arkdaslar bende 200 mb ram var townda samarkanttan bile çıkamıyorum towndan cıkmamı sağlıycak kadar iyileştirebilirmiyim ?
birde 1 gb ram alırsam pc hızlanırmı ? işlemci fln bilmiyorum bi yardım edebilicek birisi mailto:[email protected] eklerse sevinirm !
200 mb ram var birazcık daha ii olsn :D
· 22 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Çok zor 😄
Bende 512 ram var captureye giremiyorum yeni pc den aşşağısı kurtarmaz.
orjinalden 200 mb ram olduguna gore işlemcin baya dusuktur herhalde :S Ama yinede bi dene 👍
işlemci 1.80 ghz Ben 1 gb ram taktırsamm 1 char rahat oynarmıyım kasmadan _
Ram almadan önce anakartın hakkında bilgi edin, aldığın Rami anakartın desteklemeyebilir, dikkat et.
Bende 512 ram var captureye giremiyorum yeni pc den aşşağısı kurtarmaz.
Bendede 512 war capture ve bottayken hiç sorunum olmuo sadece arada teleportlarda yavaşlık çektirio 🤔
H
HollowDalton
⭐ 18y
o zaman siz benim pc de hiç sro oynayamazsınız belki benim pc Pentium 3 512 Ram ama Capture ye gidiyorum sadece Teleport ta biraz yavaş oluyo o kadar
benim konuya donsek 😄 15 dk da oyun acılıyo taxide bile kasıyo samarkantta bir yere tıklayınca 7 dk da haraket ediyo hotanda zaten ..
Yeni bir pc alman en doğru karar olacaktır.
200mb ram in varsa 56mb ekran kartına verilmiş yani(ekran kartın yok) sadece ram almam olayı değştirmez 500-600ytl bi kasa toplaman daha mantıklı
İllaki aynı sistem ile devam edeceğim diyorsan yapabileceklerin;
- Xp Pro. Sp2-Sp3 işletim sistemi kullan,
- Gereksiz tüm programların ve uygulamaları çalışmasını engellle,
- Ekran çözünürlüğün en fazla 800-600 olsun ve 16 bit renk kalitesinde çalışsın,
-Avast gibi sistemini hantallaştıracak virüs programı yerine nod32 gibi hızlı sağlam bir virüs programı kullan,
- Bilgisayarım simgesini sağ tıkla oradan Özellikler/Gelişmiş/Ayarlar/Gelişmiş kısmındaki "Sanal Bellek" bölümünden "Değiştir" butonuna tıkla ve orada "Özel Boyut" u tıklayarak mevcut değerleri 500 er arttır ama oradaki "Ayarla" butonuna mutlaka tıkla ve Tamam tıklayıp sistemini yeniden başlat
- CCleaner programını kullanarak sistemindeki gereksiz dosyaları temizle, kayıt defterindeki hataları düzelt ve başlangıçta çalışmasını istemediğin uygulamaları engelle Bknz. http://www.inndir.com/CCleaner-23516p.html
- Oyun ayarlarından çözünürlüğü 800-600 yap ve grafik kalitesi Low olarak ayarla, ses olayını kapat.
- Windows Klasik temasını kullan
Ama tavsiyem en az 512 mb Ram sahibi olman, almadan önce anakartının desteklediği Ram leri kontrol et...
- Ekran çözünürlüğün en fazla 800-600 olsun ve 16 bit renk kalitesinde çalışsın,
-Avast gibi sistemini hantallaştıracak virüs programı yerine nod32 gibi hızlı sağlam bir virüs programı kullan,
- Bilgisayarım simgesini sağ tıkla oradan Özellikler/Gelişmiş/Ayarlar/Gelişmiş kısmındaki "Sanal Bellek" bölümünden "Değiştir" butonuna tıkla ve orada "Özel Boyut" u tıklayarak mevcut değerleri 500 er arttır ama oradaki "Ayarla" butonuna mutlaka tıkla ve Tamam tıklayıp sistemini yeniden başlat
- CCleaner programını kullanarak sistemindeki gereksiz dosyaları temizle, kayıt defterindeki hataları düzelt ve başlangıçta çalışmasını istemediğin uygulamaları engelle Bknz. http://www.inndir.com/CCleaner-23516p.html
- Oyun ayarlarından çözünürlüğü 800-600 yap ve grafik kalitesi Low olarak ayarla, ses olayını kapat.
Ama tavsiyem en az 512 mb Ram sahibi olman, almadan önce anakartının desteklediği Ram leri kontrol et...
İllaki aynı sistem ile devam edeceğim diyorsan yapabileceklerin;
Hepsinin yapılmasına rağmen 512 ramde fayda etmemekte zati ben değiştireceğim en kısa sürede bu aralar çok bomba makineler var keseye uygun.
256 Ekran kartı + 1024 mb ram alsam Bu pc adam olurmu 2 char acıcak kadar ? bide bunların fiyatları ne ??
256 Ekran kartı + 1024 mb ram alsam Bu pc adam olurmu 2 char acıcak kadar ? bide bunların fiyatları ne ??
Olur,fiyat hakkında fikrim yok.
arkdaslar bende 200 mb ram var townda samarkanttan bile çıkamıyorum towndan cıkmamı sağlıycak kadar iyileştirebilirmiyim ?
birde 1 gb ram alırsam pc hızlanırmı ? işlemci fln bilmiyorum bi yardım edebilicek birisi mailto:[email protected] eklerse sevinirm !
Ram al diyecegim ama 200mb ise anakart 1gb'ye uyum saglamaz oyuzden yeni anakart diyecegim ve anakart'ı degistirince butun bilgisayarı degistirmen gerekecek yani kısaca ;
yeni bilgisayar 😉
200 mb ram de sronun çalışması çook zor gibi kanımca hiç zorlamadan kendini yeni pc al gitsin derim 😜
Yeni bir pc alman en doğru karar olacaktır.
😁
RAM almak fayda gösterebilir .. Mesela benimki 512MB 'idi dayanmadım 1 GB daha aldım 1.5GB oldu
gayet rahat oynuyorum oyunu 😉
gayet rahat oynuyorum oyunu 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
1 GB ram ile 512 mb Ekran kartım var 2 silkroad YOK!!!!!!!!! 512 mb ram im var fakat çift char açamıyorum diyen baksın!!! SATILIK LW 64 İNT SPEAR NUKER 64+7 MOON SİLAHI VAR 7 DG BLUE'LU SETİ VAR LW 20 JOB SETİ VAR BLUE'LU 200 TL TEK FİYAT 768 Mb Ram'de 2 Silkroad (Ram Cleaner) Phenom II serisi biraz daha hızlandı: AMD Phenom II X4 965