Icerige atla
Extraloob

1 GB ram ile 512 mb Ekran kartım var 2 silkroad YOK!!!!!!!!!

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
Y
yukotaguchi OP ⭐ 18y
arkadaşalar sölediğim gibi özelliklerim bunlar ram yüksek ama dandik ramlarden hız = 1.60 Ghz 2 silkroad ı çok acil açmam gerekiyor sitede bulunan tüm hızlandırma şekillerini ve taktiklerini denedim ama bilgisayar yavaşlıyor hakiki ve sahi çözüm istiyorum prio 0 lag ve ??? son ise daha geç canavara tıklamamı ve daha zor kasmamı sağlıyor şu an bırakın 2 yi 1 sro da ...... yırtıyor.
😞 😞 😢 😢

RAMAZAN'NIN BEREKETLİ OLSUN ! 🤤
14 Yanıt
B
Black Rain ⭐ 19y
arkadaşalar sölediğim gibi özelliklerim bunlar ram yüksek ama dandik ramlarden hız = 1.60 Ghz 2 silkroad ı çok acil açmam gerekiyor sitede bulunan tüm hızlandırma şekillerini ve taktiklerini denedim ama bilgisayar yavaşlıyor hakiki ve sahi çözüm istiyorum prio 0 lag ve ??? son ise daha geç canavara tıklamamı ve daha zor kasmamı sağlıyor şu an bırakın 2 yi 1 sro da ...... yırtıyor.
😞 😞 😢 😢

RAMAZAN'NIN BEREKETLİ OLSUN ! 🤤

Pcne Format at ^^ 😊
Y
yukotaguchi OP ⭐ 18y
saol ama ramlar ddr400 lük yhani ezik
T
arkadaşım aynı sorun bendede vardı ama artık yok.isro bot destek bölümünün altında multu client filan var ya froumda ona tıkla rumato loader var banada onu tavsiye etmişlerdibunun sayesinde giriyor.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
İşlemci hızını solermisin?
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
İşlemci hızını solermisin?

1.60 GHZ
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
S
SiYaHCıM ⭐ 19y
Oda birşeymi yaa bende 4GB ram 512mb PCI EXPRESS graphic 2,67 P4 Cpu war 1sroda kasıyor format atıom yine geçmiyor..
işlemci hep %100 ile çalışıyor ondan galiba :S
N
Nebula ⭐ 19y
Rumata ile ilk açtığınız charı /mini komutu ile küçültüp digerini açın
sonra atın hp ayarlarını yapıp asıl charın peşine takın ve küçültün.
sonra asıl chara dönün onu /full komutu ile tam ekran yapın ve bırakın kassın.
D
DeadSpirit ⭐ 19y
şahsen benim 1.25 gb ram 256 ekran kartı 2.40 ghz 1 sro da hiç lag veya takılma olmuo cpu kullanımı %30 larda oluo 2 sro acdıgımdada az kasıo ramler gzl ama cpu kullanımının az olması gerekıyo bence 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Format at 😜
L
luuzir ⭐ 19y
Bence Ram i arttır benim 1,5 GB Ram 3,0 P4 işlemci var Çatır çatır çalışıyo iki car fakat farklı kullanıcılarda acıyorum ikisi aynı kullanıcıda olunca kasıyor 😆 Tbot Kullanıyorsan Tbot işlemciyi daha fazla kullanıyor srobot a göre
S
Oda birşeymi yaa bende 4GB ram 512mb PCI EXPRESS graphic 2,67 P4 Cpu war 1sroda kasıyor format atıom yine geçmiyor..
işlemci hep %100 ile çalışıyor ondan galiba :S

iide xp64 bit harici 3 gb üzerine çıkamazsın 32bitte sen istediğin kadar tak istersen 10 gb yap o 3 gb uzerine cıkmaz
X
X-Hacker ⭐ 18y
Fabrika Çıkışı HDD

hDD Artıklarından Kaynaklanabılır Bunu kullan çak bi format pc kendıne gelır! 👍
S
simon54 ⭐ 19y
768 mb ram 256 mb ekran kartım var 3 sro açtıgım bile oldu pc çok kasıoyr ama işimi gördüm..2 sroda çok az kasma oluyor..bırakında o kadarda olsun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: