kuzum üni sınavında tek idealim MSU Mimarlık'tı lakin olmadı ama hayatım MSU'de geçti çizim nedir proje nedir tashih nedir eskiz nasıl kullanılır şehir nasıl planlanır bir mimar kadar bilirim rapidoların dili olsa da beni anlatsalar agh aghhh neyse MSU normalde 6 senelik bir okuldu 4e düşürdüler lakin 4te bitiren yok genelde 6-8 yıl arasında bitiyor 8)Abi mimarlik zor bolum asirii derece dusun ben lise 3 e gectim bu yil lise 3 teyim bolum insaat ve mimarlik.Insaat adina hicbirsey ogrenemiyoruz sadece cizim iste egitim sistemi cokmus bir ulke zaten de.Ogretmenler psikopatlar hepsi bi tanesi yemiceksinz icmiceksiniz uymucaksiniz cizim yapicaksiniz diyordu,eger mimar olucam diyorsan sosyal hayatin olmamali heralde 😄 Ben zaten istemiyordum bu bolumu babamin zorlamasiyla gitim.Unide artik kendim secicem ne olursa olsun ailem hayatima yon veremiyecek kendi hayatimda kararlarimi kendim vermek istiyorum.Uni icin baya hedefim var zaten askeri akademi,polis akademis olmadi ozel kolejde avukatlik ama en buyuk hayalim Turkoloji Turk dunyasi kadar ilgi duydugum birsey yok
başarılar canımcım, şunu da belirtmeden geçmeyeceğim.
Üniversite sınavında Türkiye 1. de olsam yazacağım tek yer DGSA MSU MİMARLIK olacaktır 8)
Okan abi insan yasadikca ogrenirmis senin hala o sansin var 😄 Benimki cok karisik sadece ne sececegimi bilemiyorum.....Kararsizlik en zor sey zaten