Icerige atla
Extraloob

||| 4 Mevsim Extraloob Butonları |||

· 27 Yanıt · 6.6K görüntüleme
L
Leader OP ⭐ 19y
||| 4 Mevsim Extraloob Butonları |||

İyi Günler arkadaşlar yönetime sunmak istediğim " 4 Mevsim Extraloob Butonlar'ı " vardır. 😉 Sözü fazla uzatmayıp butonları sunuyum. 🤤

Hepinizi Öpüyorum
😘

Saygılarımla
BitterSweet

27 Yanıt
T
Truth ⭐ 18y
Ellerine Sağlık ..
S
Gayet hoş olmuş 👍
L
Leader OP ⭐ 19y
teşekkürler 😘
J
Journalist ⭐ 19y
kullanım alanları kısıtlı/yok
L
Leader OP ⭐ 19y
kullanım alanı en kolayı yaratılır 😎
J
Journalist ⭐ 19y
o çok yanlış bir düşünce ihtiyaca göre görsel hazırlanır görsele göre kullanım alanı açılmaz

bu şuna benzer bir kumaş fabrikası açmak istiyorsun ama sana gelen elemanlar tornacı elmanlar tornacı diye kumaş fabrikasını kalıp fabrikasına çeviremezsin 😉
B
Black Rain ⭐ 19y
Çok ama çok yeteneklisin Bitter ama sadece bu yeteneğini nerede kullanacağını bilmiyorsun 😊 Biraz özel çalışalım seninle bakalım ^^
L
Leader OP ⭐ 19y
teşekkürler 😄 Okan abi'de görseydi süper olurdu ama bakar ya elbet ❤️
P
Ben üzücü birşey söylemek istemiyorum gerçekten ama site de bunların kullanılabileceği bir alan yok. Güzel değil mi diye sorarsan 4ü de çok güzel gerçekten. Ama kullanışlı değil burası için
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ellerine sağlık harika işler çıkartıyorsun ama kullanım alanı neresi kuzum agh onu da bilsek 😄
L
Leader OP ⭐ 19y
tamam eleştirilere açığım istediğinizi söyleyebilirsiniz 😎
L
Leader OP ⭐ 19y
ellerine sağlık harika işler çıkartıyorsun ama kullanım alanı neresi kuzum agh onu da bilsek :D

abi şöyle düşündüm mevsime göre logo veya banner değiştiren script yazıp kullanalım diyorum nasıl fikir ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
script yazılırda bunları nerede kullanacağız.
P
Prada ⭐ 19y
Button benim bildiğim basılan bişeydir yani 😜 Bunlara nerde basacaz ahaha
Z
Zeratul ⭐ 18y
gayet güzel bayıldım ^^,
P
Button benim bildiğim basılan bişeydir yani 😜 Bunlara nerde basacaz ahaha

Ben çok severim büyük butonları. Elimin büyüklüğü dolayısıyla hiç o yabancı filmlerdeki başkanların nükleer savaş başlat tuşuna bastıkları gibi bi tuşa basamadım 😄 Böyle bi buton olursa iyi olur zırt pırt kullanırım ben 😁
P
Prada ⭐ 19y
7/24 basarım diyosun 😜
P
asdf qwer gibi birşey olur ben de o 😄 Geçerken tık giderken tık 😆
Q
Qmer ⭐ 18y
Şuradakine çok benziyor sanki. 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: