Icerige atla
Extraloob

21 Temmuz Salı Update Bilgileri

· 203 Yanıt · 19K görüntüleme · Sayfa 6 / 10
Yanıtlar
_
_Turkboy__ ⭐ 18y
arkadaşlar bende 3. dakkada filan update geldi fakat yeni bi sorun daha var bot oyunu açmıyor yeni sürümü ne zaman gelir acaba ?
M
msoylu782 ⭐ 17y
SİLKROADIN SİTESİNDE ŞÖLE YAZIODU
2 YASA DIŞI PROGRAM KULLANIMI SİLKROADA ERİŞİMİNİZİ ENGELLİYECEKTİR
(Oturum açtığınızda oyunu oynamakiçin yapmanız gereken oyunu yeniden kurmaktır.. .)
H
HaRaMi_Daa ⭐ 18y
Kardeşım Sbot ve isrobot kullananlarda ban yiycekmi
G
Gameworld ⭐ 19y
Hadi bakalım ne olacak
R
recos ⭐ 18y
walla bot da çalışmı offfffff onu bekle şimdi
A
anKyRa ⭐ 17y
dostum hayır olayını bayagı yaptım sadece zaman kaybı enterla hızlı hızlı yapın belli bi süreden sonra update başlıcak herkese ii oyunlar ilerdede böle sorunlar olucaktır ve kesin çözümü bu belki adminler konuyu sabitlerler yada silkroad sorun ve hatalarında güncel bi konu acabilirler şimdiden tşk ediorum
A
anKyRa ⭐ 17y
şimdi sbotu bekliyoruz cıkmasını bakalım cıkarsa daha da güzel olucak :))
R
recos ⭐ 18y
belki biz bot kullanıypz de o hata werildi ?
B
badmad ⭐ 19y
OLmuyo :(((
M
msoylu782 ⭐ 17y
Ben OYUNU yeniden Kurdum ama hala aynı hiç update felan yapmıyorr yardım edin lütfenn
G
Gameworld ⭐ 19y
Tüh be oyun update olmuyor o kadar silip yüklemiştim 😈
S
Swatch ⭐ 17y
den dene
G
Gameworld ⭐ 19y
Ben OYUNU yeniden Kurdum ama hala aynı hiç update felan yapmıyorr yardım edin lütfenn

Bendede olmuyor yeni kurdum oyunu ama sorun nedir anlamadım belki yoğunluktan olabilir
A
anKyRa ⭐ 17y
bak hata cıkıcak "daat" die bi sesle ^^ ona enter de hemen ardında şimdi tekrar başlatmak istiormusunuz hatası cıkıcak enter a bas bu böle biraz sürücek hata cıakrdıkca entera basıcaksın joymax belli bi süreden sonra sert kayaya carptık diip 😄 verio updateyi dibine dibine
R
Ben Silkroad hava ve sorunları bölümüne bu konuyla ilgili başlık açtım yardım eden olmadı harbiden nabıcaz ya 😄
S
Swatch ⭐ 17y
uniqler çoktan kesilmiştir
R
recos ⭐ 18y
botun çıkması ne kadar sürer
S
Swatch ⭐ 17y
2 3 gibi çıkar
G
Gameworld ⭐ 19y
bak hata cıkıcak "daat" die bi sesle ^^ ona enter de hemen ardında şimdi tekrar başlatmak istiormusunuz hatası cıkıcak enter a bas bu böle biraz sürücek hata cıakrdıkca entera basıcaksın joymax belli bi süreden sonra sert kayaya carptık diip 😄 verio updateyi dibine dibine

Canım o hatada çıkmıyorki
T
The_İmam ⭐ 18y
olduuuu 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: