Icerige atla
Extraloob

> 2010-ÖSYS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı <

· 108 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 5 / 6
Yanıtlar
S
kuzum üni sınavında tek idealim MSU Mimarlık'tı lakin olmadı ama hayatım MSU'de geçti çizim nedir proje nedir tashih nedir eskiz nasıl kullanılır şehir nasıl planlanır bir mimar kadar bilirim rapidoların dili olsa da beni anlatsalar agh aghhh neyse MSU normalde 6 senelik bir okuldu 4e düşürdüler lakin 4te bitiren yok genelde 6-8 yıl arasında bitiyor 8)
Abi mimarlik zor bolum asirii derece dusun ben lise 3 e gectim bu yil lise 3 teyim bolum insaat ve mimarlik.Insaat adina hicbirsey ogrenemiyoruz sadece cizim iste egitim sistemi cokmus bir ulke zaten de.Ogretmenler psikopatlar hepsi bi tanesi yemiceksinz icmiceksiniz uymucaksiniz cizim yapicaksiniz diyordu,eger mimar olucam diyorsan sosyal hayatin olmamali heralde 😄 Ben zaten istemiyordum bu bolumu babamin zorlamasiyla gitim.Unide artik kendim secicem ne olursa olsun ailem hayatima yon veremiyecek kendi hayatimda kararlarimi kendim vermek istiyorum.Uni icin baya hedefim var zaten askeri akademi,polis akademis olmadi ozel kolejde avukatlik ama en buyuk hayalim Turkoloji Turk dunyasi kadar ilgi duydugum birsey yok

başarılar canımcım, şunu da belirtmeden geçmeyeceğim.

Üniversite sınavında Türkiye 1. de olsam yazacağım tek yer DGSA MSU MİMARLIK olacaktır 8)

Okan abi insan yasadikca ogrenirmis senin hala o sansin var 😄 Benimki cok karisik sadece ne sececegimi bilemiyorum.....Kararsizlik en zor sey zaten
A
aids ⭐ 19y
bu arada 2 yıllık kazanan herkese de başarılar diliyorum MYO artık gözümde ortaokul gibi bir yerde ama sizlerden ricam oradan ne olur 4 yıllığa geçiş yapın hiç olmadı açıköğretimi 3-4 okuyun ve 4 yılı tamamlayın sizin geleceğiniz için 4 yıllık diploma şart beni dinleyin hayatın tadını çıkartın.

Yöntem şu hocam.
1 yıl normal okuyacam MYO.
2.yıl'ı okurken açık öğretimden okuyacam bi 2 yıl.
Toplamda 3 yılda 4 yıllığı bitiricem nasipse.
Yani düşüncem öyle 8)

Öle bişi olmuo işte malesef, mezun olmadan kimse 3 ve 4 den devam ettirmez açıköğretim. senin dediğin gibi bi sistem olsayadı myo okurken açıköğretimde okurdun 2 yılda ikiside biterdi.

yapabilicen şey şu 2. yılı bitirip ösym' ye başvurmak. ve 3 4 devam etmek, eğer intibak varsa onu bilmiyorum...

yada myo okurken açıköğretimden de devam edebilirsin. 2 üniversite ama birine öncesinde girmen lazım 1 yıl önce..
B
Ben de ⭐ 17y

Öle bişi olmuo işte malesef, mezun olmadan kimse 3 ve 4 den devam ettirmez açıköğretim. senin dediğin gibi bi sistem olsayadı myo okurken açıköğretimde okurdun 2 yılda ikiside biterdi.

yapabilicen şey şu 2. yılı bitirip ösym' ye başvurmak. ve 3 4 devam etmek, eğer intibak varsa onu bilmiyorum...

yada myo okurken açıköğretimden de devam edebilirsin. 2 üniversite ama birine öncesinde girmen lazım 1 yıl önce..

Eee. Tamam Hocam Dediğimi anlamadın galiba, yada ben yalnış anlattım.
1.ci senesi MYO'lunu normal okuyacağım.
2.ci senesi açıköğretim'e başvuru yapıp açık öğretimle beraber okuyacağım.
Yani 2.ci senemde Hem myo'lunun son senesini hemde açık öğretimin 1.ci senesini okumuş olucam.
3.cu senedede Açık öğretimden kalan 1 yılı okuyacağım.
Sonuç 3 yılda 4 yıllık okumak 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
2. sınıf biter 3ten itibaren aöf'ye gidebilirsin.
ya da 2.sınıf biter geçiş yaparsın bir 4 yıllık okula o da derslerine göre sana yeni bir program verir muhtemelen 1.5 yılını kabul eder.
B
blitz90 ⭐ 16y
geçen sene sınav zor olduğundan herkesin sıralaması daha iyi geldi ve atıyorum 2008'de 30 bininciyi alan 2009'da 35 bininciyi aldı. bu yıl da herkes geçen yıla bakıp tercih yapınca ortaya böyle sonuçlar çıktı aslında.. yani çoğu kişiye istediği bölüm gelmedi, çoğu açıkta kaldı falan. uzun lafın kısası burda ösym'nin suçu yok, biraz dikkatli olmalıydınız.. 😊 neyse kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum da hiç vakıf ünv. yok mu bu forumda ahaha. 😄
A
aids ⭐ 19y
3. senende açıköğretimin 2. senesinde olucaksn.Kalan 1 ne demek 😄

sana 3-4 okuma hakkını myo da gördüğün 1. sınıf derslerinden ve 2. sınıf derslerinden keserek veriolar.

2. üniversitelerde bu geçerli hep örneğn

1. sınıfta türk dili görüyorsn AA ile geçtin
2. üniversitende de eğer kabul edilirse türk dilin AA geçio. Ve 1 kere daha almak zorunda kalmıosn o dersi. dolayısıyla 1. ve 2. sınfıtan baya bir ders geçmiş olyrsn. myodan sonra açıköğretim yazarsan. 1. ve 2. sınıftan dersin 1 yada 2 tane kalıcaktır. sn o derslerle birlikte üstten ders alırsın ve 3. sınıftan olur bu. sene sonu dersleri geçersen 4. sınıfı da verir geçersin olay bu myo dan açıköğretime geçmek de 4. yıllık ossden bi daha girmektede aynı sistem..
B
Ben de ⭐ 17y
Ya şimdi kazandık Üni'leri.Sıra geldi Oturucak yer bulmaya ☕
Dertler hiç bitmiyor yahu daral:
I
geçen sene sınav zor olduğundan herkesin sıralaması daha iyi geldi ve atıyorum 2008'de 30 bininciyi alan 2009'da 35 bininciyi aldı. bu yıl da herkes geçen yıla bakıp tercih yapınca ortaya böyle sonuçlar çıktı aslında.. yani çoğu kişiye istediği bölüm gelmedi, çoğu açıkta kaldı falan. uzun lafın kısası burda ösym'nin suçu yok, biraz dikkatli olmalıydınız.. 😊 neyse kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum da hiç vakıf ünv. yok mu bu forumda ahaha. :D

Arkadaşım senin klavuzdan hiçbişeyden haberin yok sanırım.Berbat bi klavuz hazırlamıslar coğu kisi 25,27. tercihde kazandı.Bunun sebebi sence kim?
B
Ben de ⭐ 17y
3. senende açıköğretimin 2. senesinde olucaksn.Kalan 1 ne demek 😄

sana 3-4 okuma hakkını myo da gördüğün 1. sınıf derslerinden ve 2. sınıf derslerinden keserek veriolar.

2. üniversitelerde bu geçerli hep örneğn

1. sınıfta türk dili görüyorsn AA ile geçtin
2. üniversitende de eğer kabul edilirse türk dilin AA geçio. Ve 1 kere daha almak zorunda kalmıosn o dersi. dolayısıyla 1. ve 2. sınfıtan baya bir ders geçmiş olyrsn. myodan sonra açıköğretim yazarsan. 1. ve 2. sınıftan dersin 1 yada 2 tane kalıcaktır. sn o derslerle birlikte üstten ders alırsın ve 3. sınıftan olur bu. sene sonu dersleri geçersen 4. sınıfı da verir geçersin olay bu myo dan açıköğretime geçmek de 4. yıllık ossden bi daha girmektede aynı sistem..

Hmm.. haklısın. Vallaha daha yeniyiz ünide mazur görün 😊
Bakalım bi başlıyalımda.
Ne zaman başlıyor bu üniler ?

Arkadaşım senin klavuzdan hiçbişeyden haberin yok sanırım.Berbat bi klavuz hazırlamıslar coğu kisi 25,27. tercihde kazandı.Bunun sebebi sence kim?

Vallaha benim 3.cü tercih tuttu 😊
Ps: Söyliyim dedim 😊
B
blitz90 ⭐ 16y
geçen sene sınav zor olduğundan herkesin sıralaması daha iyi geldi ve atıyorum 2008'de 30 bininciyi alan 2009'da 35 bininciyi aldı. bu yıl da herkes geçen yıla bakıp tercih yapınca ortaya böyle sonuçlar çıktı aslında.. yani çoğu kişiye istediği bölüm gelmedi, çoğu açıkta kaldı falan. uzun lafın kısası burda ösym'nin suçu yok, biraz dikkatli olmalıydınız.. 😊 neyse kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum da hiç vakıf ünv. yok mu bu forumda ahaha. :D

o kılavuza bağlı kalmaman, önceki yıllara bakmaman da senin suçun ama.
E
eL`dode ⭐ 19y
izmir myo hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilirmi?
A
Absence ⭐ 19y

o kılavuza bağlı kalmaman, önceki yıllara bakmaman da senin suçun ama.

Adam klavuza bağlı kaldık ondan bizi yanılttılar diyor sen senin suçun diyorsun hala 🙄
A
aids ⭐ 19y

izmir myo'yu bilmiyorum fakat myo'lar hakkında genel bilgi verebilirm?
E
eL`dode ⭐ 19y

izmir myo'yu bilmiyorum fakat myo'lar hakkında genel bilgi verebilirm?

myolar hakkında bilgim var fakat izmir myonun iso belgesi falan varmış.Yerleşkesi eğitimi hakkında bilgi lazım bana sadece izmir myo ile ilgili.Mekatronikle ilgili olursa daha iyi olur tabi...
B
Konya Selçuk uni. Güneysınır myo Bilgisayar Pro.
A
aids ⭐ 19y
arkadaşlar yeni bir konu açtım myo'larla ilgili dileyen inceleyebilir.

viewtopic.php?f=678&t=212876
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Isparta Süleyman Demirel Üniv. Turzim ve Otel İşletmeciliği
B
blitz90 ⭐ 16y
Adam klavuza bağlı kaldık ondan bizi yanılttılar diyor sen senin suçun diyorsun hala 🙄

bağlı kalman diyecektim işte ya anlayın.
A
Absence ⭐ 19y

bağlı kalman diyecektim işte ya anlayın.

Ozaman o kılavuzu niye çıkartıyorlar da 3er liradan satıyorlar okullarda
E
Extrovert ⭐ 18y
Hacettepe universitesi ingiliz dil bilimi kaydirmaya ragmen yerlestik 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: