Icerige atla
Extraloob

512 mb ram im var fakat çift char açamıyorum diyen baksın!!!

· 45 Yanıt · 4.6K görüntüleme
O
ozan-277 OP ⭐ 18y
benim ram 512 ekran kartı 256 mb war önceleri çift char açamıyorum şimdi açıyorum üstelik hiç kasmıyor nasıl mı önce rumeta loaderi açıyoruz kemalist arkadaşımın koonusuna bakınız.loaderle yüksek lv olan charımıza gidiyoruz sonra /mini yapıp ekranı 1/6 oranında küçültüyoruz ardında loaderle 1 tane daha giriyoruz sonra onunda ekranı küçültüyoruz yüksek olanınkini büyültüm diğeri küçük kalacak şekilde ayarlıyoruz ve kasıyoruz işte size çift char:))
45 Yanıt
B
bigcanavar ⭐ 19y
yenimi anladın ☕ ☕ ☕
O
ozan-277 OP ⭐ 18y
olsun geç olsun güç olmasın:D
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
teşekkür ederiz 😎
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
O
ozan-277 OP ⭐ 18y
ben teşekkür ederim benim yaptığım paylaşım sayılmaz sadece bilgi:P
A
Aleral ⭐ 18y
yenimi anladın ☕ ☕ ☕

paylaşım paylaşımdır bilmeyen vardır teşekkürler 🍺
O
ozan-277 OP ⭐ 18y
yorum için teşekkür ederim saygılar...
J
yenimi anladın ☕ ☕ ☕

paylaşım paylaşımdır bilmeyen vardır teşekkürler 🍺

Ben bilmiyordum mesela. 👍
T
Torquel ⭐ 19y
Yemin ederim bilmiodum 😄

Arkadasım cok yararlı oldu gercekten saol.o /mini komudu oenmliydi benim için 👍
S
denemek lazım çok saol
D
DeepdarK ⭐ 19y
options dan use window mode yapıp daha sonra tekrar options dan 800-600 ü ayarlayıp da yapabilirsin programa gerek yok:)
D
DeepdarK ⭐ 19y
options dan use window mode yapıp daha sonra tekrar options dan 800-600 ü ayarlayıp da yapabilirsin programa gerek yok:)
M
Morwena ⭐ 19y
sanırsam bot aktif olmuyor windows mode + 800 * 600 çözünürlükte
C
clubber ⭐ 18y
güsel paylaşım hemen deniyorum
C
clubber ⭐ 18y
C
clubber ⭐ 18y
C
clubber ⭐ 18y
özür dilerim sürekli msj gönderip duruyo
istemeden oldu ....
R
Ben Size Bir Yöntem Söyleyeyim.Hiç kasmasın 😊 Bilgisayarınızda 2 tane Kullanıcı açın. İKiside Bilgisayar Yönetici olsun.İlkine Girin Sroyu açın ister Bota ister Stalla Bırakın.Sonra ise Başlattan Kullanıcı Değiştir Deyip.Diğer Hesaba Geçin Bundada Sroyu açın Ve Farkı Görün Kasma Yok.Ben Diğer Hesabı İsroyu Bota bırakıp diğerinde ECSRO oynuyordum.Bu yöntemle Sroyu küçültmede gerek kalmaz.Ama küçültürsen Ramdan kazanırsın anlamışındır inş 👍
S

program ❓ 😁
X
Xanthos ⭐ 19y
Rumata Loader'la oyuna girdiğinizde All chat bölümüne /help yazarsanız hangi komutların mevcut olduğunu görebilirsiniz.

/min
/mini
/wind
/full
/exit
/v
/z
........

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: