Hadi hayırlı olsun tercihleri tutanlara artık sıranızı salın bize 🍿
> 2010-ÖSYS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı <
· 108 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
hayırlı olsun uni ye gitmek süper bişey nese:
eskiler bilir
Selçuk Üniversitesi Konya Fizik Öğretmenliği
4 yıl oku oku bitmez bide sınavları veremedik mi 5 e çıkar gibime geliyor summer3:
4 yıl oku oku bitmez bide sınavları veremedik mi 5 e çıkar gibime geliyor summer3:
@bb
üzülme hacı İÖ sorun değil diyordun bak hamza'nın yanına gidiyorsun guduuuu 🎅
@arkoooo
Antalya tayfası genişliyor makara: ben de İstanbul Gazetecilik istiyorum haydi hayırlısı 🎅
@mayk
kürtnazım sen istediğin yere yerleşmişsin bunu istiyordun diye hatırlıyorum çok sevindim lan summer1: nese: 🎅
Bu da abimin sonucu, istediği yere girdi bir üst tercih edebiyat İÖ olduğu için korkuyorduk ama ösym'nin oyunu işine yaradı makara:
- Resim Silinmiş.
üzülme hacı İÖ sorun değil diyordun bak hamza'nın yanına gidiyorsun guduuuu 🎅
@arkoooo
Antalya tayfası genişliyor makara: ben de İstanbul Gazetecilik istiyorum haydi hayırlısı 🎅
@mayk
kürtnazım sen istediğin yere yerleşmişsin bunu istiyordun diye hatırlıyorum çok sevindim lan summer1: nese: 🎅
Bu da abimin sonucu, istediği yere girdi bir üst tercih edebiyat İÖ olduğu için korkuyorduk ama ösym'nin oyunu işine yaradı makara:
- Resim Silinmiş.
öncelikle kazanan tüm kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum hepinize helal olsun diyorum ama arko ve bb bizim canımız onları daha da çok kutluyorum ailemiz iyice üniversiteli oldu helal olsun onlara diyorum ve arkocuğum harika bir yere girdin tam istediğim oldu bb için de akdeniz diyordum ama o eskişehire girdi farketmez 4 yıllık kuzum bunlar cayır cayır üni kazandınız neşenize bakın keyfini sürün hayırlı olsun.
kazanan tüm herkese helal olsun diyorum asil bir insan olmak istiyorsanız 4 yıllık üniversite okumak zorundasınız kazananları kutluyorum ❤️
kazanan tüm herkese helal olsun diyorum asil bir insan olmak istiyorsanız 4 yıllık üniversite okumak zorundasınız kazananları kutluyorum ❤️
süleyman demirel universitesi siyasi ve iktisadi bilimler fakultesi:D
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)
İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU
-ELEKTRİK
Vatana millete hayırlı olsun 😄
İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU
-ELEKTRİK
Vatana millete hayırlı olsun 😄
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
görsellerle gostersek arkadaşlar daha cekici olur 😄 kazanan herkese hayırlı olsun diyorum inşlh dilediğiniz gibi olur herşey
bu arada 2 yıllık kazanan herkese de başarılar diliyorum MYO artık gözümde ortaokul gibi bir yerde ama sizlerden ricam oradan ne olur 4 yıllığa geçiş yapın hiç olmadı açıköğretimi 3-4 okuyun ve 4 yılı tamamlayın sizin geleceğiniz için 4 yıllık diploma şart beni dinleyin hayatın tadını çıkartın.
bu arada 2 yıllık kazanan herkese de başarılar diliyorum MYO artık gözümde ortaokul gibi bir yerde ama sizlerden ricam oradan ne olur 4 yıllığa geçiş yapın hiç olmadı açıköğretimi 3-4 okuyun ve 4 yılı tamamlayın sizin geleceğiniz için 4 yıllık diploma şart beni dinleyin hayatın tadını çıkartın.
4 yıllığa geçiş yapamasam bile açıktan 2 yıl daha okuyacağım. 👍
Yöntem şu hocam.
1 yıl normal okuyacam MYO.
2.yıl'ı okurken açık öğretimden okuyacam bi 2 yıl.
Toplamda 3 yılda 4 yıllığı bitiricem nasipse.
Yani düşüncem öyle 😎
izmir meslek yüksek okulu mekatronik bölümü.
Bilgisi olanlardan bilgi istiyorum.
Bilgisi olanlardan bilgi istiyorum.
G
GooD_D3wiL
⭐ 19y
wayyy be ÖSYM nin hazırladığı klavuz yüzünden ters köşeye yattım... Sayısaldan 150 bin sıralama ile çok güzel 4 yıllıklara gitmek varken bizde bir aptallık yaptık seneye kaldık ama bu hiç ii olmadı tüm kendime güvenim gitti bir sene mi boşa yedim... Neyse tüm kazanan arkadaşlara tebriklerimi sunarım inş. herşey gönlünüzce olur...
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Erciyes Üniversitesi(Kayseri)
Harita Mühendisliği
Harita Mühendisliği
İnş. herşeyin hayırlısı olur... 👋
Harita Mühendisliği
Vay kayserime geliyorsun hayırlı olsun diyorum ^^ Değişen şehrin farkını göreceksindir tabi hiçbir zaman bir ist izmir ankara olamaz ama son yıllarda büyük yol katetti + şu an varolan 2 üni ve yapılan ünilerle tr nin en önemli şehirlerinden birisi olacak ^^ Güzel yıllar geçirirsin umarım 🍺
[ek #12654]
J
Journalist
⭐ 19y
Herkese çok teşekkürler kazanamayanlar üzülmesinler herkes ilk senesinde kazanmıyor bunu (:
Harita Mühendisliği
wayyy kral bölümdür demedi deme haaa ITU'de okurken jeoloji topoğrafya dersleri için İnşaat Fakültesinde derslerimi görürdük Harita ve İnşaat öğrencileriyle aynı dersleri alırdık harita tam benim mesleğimdi aslında mimarlık ve harita paso plan çiz eskizlere bayılıyorum yaaaa güzel bölüm hayırlı olsun canımcım 😘
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Harita Mühendisliği
Vay kayserime geliyorsun hayırlı olsun diyorum ^^ Değişen şehrin farkını göreceksindir tabi hiçbir zaman bir ist izmir ankara olamaz ama son yıllarda büyük yol katetti + şu an varolan 2 üni ve yapılan ünilerle tr nin en önemli şehirlerinden birisi olacak ^^ Güzel yıllar geçirirsin umarım 🍺
Ankaradan kayseriye gitmek sorun olmaz.Kayseride Anadolunun gelişmiş güzel yerlerinden biri.Bekle beni Kayseri... makara:
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Harita Mühendisliği
wayyy kral bölümdür demedi deme haaa ITU'de okurken jeoloji topoğrafya dersleri için İnşaat Fakültesinde derslerimi görürdük Harita ve İnşaat öğrencileriyle aynı dersleri alırdık harita tam benim mesleğimdi aslında mimarlık ve harita paso plan çiz eskizlere bayılıyorum yaaaa güzel bölüm hayırlı olsun canımcım 😘
Saolasın Okan abi harita mühendisliğini bende cok istiyordum.
Ankaradan kayseriye gitmek sorun olmaz.Kayseride Anadolunun gelişmiş güzel yerlerinden biri.Bekle beni Kayseri... makara:
Hayırlı Olsun kardeşim.Buda benden sana Üni hediyen 😆 😆
[youtube]v/AEd3TaleADg?fs=[/youtube]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap