Icerige atla
Extraloob

6 adet sbot account ile satış tekrar başlamıştır.

· 79 Yanıt · 8.3K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
S
selamet OP ⭐ 17y
5 adet kalmıştır msn bırakan arkadaşları ekledim.
S
selamet OP ⭐ 17y
up
S
selamet OP ⭐ 17y
up
Y
YeeT ⭐ 19y
ALıcıyımda SEn SS çekicem diye gittin gelmedin silmişsin .. Anlamadım bu işten bişey..
S
selamet OP ⭐ 17y
kaldı son 3 acc yokmu sbot isteyen alıcı olmayanları boşa ekleyipde zaman kaybetmenin anlamı yok
M
madness288 ⭐ 17y
selamet msn ekle istersen pm atamıyorum bot isi icin mailto:[email protected]
S
selamet OP ⭐ 17y
selamet msn ekle istersen pm atamıyorum bot isi icin mailto:[email protected]

ekledim hocam son 3 acc kalmıştır satış devam etmektedir.istek üzerine 100 silk karşılığında süre uzatmada yapılır kolay gelsin
W
waggais ⭐ 17y
hocam sen alexsanderdamısın server olarak ve bot kaldımı elınde
F
F0rzA ⭐ 17y
Selam hocam Kesinlikle ekle buyuzden uye oldum kesin alıcam ıns bıtmemıstır . mailto:[email protected]
S
selamet OP ⭐ 17y
Selam hocam Kesinlikle ekle buyuzden uye oldum kesin alıcam ıns bıtmemıstır . mailto:[email protected]

ekledim hocam
S
selamet OP ⭐ 17y
up
D
darbe ⭐ 19y
benide ekle ozaman hocam sen hemen baglantiya gecelim:) mailto:[email protected]
D
dreadlogos ⭐ 18y
Bu adamdanda almayın isterseniz kendisinin adı erdidir hera serverında __Haydut__ adlı nickli oyuncudur üçkagıtcının tekidir..Tüm Kızıl__Kan Guildi izmirlidir bunların arkadasları yani onu bunu soya soya is yaparlar.
Bende söylemesi artık silkle satış fln geçti işinizi yapmadan önce adresini telefon numarasını msn kayıtlarını fln alın bişi olursa polise gidersiniz...
H
hallowkuta ⭐ 18y
15 günü var derken 15 gün sonra account kapanıyormu ? Sbottan hiç anlamıyorumda :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: