yahu ne biçim adamlarsınız sınava gireceksiniz hiçbir bilgiyi bilmiyorsunuz, işte bunu soruyorum hangi okullar hangi bölümler diye. pff ben ünive hazırlanırken her üniversiteyi bilirdim her bölümü ezbere bilirdim ve rehberlik hizmeti verirdim okulda ve dershanede ayrıca 24 tercih hakkımız varken ben 8 tercih yapmıştım ve bu 8 tercihimi de gidip gezmiştim okullara bölümlere bakmıştım sapıktım biraz canım 😁
2010 YGS Sonuçları Bugün Açıklandı!
· 97 Yanıt · 51K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
Puan ları tutan arkadaşlara hayırlı olsun,tutmiyanlar üzülmesin bu ne bir başlangıç nede bir son hayat devam ediyor. 😎
C
CaptainAizen
⭐ 16y
yahu ne biçim adamlarsınız sınava gireceksiniz hiçbir bilgiyi bilmiyorsunuz, işte bunu soruyorum hangi okullar hangi bölümler diye. pff ben ünive hazırlanırken her üniversiteyi bilirdim her bölümü ezbere bilirdim ve rehberlik hizmeti verirdim okulda ve dershanede ayrıca 24 tercih hakkımız varken ben 8 tercih yapmıştım ve bu 8 tercihimi de gidip gezmiştim okullara bölümlere bakmıştım sapıktım biraz canım 😁
bu sene o kadar çok puan türü ve bölüm değişikliği olduki geçen sene bende hepsini bilirdim bu sene çok karıştı puan türü bir sürü var yani onları ezberliyiceğime yarı açı formülü ezberlemek daha mantıklı şu sıralar =)
Puan ları tutan arkadaşlara hayırlı olsun,tutmiyanlar üzülmesin bu ne bir başlangıç nede bir son hayat devam ediyor. 8)
hayat devam mı ediyor ahahahaa bence etmiyor kuzum 2 madde bilirim ötesini bilmem.
bu hayatta 4 yıllık üniversite okumamışsan ve yurtdışına çıkıp tatil yapmamışsan emin ol hayatı yaşamamışsındır ve hayat senin için bitmiştir. üniversite tüm dünyada varolan birşey ve okunması kesinlikle şart olan birşeydir sınavı kazanamayanlar bence kafalarını gidip duvarlara vursunlar neden mi lise bitti ne olacak peki 2 yıl boş gezip askere mi gidilecek yoksa açık öğretime girilip yalandan bitirilmeye mi çalışılacak ve bir işe mi girilecek 18 yaşında ee hani elinde bir meslek nerede nasıl kazanacaksın bu mesleği tornacıdan mı kapacaksın yoksa yalandan ben iki satır kod yazmasını biliyorum webmaster'ım mı diyeceksin bunları diyenler yüzünden dünyadan 500 yıl geri kaldık işte.
ÜNİVERSİTE KAZANILACAK ÖTESİ YOK BUNUN ❗
Ps : ilk yıl kazanamadıysanız ikinci yıl lütfen benim için oturun çalışın ve kazanın ben şuyum buyum demeyin siz birşey olmak istiyorsanız üniversiteyi kazanacaksınız birşey olmanın yolu budur gerisi salak sepet işlerdir.
ehuuuu idare eder beni bu hadi sonuçları görelim 😁
hocam inş iyi biyere girersin ama sanki bana düşük geldi 😞 bende 11 . sınıfım 70 küsür doğru yaptım bu sınavda kendimi denemek için ama inş iyi bi yere girersin 😊
Puan ları tutan arkadaşlara hayırlı olsun,tutmiyanlar üzülmesin bu ne bir başlangıç nede bir son hayat devam ediyor. 8)
hayat devam mı ediyor ahahahaa bence etmiyor kuzum 2 madde bilirim ötesini bilmem.
bu hayatta 4 yıllık üniversite okumamışsan ve yurtdışına çıkıp tatil yapmamışsan emin ol hayatı yaşamamışsındır ve hayat senin için bitmiştir. üniversite tüm dünyada varolan birşey ve okunması kesinlikle şart olan birşeydir sınavı kazanamayanlar bence kafalarını gidip duvarlara vursunlar neden mi lise bitti ne olacak peki 2 yıl boş gezip askere mi gidilecek yoksa açık öğretime girilip yalandan bitirilmeye mi çalışılacak ve bir işe mi girilecek 18 yaşında ee hani elinde bir meslek nerede nasıl kazanacaksın bu mesleği tornacıdan mı kapacaksın yoksa yalandan ben iki satır kod yazmasını biliyorum webmaster'ım mı diyeceksin bunları diyenler yüzünden dünyadan 500 yıl geri kaldık işte.
Ps : ilk yıl kazanamadıysanız ikinci yıl lütfen benim için oturun çalışın ve kazanın ben şuyum buyum demeyin siz birşey olmak istiyorsanız üniversiteyi kazanacaksınız birşey olmanın yolu budur gerisi salak sepet işlerdir.
işte bu yorum mükkemmel arkadaşlar eğer üniversite kazanamayacağını düşünün lise 1 ler varsa kesinlikle seneye meslek lisesine geçsin
Sonuçlar kötü ama anadolu denizcilik meslek lisesi, gemi makine mezunuyum.
Umarım gideriz 😳
Umarım gideriz 😳
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Sonuçlar kötü ama anadolu denizcilik meslek lisesi, gemi makine mezunuyum.
Umarım gideriz 😳Spoiler
- Resim Silinmiş.
inş girersin istediğin yere :!!&%&!
Herkes istediği yere girmiştir umarım. Giremeyenlerede artık seneye yapacak birşey yok :!!&%&! :!!&%&! Bende 11.sınıfım ben bile heyecanlandım valla ya okan abinin dediği gibi ÜNİVERSİTE KAZANILACAK ÖTESİ YOK BUNUN ❗ 🙄
Extra çok doğru söyledin hacım .
Lütfen kendinize yazık etmeyin.
Türkiye'yi düşünün binlerce üniversite mezunu iş'siz.
Üniversite mezunu olmayanları söylemiyorum. Çöpçü olmak için bile yakında üniversite mezunu aranacak.Şimdilik şart lise mezunu...Çöpçülük örneğini onu küçümsemek için değil aksine çöpçülüğü küçümseyenler için söyledim.
Babanız zengin değilse, babanızın fabrikası yatları katları yoksa , o ölünce size kalacak birşey yoksa . Lütfen kendinize yazık etmeden oturun çalışın. Kimse ben yapamıyorum edemiyorum diye kandırmasın. Bu sözlerle ancak kendinizi kandırabilirsiniz...
Dershane ye kesinlikle gidin, özelliklede FEM yada BİREY'e gidin. Ben ne kadar FEM e karşıt bir görüş sahibi olsam da adamlar bu işin hakkını veriyorlar. Ama ben gitmedim o ayrı bir mesele 😎 Eğer kazanacağınızı düşünmüyorsanız bu iki dershaneye uğrayın. sizler için en iyisi bunlardır.
sevgilerimle.
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
"Neden ses olaylarından soru yoktu, anlatım bozukluğu 3-4 tane olması gerekirken 1 taneydi, cümlenin öğeleri neredeydi, çatıları boşuna mı yalayıp yuttuk, Atatürk'e ters olan şey nasıl cevap olabilir, YGS yorum olacaktı neden tarih LYS düzeyindeydi?" gibi sorular hâlâ kafamda. Atlatamadım bir türlü şu şoku üzerimden. Kalbim rahatsız benim, hiç hissettirmezdi maçlar haricinde ama sınavda nasıl sıktı hâlâ aklıma geldikçe isyan edesim geliyor. Dershane denemelerimde son denemelerimde artık Türkçeyi fullemeye başlamıştım; tabi dilbilgisi ağırlıklıydı onlar. Sistem sözeli bitirmeye yönelik zaten, neyse ben söylenip durmayayım kendi kendime. Buyrun sınav sonucum... Yakıştıramıyorum tabii kendime. En fazla 3 yanlışımın çıktığı tarih, bitidi beni...

"Neden ses olaylarından soru yoktu, anlatım bozukluğu 3-4 tane olması gerekirken 1 taneydi, cümlenin öğeleri neredeydi, çatıları boşuna mı yalayıp yuttuk, Atatürk'e ters olan şey nasıl cevap olabilir, YGS yorum olacaktı neden tarih LYS düzeyindeydi?" gibi sorular hâlâ kafamda. Atlatamadım bir türlü şu şoku üzerimden. Kalbim rahatsız benim, hiç hissettirmezdi maçlar haricinde ama sınavda nasıl sıktı hâlâ aklıma geldikçe isyan edesim geliyor. Dershane denemelerimde son denemelerimde artık Türkçeyi fullemeye başlamıştım; tabi dilbilgisi ağırlıklıydı onlar. Sistem sözeli bitirmeye yönelik zaten, neyse ben söylenip durmayayım kendi kendime. Buyrun sınav sonucum... Yakıştıramıyorum tabii kendime. En fazla 3 yanlışımın çıktığı tarih, bitidi beni...Spoiler
Hayırlısı olsun artık ne diyelim, biz ne desek boş...

1ciyim
J
JawBreaker
⭐ 18y
1ciyim
😱
1ciyim
Bu sonuç ne böyle ...
Mükemmel.
1ciyim
Tebrikler. Diyecek başka söz yok 😱
Teşşekkürler arkadaşlar
B
burakkonyar
⭐ 19y
1ciyim
Tebrikler. Diyecek başka söz yok 8O
Fake...
1ciyim
Tebrikler. Diyecek başka söz yok 8O
Fake...
sorgulamayı yaptım doğru ancak bunu yazan kişi aynı kişi mi onu bilemiyoruz.
B
burakkonyar
⭐ 19y
@volkan
http://www.fem.com.tr/Haberler.aspx?Haber=499
TC nosu apaçık ortada ve üyenin mesaj geçmişine biraz bakmak yetti.
http://www.fem.com.tr/Haberler.aspx?Haber=499
TC nosu apaçık ortada ve üyenin mesaj geçmişine biraz bakmak yetti.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap