2 char açma varmı, yada işkencelide olsa 2 char açma varmı Mr. Green
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
ne saman çıkıo yaff bu yeni bot
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
adminler yeni botu ne zaman koyarsınız sölerseniz sevinirim 😊 Mr. Green
detective detective SOFTMOD burda yayınlanmayacak artık biraz okuyun neler yazmışlar kendiniz almalısınız 4$ verip
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
ahahaha bir daha beleş bot çıkmıo mu Sad:( Embarassed Question
_
_SroGoblin_
⭐ 19y
arkadaşlar yaptım herşeyi botu açıyorum parmağı start demiyom sonra o33 .exe açıyom oyuna giriyor sonra homeye basıyom çıkmıyo nbot neen acaba lütfen yardım
W
WildWildWest
⭐ 19y
Yani bu bot şu anda çalışıyo mu çalışmıyo mu???
çalışmıyo bundan sonra softmod ları 4$ alcaksınız home calısmaz artık bu botun ömrğ bitti herkes aynı soruyu sormasın yaaa anlayın yok bot artık bi diğer yazıları okumuyosunuz sonra buraya msj atıyosunuz olmuyo diye bi bakın diğer yazılara bu bot YOOOK
varmı multiclient yani Shocked
şuanda çalışıyor deyilmi ?
Confused Shocked
Confused Shocked
A
ajdafalaklar
⭐ 19y
beyler adminleri sıkmayın elbet onlar arıyorlar dır elbet onlar bulur Very Happy
hom tuşuna bastında panel gelmiyor dostum belkii 30 kere denedşm herşeyi söledin şekilde ama yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap