Icerige atla
Extraloob

2010 YGS Sonuçları Bugün Açıklandı!

· 97 Yanıt · 51K görüntüleme
X
Xpr3ssMusic OP ⭐ 19y

11 Nisan 2010 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavının (YGS) değerlendirilme çalışmaları tamamlanmış olup,
sonuçlar 30 Nisan 2010 Cuma günü saat 10:00'da Yükseköğretim Kurulu toplantı salonunda basına açıklanacaktır.
Adaylar sonuçları 30 Nisan 2010 Cuma günü saat 10:30'dan itibaren
buradan ve buradan öğrenebilirsiniz.

Spoiler
Heyecanla bekliyorum. Herkes istediği sonucu almış olur umarım 🙏
97 Yanıt
J
Journalist ⭐ 19y
Merakla bekliyoruz 🤤 ❤️
A
apo6451 ⭐ 16y
bukadar çabukmu açıklıycaklar
I
Inception ⭐ 18y
Umarım sınava giren arkadaşlar istedikler puanları alıp yollarına devam ederler. pray:
A
apo6451 ⭐ 16y
inşallah agzın dogalı olur
J
Journalist ⭐ 19y

ehuuuu idare eder beni bu hadi sonuçları görelim 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

hobaaa başarılar hacım nasıl bu puanlarla 2 yıllık tercih hakkın var mı varsa nereler 😘
J
Journalist ⭐ 19y

hobaaa başarılar hacım nasıl bu puanlarla 2 yıllık tercih hakkın var mı varsa nereler 😘

Yok hacım 2 yıllıklarla işim olmaz LYS ye girip iyi bir üniversitede 4 yıllık Halkla İlişkiler okumak istiyorum ama şuan için gayet iyi bir puan çıkarmışım LYS'de kazanamasam dahi bu puanlarla YGS'den alan 4 yıllık güzel bölümlere girebilirim sanırım 😊 nese: nese: makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çüşşş bu sınavla 4 yıllık okunuyor mu ? en düşük 4 yıllık kaç puan 230 mu soru:
J
Journalist ⭐ 19y
Okunmazmı hacım ne bölümler var ne yani çokmu kötü gibi duruyor puanım 😜
C
C_Vitamine ⭐ 17y
Merakla bekliyoruz 🤤 ❤️

🍿
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yok bro olayı bilmediğimden soruyor 95 yılında öss ve öys vardı biz öss ile ancak 2 yıllık okullara girebiliyorduk şimdi ilk sınav ile de 4 yıllık kazanılıyorsa ülkemizde işsiz mevcudu artacak demek ki makara:
J
Journalist ⭐ 19y
yok bro olayı bilmediğimden soruyor 95 yılında öss ve öys vardı biz öss ile ancak 2 yıllık okullara girebiliyorduk şimdi ilk sınav ile de 4 yıllık kazanılıyorsa ülkemizde işsiz mevcudu artacak demek ki makara:

Abi yine o sisteme benziyor aslında 4 yıllıklar aslında LYS ile alıyor YGS'den alan toplamda sadece 10-15 bölüm var 4 yıllık ama onlarıda ben istemiyorum 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
o bölümler ve okullar hangileri şunlar yoktur eminim. İstanbul'um da ki bu güzide 3 üniversite eminim bu sınavla asla 4 yıllık öğrenci almaz almasında.

İTÜ
Boğaziçi
MSÜ
L
Lily Dark ⭐ 17y
o bölümler ve okullar hangileri şunlar yoktur eminim. İstanbul'um da ki bu güzide 3 üniversite eminim bu sınavla asla 4 yıllık öğrenci almaz almasında.

İTÜ
Boğaziçi
MSÜ

500 üzerinden 371 puan almış arkadaş 2. sınavdanda bu tarz bi puan alırsa dediğin üniverstelerin 3ünede girebilir
C
ygs 3 410 ygs 4 406 ygs 5 394 ygs 6 380 geldi ayrıca yüksekten uçmamak gerek boğaziçine girmek kolay değil 450 üstü bir puan gerekiyor diğer iki ünide 400 410 üzeri extraloobun dediği yani
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

İTÜ
Boğaziçi
MSÜ

500 üzerinden 371 puan almış arkadaş 2. sınavdanda bu tarz bi puan alırsa dediğin üniverstelerin 3ünede girebilir

benim sormak istediğim bu değil, diyorum ki bu sınavdan 450 alan birisi bu üç üniversiteye girebilirmi, ikinci sınava girmeden ❗
H
HAKAN0 ⭐ 19y
360 aldım bende 😞 gayet kötü
H
HAKAN0 ⭐ 19y

İTÜ
Boğaziçi
MSÜ

benim sormak istediğim bu değil, diyorum ki bu sınavdan 450 alan birisi bu üç üniversiteye girebilirmi, ikinci sınava girmeden ❗

4 yıllıklar için 2.sınava girmek zorundasın 😊
C

İTÜ
Boğaziçi
MSÜ

birinci bölüm yani bu sınavdan alan herhangi bir bölümü varsa girebilir mesela bilişim teknolojileri bölümü vardı yanılmıyorsam boğaziçinde 460 civarı bir puanla girebilir ama her bölüm değil çok sınırlı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: