Icerige atla
Extraloob

21 Temmuz Salı Update Bilgileri

· 203 Yanıt · 19K görüntüleme · Sayfa 9 / 10
Yanıtlar
D
arkadaşlar bende update yapmıyor ve Media.pk2 file is damaged. Can´t save version diyor media pk2 zararmı görmüş acaba? ama hiçbişey yapmadım nasıl zarar görmüş?
B
BrKTrM ⭐ 17y
Yuu tavsiye için saol Okan amca 😆

Eee yaşlandın artık 😈
D
birde ardından Failed to write updated version. diyor?
I
Hacılar 😜
Bende update yapmıyordu.Oyunu sildim tekrardan yükledim.Şimdi hata vermiyor.News çıkıyor ama update atmıyor.Launcher'de bir hareket yok.Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
U
hata geldiğinde paso enter'a basın hiç durmadan 6. 7. denemede update yapacaktır.

ayrıca sbot yeni versiyon geldi mi?
E
emsalsiz ⭐ 19y
Hacılar 😜
Bende update yapmıyordu.Oyunu sildim tekrardan yükledim.Şimdi hata vermiyor.News çıkıyor ama update atmıyor.Launcher'de bir hareket yok.Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

bendede oldu aynısı silip yükledim gitti senin sorunla aynı bi yrdm ltfn
I
hata geldiğinde paso enter'a basın hiç durmadan 6. 7. denemede update yapacaktır.

ayrıca sbot yeni versiyon geldi mi?

Hata gelmiyorki 😁
U
bilemiyorum o zaman. :?

şu an çalışan bot var mı sbot ya da isro?
D
arkadaşlar bende update yapmıyor ve Media.pk2 file is damaged. Can´t save version diyor media pk2 zararmı görmüş acaba? ama hiçbişey yapmadım nasıl zarar görmüş?

bu sorunu bilen varmı lütfen cevap versin başkasında olan? bitek bendemi oldu?
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Olan goldbotlara olsun diğer botlar maasum :P

😁
D
allahım update yapıyor ne kadar sevindim anlatamam arkadaş çalışıyor sro cdsi onda akşama kadar beklemem lazımdı çok sevinçliyim hepinizi öpüyorum 😘
U
allahım update yapıyor ne kadar sevindim anlatamam arkadaş çalışıyor sro cdsi onda akşama kadar beklemem lazımdı çok sevinçliyim hepinizi öpüyorum 😘

hayırlı olsun Xd
P
Prisoners ⭐ 18y
Bilgilendirme için sağol 🍺
D
omg troyda Samural_Jack in üstüne bakın bide banlanmış 😱
V
Viski ⭐ 18y
owWwwWwWwW beyler giremeyenler soryu silsin tekrar yüklesin sürekli update etmeyi denesinler sonunda oluyor :D:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
21 Temmuz Salı Update Bilgileri

haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6

Merhaba. Bu Silkroad Online.

Bu, tüm sunucuları haftalık sunucusu denetim altında olacak hoş bir oyun ve pürüzsüz bir yama deneyim korumaktır.

Haftalık sunucu denetimi her Salı yapılacak.

Oyun İnceleme Dönemi: Temmuz. 21, 2009 13:00 ~ 17:00 Silkroad Standart Saati (4 saat sürecek)

[Patch]
- Büyük bot cezalandırması olacaktır.
- Magic POP öğe listesi yenilenecektir
- Yeni premium öğesi olan Arap Avatar eklenecektir.
- Çin Opera Avatarı Item Mall'dan kaldırılacaktır.
- İyileştirme Avatar Magic seçenek sistemi gelecektir (Yeni seçenekler ve aynı seçeneği aşmak mümkün.)

Yeni Kostüm:

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Yeni kıyafet ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

Connection the server has been ended hatasının çözümü : browser'da silkroadonline.net sitesi açın site içerisinde biraz gezinin ve sonrasında launcher'ı çalıştırın update yapacaktır.

Saygılarımla

umarım 10dg staff geri gelir

/ Güncel.
I
Impossy ⭐ 17y
sürekli deneyince giriyor arkadaslar 5 10 kere denedim hızlı hızlı yaptı update hadi iyi oyunlar.
M
Milano ⭐ 18y
update yapamayan arkadaşlara; silkroad'ın ana sayfasını açın gezinin biraz, tekrar launcher açın; gene olmassa bir daha deneyin bir-iki deneyişinizde gelir.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Güya hotan fortres gelecekti pehhhh 😕

Korean Sro için gelicegini söylemiştim ama kimse tınlamadı beni 😄
E
EliteTurk ⭐ 18y
- İyileştirme Avatar Magic seçenek sistemi gelecektir (Yeni seçenekler ve aynı seçeneği aşmak mümkün.)

Bunu derken gerçekte ne anlatılmak isteniyo açıklarmısınız ? 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: