Icerige atla
Extraloob

Metallica Yeniden Istanbul'da

· 12 Yanıt · 2.7K görüntüleme
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Geçen sefer bilet bulamamıştım istediğim yerden,gitmemek gibi bi aptallık yapmıştım.Bu sefer para bayılıp ennnn önden alacagım yerimiiii.
Bu seferde sallayın Istanbuluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
❤️ ❤️ ❤️

Kaynak: http://www.sonispherefestivals.com/

Metallica'nın yanında Slayer ve Rammstein da gelecek.
12 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Hazirandaymış. Kaçırmam.
[F New]Solo Gitarist
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Hazirandaymış. Kaçırmam.

Kaçırılmaz tabikide 🍺
S
shneZee ⭐ 18y
Hazirandaymış. Kaçırmam.

+1907
K
Kobe ⭐ 19y
Haberi duyduğum gibi siteye girdim başlığı aççaktım 😜 slayer, anthrax ve mastodon'u da gelebilirmiş. Tam kesinleşmeyen bir olaymış gitmeyi çok isterim
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Haberi duyduğum gibi siteye girdim başlığı aççaktım 😜 slayer, anthrax ve mastodon'u da gelebilirmiş. Tam kesinleşmeyen bir olaymış gitmeyi çok isterim

Evet diğer grupları bende duydum.Kesin olup olmadığını bilmediğim için yazmadım onları, Metallica kesin diye biliyorum.
Q
Quattro ⭐ 19y
Ölmeden bu adamları izlemek lazım ama.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohannesss buna gidilir işte EXL olarak toplu halde gidelim pankartta açarız wuhuuuuuuuuuuuuuuu 😜 🤘

never me, never see ...
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
up
R

Dört büyük geliyo diyolar.. Slayer, Megadeth, Metallica, Anthrax.. Resmileşmedi henüz. Sanırım metallica kesin geliyo 😄

--
4büyük ile ilgili dergide yazanları bi sitede paylaşmıştım oradan koplayalayıp buraya koysam sorun olmaz umarım.. 😄
I
iwontcry4u ⭐ 19y
omg metallica+slayer+rammstein
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
bende kesin gidiyoprumda 4. kategoriden alcam bileti isterseniz topluca 4. kategöriye gdelim 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: