J Journalist ⭐ 19y 16 yil once #21 Şuradakine çok benziyor sanki. 🎭OMG 😱 Bitter'den çalıntı yapmışlardır 😄 😁 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #22 Şuradakine çok benziyor sanki. 🎭OMG.Ps : tsubasa sevdim seni güzel gözlemcisin kuzum takibindeyim ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crown ⭐ 19y 16 yil once #23 Kendim yaptım dememiş zaten 😜Sitede çalmış olabilir 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Qmer ⭐ 18y 16 yil once #24 Photoshop ÇalışmalarımızBu arada site paylaşım sitesi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crown ⭐ 19y 16 yil once #25 Photoshop Çalışmalarımız 🙄Ama milleti kandırmak gibi bir niyeti olduğunu hiç sanmıyorum . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #26 ellerine sağlık =) güzel olmuş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WosT ⭐ 17y 16 yil once #27 Gayet güzel... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil