Icerige atla
Extraloob

> 2010-ÖSYS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı <

· 108 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Erciyes Üniversitesi(Kayseri)
Harita Mühendisliği

İnş. herşeyin hayırlısı olur... 👋

Vay kayserime geliyorsun hayırlı olsun diyorum ^^ Değişen şehrin farkını göreceksindir tabi hiçbir zaman bir ist izmir ankara olamaz ama son yıllarda büyük yol katetti + şu an varolan 2 üni ve yapılan ünilerle tr nin en önemli şehirlerinden birisi olacak ^^ Güzel yıllar geçirirsin umarım 🍺

Ankaradan kayseriye gitmek sorun olmaz.Kayseride Anadolunun gelişmiş güzel yerlerinden biri.Bekle beni Kayseri... makara:

Kayıtlar falan ne zaman ? Aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum tabi ben kayseriden gitmemiş olursam o zamana 🍺
[ek #12654]
I
01,09,2010 kayıt tarihi...
M
McBlue ⭐ 19y
Yazılım Mühendisliği xD
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yazılım Mühendisliği xD

tebrikler canımcım, hangi üniversite kuzum ❤️
G

- Resim Silinmiş.
H
hmzsnmz ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Adam king beyler dağılın ^^
[ek #12654]
U
Unforgiven ⭐ 17y
🙏 🙏 🙏 🙏
G
yıllar sonra muayenehaneme geldiğinizde extraloob forumundanım derseniz indirim yaparım:P
H
hmzsnmz ⭐ 19y
yıllar sonra muayenehaneme geldiğinizde extraloob forumundanım derseniz indirim yaparım:P

Muayenehane açayım desen en az 10 yılın var o zamana kadar ölmezsek uğrarız elbet 😜
[ek #12654]
U
Unforgiven ⭐ 17y

Muayenehane açayım desen en az 10 yılın var o zamana kadar ölmezsek uğrarız elbet :P

doğru 😄 😆 😁
M
McBlue ⭐ 19y
Yazılım Mühendisliği xD

tebrikler canımcım, hangi üniversite kuzum ❤️

İzmir Ekonomi Universitesi 😄
G
geleceğe yatırım:P
S
Harita Mühendisliği

wayyy kral bölümdür demedi deme haaa ITU'de okurken jeoloji topoğrafya dersleri için İnşaat Fakültesinde derslerimi görürdük Harita ve İnşaat öğrencileriyle aynı dersleri alırdık harita tam benim mesleğimdi aslında mimarlık ve harita paso plan çiz eskizlere bayılıyorum yaaaa güzel bölüm hayırlı olsun canımcım 😘

okan abi emin ol mimarlik cizimm falan hicde iyi kolay degil 😄 Proje yetistirmek icin 1hafta uyumadan geziyorsun bazen ve ben sadece lisedeyim bunun unideki halini dusunemiyorum
Son 2yilim kaldi benimde uniye ama Turkiyedeki sistem cok karisikmis hic anlamadim bizde hic oyle degil.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Harita Mühendisliği

wayyy kral bölümdür demedi deme haaa ITU'de okurken jeoloji topoğrafya dersleri için İnşaat Fakültesinde derslerimi görürdük Harita ve İnşaat öğrencileriyle aynı dersleri alırdık harita tam benim mesleğimdi aslında mimarlık ve harita paso plan çiz eskizlere bayılıyorum yaaaa güzel bölüm hayırlı olsun canımcım 😘

okan abi emin ol mimarlik cizimm falan hicde iyi kolay degil 😄 Proje yetistirmek icin 1hafta uyumadan geziyorsun bazen ve ben sadece lisedeyim bunun unideki halini dusunemiyorum
Son 2yilim kaldi benimde uniye ama Turkiyedeki sistem cok karisikmis hic anlamadim bizde hic oyle degil.

kuzum üni sınavında tek idealim MSU Mimarlık'tı lakin olmadı ama hayatım MSU'de geçti çizim nedir proje nedir tashih nedir eskiz nasıl kullanılır şehir nasıl planlanır bir mimar kadar bilirim rapidoların dili olsa da beni anlatsalar agh aghhh neyse MSU normalde 6 senelik bir okuldu 4e düşürdüler lakin 4te bitiren yok genelde 6-8 yıl arasında bitiyor 😎
B
Ben de ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

1 gün kayıt süresimi olur hocam 😱
S
kuzum üni sınavında tek idealim MSU Mimarlık'tı lakin olmadı ama hayatım MSU'de geçti çizim nedir proje nedir tashih nedir eskiz nasıl kullanılır şehir nasıl planlanır bir mimar kadar bilirim rapidoların dili olsa da beni anlatsalar agh aghhh neyse MSU normalde 6 senelik bir okuldu 4e düşürdüler lakin 4te bitiren yok genelde 6-8 yıl arasında bitiyor 8)
Abi mimarlik zor bolum asirii derece dusun ben lise 3 e gectim bu yil lise 3 teyim bolum insaat ve mimarlik.Insaat adina hicbirsey ogrenemiyoruz sadece cizim iste egitim sistemi cokmus bir ulke zaten de.Ogretmenler psikopatlar hepsi bi tanesi yemiceksinz icmiceksiniz uymucaksiniz cizim yapicaksiniz diyordu,eger mimar olucam diyorsan sosyal hayatin olmamali heralde 😄 Ben zaten istemiyordum bu bolumu babamin zorlamasiyla gitim.Unide artik kendim secicem ne olursa olsun ailem hayatima yon veremiyecek kendi hayatimda kararlarimi kendim vermek istiyorum.Uni icin baya hedefim var zaten askeri akademi,polis akademis olmadi ozel kolejde avukatlik ama en buyuk hayalim Turkoloji Turk dunyasi kadar ilgi duydugum birsey yok
I
Arkadaşın 1 günmüş kayıt süres benimki aynı gün 😆 01,09,2010 o gün yaptn yaptın yapamadın kaldın :D
E
EliteTurk ⭐ 18y
Herkezin yerleştirme sonuçları hayırlı olsun umarım istediğiniz yerler gelmiştir,Akdeniz Üniversitesine yanıma gelicek arkadaşlar pm yoluyla bana ulaşsın. ❤️ 😘
B
Ben de ⭐ 17y
Arkadaşın 1 günmüş kayıt süres benimki aynı gün 😆 01,09,2010 o gün yaptn yaptın yapamadın kaldın :D

Ha benimmi 7 Gün Kayıt Süresi 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum üni sınavında tek idealim MSU Mimarlık'tı lakin olmadı ama hayatım MSU'de geçti çizim nedir proje nedir tashih nedir eskiz nasıl kullanılır şehir nasıl planlanır bir mimar kadar bilirim rapidoların dili olsa da beni anlatsalar agh aghhh neyse MSU normalde 6 senelik bir okuldu 4e düşürdüler lakin 4te bitiren yok genelde 6-8 yıl arasında bitiyor 8)
Abi mimarlik zor bolum asirii derece dusun ben lise 3 e gectim bu yil lise 3 teyim bolum insaat ve mimarlik.Insaat adina hicbirsey ogrenemiyoruz sadece cizim iste egitim sistemi cokmus bir ulke zaten de.Ogretmenler psikopatlar hepsi bi tanesi yemiceksinz icmiceksiniz uymucaksiniz cizim yapicaksiniz diyordu,eger mimar olucam diyorsan sosyal hayatin olmamali heralde 😄 Ben zaten istemiyordum bu bolumu babamin zorlamasiyla gitim.Unide artik kendim secicem ne olursa olsun ailem hayatima yon veremiyecek kendi hayatimda kararlarimi kendim vermek istiyorum.Uni icin baya hedefim var zaten askeri akademi,polis akademis olmadi ozel kolejde avukatlik ama en buyuk hayalim Turkoloji Turk dunyasi kadar ilgi duydugum birsey yok

başarılar canımcım, şunu da belirtmeden geçmeyeceğim.

Üniversite sınavında Türkiye 1. de olsam yazacağım tek yer DGSA MSU MİMARLIK olacaktır 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: