Icerige atla
Extraloob

2010 YGS Sonuçları Bugün Açıklandı!

· 97 Yanıt · 51K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
V
volkanka ⭐ 17y
Zaten 450+ alıp ODTÜ BOĞAZİÇİ gidebilecek kişiler bu forumu felan çok takip etmez.Burada gördüğüm sonuçlar beni şaşırtmadı..

Demek istediğin ne tam olarak anlamamış gibi farzediyorum, aslına bakarsan ne dediğini neyi vurgulamak istediğini gayet iyi anladım ama birde sen söyle savun bakalım şimdi cümleni.

anlatmak istediği çok açık ,
ama arkadaş bu siteyip takip ettiğine göre BİZDEN bir farkı yok 😎
B
Buura ⭐ 19y
Kendimizi kandırmayalım.Eğer bir kişi gerçekten üniversiteye kazanmak istiyorsa içinde o korku varsa silkroadı zaten geçiyorum foruma uğramaması gerekir diye düşünüyorum.

Bizden bi farkı yok demişsiniz inanın gerçekten var 😊
V
volkanka ⭐ 17y
Kendimizi kandırmayalım.Eğer bir kişi gerçekten üniversiteye kazanmak istiyorsa içinde o korku varsa silkroadı zaten geçiyorum foruma uğramaması gerekir diye düşünüyorum.

Bizden bi farkı yok demişsiniz inanın gerçekten var :)

o zaman kendinle çelişiyorsun?
Burada ne işin var???
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

Bizden bi farkı yok demişsiniz inanın gerçekten var :)

Bizden olmadıgın da doğru aslında öyle olsa burda çoğumuzun üniv gittiğini bilirdin cool2:
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
Buura ⭐ 19y
Üniv gitmek zor mu ? 10.Sınıftayım abartmıyorum şu an sınava girsem 4yıllık bi ünive giderim.Şimdilik rahat olduğum için bu forumda takılıyorum.

Bakın burda anlatmak istediğim şey 1-2 ay kapat bilgisyarınızı hayattan kopun.Önemli olan üversiteye gitmek değil en iyisine gidebilmek.
V
volkanka ⭐ 17y
Üniv gitmek zor mu ? 10.Sınıftayım abartmıyorum şu an sınava girsem 4yıllık bi ünive giderim.Şimdilik rahat olduğum için bu forumda takılıyorum.

Bakın burda anlatmak istediğim şey 1-2 ay kapat bilgisyarınızı hayattan kopun.Önemli olan üversiteye gitmek değil en iyisine gidebilmek.

Kardeş kimileri senin dediğini yaparak gider üniversiteye ki ben öyle yapmıştım , kimileri de pc etkilemez ve istedikleri yere gidebilirler. Bu bir kriter değildir ki ; pc yi kapatmakta bir çare değildir. Sen çalışmadığın sürece pc nin kapalı durması birşeye yaramaz. Zaten çalışmaya niyeti olan insan çalışır onu hiçbirşey engellemez.
L
- Resim Silinmiş.

Ahhh matemetik ahh yaktın beni 😢
L
- Resim Silinmiş.

sözelin süper sözel tercih et. 🍺

Evet.Türkçem iyidir.Zaten hayalimdeki yer 9Eylül Türkçe Öğretmenliği.
D
doomdays ⭐ 16y
2 YILIM KALDI YGS YE :DD İnş herkez istediği univ kazanır:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

uuu issmirrrr haa güzel 😁 😘
J
JawBreaker ⭐ 18y
Bir dahaki sene görüşeceğiz büyük ihtimal. 😎 😁
L
- Resim Silinmiş.

uuu issmirrrr haa güzel 😁 😘
Yesssss İzmirrr 👍
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahahaha 😆 Ya abim nekadar ballı bi çocuk ya 181 Puan almış baraj 180 😆
Special thx to Flexi
L
Leader ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

2 sene sonra bende sınava gireceğim , yavaş yavaş kendimi ders ortamına hazırlıyorum ... 👍
L
Ahahaha 😆 Ya abim nekadar ballı bi çocuk ya 181 Puan almış baraj 180 😆

zuhahaha 😆
S
bakalim bizim kuzen birsey yapabildimi
M
Mojito ⭐ 18y
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Foruma da takılıyorum silkroada da,
ilk sene 491
2.sene 472
yaptım sınavda^^
B
Buura ⭐ 19y
Hangi sınav bu ?
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Herkeslerin istediği gibi gelmiştir umarım. İkinci sınavda bol şanslar dilerim herkese ❤️
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: