Icerige atla
Extraloob

27 Haziran 2010 Metallica İstanbul'da!

· 37 Yanıt · 2.5K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Metallica,Slayer,Anthrax,Mastodon,Behemoth,Iron Maiden,Rammstein,Mötley Crüe,Alice Cooper,Iggy & The Stooges,The Cult,Anthrax gibi grupların katılımıyla gerçekleşen Sonisphere Festival'in Türkiye ayağı 27.06.2010'da İstanbul'da yapılacak..

Festivalin resmi web sitesi olan http://www.sonispherefestivals.com 'da yavaş yavaş ayrıntılar netleşiyor..siteye girişte istanbul linkinin pasif olması festivalin gerçekleşmeyecek olmasından değil çıkacak olan grupların henüz netleşmemesinden kaynaklanıyor..

Her ülkede farklı gruplar çıkmakla beraber organizatörlere yakın olanlar Anthrax,Mastodon,Metallica,Slayer ve Machine Head ile imzaların atıldığını söylüyorlar..

Aww harika olacak kaçırmayacağım bu sefer
[F New]Solo Gitarist
37 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
wooooo

extraloob ailesi olarak katılsak mı bu festivale hazirandaymış ama
.NET
.NET OP ⭐ 19y
wooooo

extraloob ailesi olarak katılsak mı bu festivale hazirandaymış ama

Biletler satışa çıkacak ve çıktığı gün bitecek hacı elimizi çabuk tutmak gerek
[F New]Solo Gitarist
E
El Verano ⭐ 18y
Waaaaa.

Organizasyon super.
A
Avenger ⭐ 18y
Offf izin alıp gitmem gerek bilet fiyatları ne olurki ?
Advance
Advance ⭐ 18y
Bilet fiyatı pleasee xD
.NET
.NET OP ⭐ 19y
İngilterede olacak konserdeki bilet fiyatları:
http://uk.sonispherefestivals.com/buy-tickets/

Ben kaçtm topicten 👋 👋

Ps: 😆 😆 😁 :P

Hacı gelen grupları görmüyomusun ? Stadyum kapatılacak konserler için. Fiyatı yüksek ama kaçırılacak bir organizasyon değil yahu 😜
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
min. 300 TL olur bilet fiyatları ömrümüzde bir kez olsun metallica görmek canlı dinlemek gelecek nesillere ben onun konserine gittim len tospaaa diye haykırmak için bile gidilir lakin TR şartları kaçımız gidebilir ki.
A
Avenger ⭐ 18y

Ben kaçtm topicten 👋 👋

Hacı gelen grupları görmüyomusun ? Stadyum kapatılacak konserler için. Fiyatı yüksek ama kaçırılacak bir organizasyon değil yahu :P

Hacım 3aylık harçlığımla anca toplarım o parayı değil stadyum direk stadyumun olduğu ilçeyi kapatsınlar isterlerse 😁 😁
Lakin;
ömrümüzde bir kez olsun metallica görmek canlı dinlemek gelecek nesillere ben onun konserine gittim len tospaaa diye haykırmak için bile gidilir

okan abiyede katılıyorum ama ThereIsNoWayToGoConcert 😁 😜
B
Brown ⭐ 18y
🤘 🤘 🤘
🤘 🤘 🤘
🤘 🤘 🤘
🤘 🤘 🤘
🤘 🤘 🤘
🤘 🤘 🤘
🤘 🤘 🤘
🤘 🤘 🤘
M
Mirage ⭐ 19y

Ben kaçtm topicten 👋 👋

Hacı gelen grupları görmüyomusun ? Stadyum kapatılacak konserler için. Fiyatı yüksek ama kaçırılacak bir organizasyon değil yahu :P

Hacım ama o parada kaçacak gibi değil 😆 😆
Advance
Advance ⭐ 18y

Ben kaçtm topicten 👋 👋

Hacım ama o parada kaçacak gibi değil 😆 😆

o civarlarda yüksekte bi evi olan yokmudur 5-10 liraya getirtsek şu metallica işini 😆
P
Presence ⭐ 19y
Metallica,Slayer,Anthrax,Mastodon,Behemoth,Iron Maiden,Rammstein,Mötley Crüe,Alice Cooper,Iggy & The Stooges,The Cult,Anthrax

Ben dururmuyum yerimde İron Maiden dan Steve Harris geliyor vede ben burda oturucam ilk haberini aldığımda havalara uçmuştum
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
min. 300 TL olur bilet fiyatları ömrümüzde bir kez olsun metallica görmek canlı dinlemek gelecek nesillere ben onun konserine gittim len tospaaa diye haykırmak için bile gidilir lakin TR şartları kaçımız gidebilir ki.

+1
T
TwiLighT ⭐ 18y
o civarlarda yüksekte bi evi olan yokmudur 5-10 liraya getirtsek şu metallica işini 😆

😆 😁

Hacım 3aylık harçlığımla anca toplarım o parayı. okan abiyede katılıyorum ama ThereIsNoWayToGoConcert 😁 :P

🤝 😁
E
El Verano ⭐ 18y
Konuyu aclik,yoksulluk siniri konusuna cevirdiniz. :p

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: