paylasım için ty
21 Temmuz Salı Update Bilgileri
· 203 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 10 / 10
Yanıtlar
avatar iteme ayni bluedan istedigin ve basabildigin kadar basabilceksin
Update'i tamamlarken server inspectiona girdi 😐

temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp avatarları çıkartıyolar piyasaya yok rengini değiştiriyolar bilmemneyini değiştiriyolar pehh.. hepsi para tuzağı bunların ya joymax işini biliyor vallahi.
temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp avatarları çıkartıyolar piyasaya yok rengini değiştiriyolar bilmemneyini değiştiriyolar pehh.. hepsi para tuzağı bunların ya joymax işini biliyor vallahi.
o vakit çiz üret bir tane güzelim ne var yani adamlar çalışıyorlar sen ne yapıyorsun peki ?
yapılacak ne varsa yaptılar artık renklerle oynuyorlar 👍
yeni login sistemi gelmiş sanırım :/

3-4 haftadır oynamıyordum yeni gördüm... önceki updatede gelmiş ...
teşekkürler...
teşekkürler...

Mithrandir
⭐ 19y
SBot'un yeni sürümünü açıyorum Login Dedikten Sonra start Diyorum Error 45 Veriyor Ne Yapmalıyız :S
Silkroad Exe'sinide Gösterdim Gene Olmuyo 😠
Silkroad Exe'sinide Gösterdim Gene Olmuyo 😠
Herakross I
iwontcry4u
⭐ 19y
=/ bnde mavi arap dress wardı bu yeni gelen maleler kat kat daha güzel pff..
Birde lucky gelmiş sırf alchemy yapmak için yeni dress lazım 😄
Birde lucky gelmiş sırf alchemy yapmak için yeni dress lazım 😄
o vakit çiz üret bir tane güzelim ne var yani adamlar çalışıyorlar sen ne yapıyorsun peki ?
çiz üretmesi gereken ben değil onlar. ayrıca o seviyede oyunu yaratanların birkaç renk koduyla oynaması zor olmasa gerek bu yüzden bunları çalışmadan saymıyorum. oynayanların bu bağımlılığı olmasa bu paraları zor elde ederlerdi zaten. almaya devam edin adamları milyoner yapmaktan başka bir işe yaramıyor.
bu salak oyundanda seneler önce kurtuldum.zamanında bende bağımlıydım başıma neler geldi bir ben bilirim. herkes benim gibi bağımlı olmayabilir ama bağımlı olanların sosyal hayatını ve parasını kemirmekten başka bir işede yaramıyor bu meret. zevkle para sizin oynayın harcayın birşey diyemem ama yazdıklarımıda "öneri" olarak algılayın eleştiri olarak değil..
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
çiz üretmesi gereken ben değil onlar. ayrıca o seviyede oyunu yaratanların birkaç renk koduyla oynaması zor olmasa gerek bu yüzden bunları çalışmadan saymıyorum. oynayanların bu bağımlılığı olmasa bu paraları zor elde ederlerdi zaten. almaya devam edin adamları milyoner yapmaktan başka bir işe yaramıyor.
bu salak oyundanda seneler önce kurtuldum.zamanında bende bağımlıydım başıma neler geldi bir ben bilirim. herkes benim gibi bağımlı olmayabilir ama bağımlı olanların sosyal hayatını ve parasını kemirmekten başka bir işede yaramıyor bu meret. zevkle para sizin oynayın harcayın birşey diyemem ama yazdıklarımıda "öneri" olarak algılayın eleştiri olarak değil..
Adamlar zorla oynatmıyor.İsteyen oyunu 15sn. içinde silibilir hayatından ve pc'sinden 👍
ya joymax golbot ban diyor tın yok ya serverler hala kalabalık yeter yaaaa
zorla oynattıkları falan yok ama f2p diye söyledikleri yalanla millete koklatınca böyle müptelası olabiliyosun oyunun. level kasıyım, şunu yapıyım, herkes beni tanısın, işte sun'ım olsun, şu olsun, bu olsun vsvs. bunların bi zaman sonra hiçbirşeye değmedini anlıyorsun. bırakınca çoğu kişi oh be hayat var diyodur bence 😊
Magic pop sans oranı arttırıldı launcherde yazıodu
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
güya büyük bot cezalandırması olcaktı bugün hotan da en az 500 tane goldbot vardı bence herkes o connection to server has ended hatasıyla uğraşırken o arada goldbotları oyuna aldılar
G
gece mavisi
⭐ 17y
sağolasın ingilizcesi iyi olmayan arkadaslar için güsel paylaşım
Her şeyi tadında bırakın güzel olur bende oynuyorum ama sro ya bakmıyorum çünkü benim yerime bot kasıyor 😈 😈 😈
cok guzel dressler
çok güzel başlık olmuş ellerine saglık kuzum 😘
Güya hotan fortres gelecekti pehhhh 😕
ağustosta yeni serverle gelcek ve sro legend4 plus gelcek ağustosta
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap