arkadaşalar sölediğim gibi özelliklerim bunlar ram yüksek ama dandik ramlarden hız = 1.60 Ghz 2 silkroad ı çok acil açmam gerekiyor sitede bulunan tüm hızlandırma şekillerini ve taktiklerini denedim ama bilgisayar yavaşlıyor hakiki ve sahi çözüm istiyorum prio 0 lag ve ??? son ise daha geç canavara tıklamamı ve daha zor kasmamı sağlıyor şu an bırakın 2 yi 1 sro da ...... yırtıyor.
😞 😞 😢 😢
RAMAZAN'NIN BEREKETLİ OLSUN ! 🤤
1 GB ram ile 512 mb Ekran kartım var 2 silkroad YOK!!!!!!!!!
· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
arkadaşalar sölediğim gibi özelliklerim bunlar ram yüksek ama dandik ramlarden hız = 1.60 Ghz 2 silkroad ı çok acil açmam gerekiyor sitede bulunan tüm hızlandırma şekillerini ve taktiklerini denedim ama bilgisayar yavaşlıyor hakiki ve sahi çözüm istiyorum prio 0 lag ve ??? son ise daha geç canavara tıklamamı ve daha zor kasmamı sağlıyor şu an bırakın 2 yi 1 sro da ...... yırtıyor.
😞 😞 😢 😢
RAMAZAN'NIN BEREKETLİ OLSUN ! 🤤
Pcne Format at ^^ 😊
saol ama ramlar ddr400 lük yhani ezik
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
arkadaşım aynı sorun bendede vardı ama artık yok.isro bot destek bölümünün altında multu client filan var ya froumda ona tıkla rumato loader var banada onu tavsiye etmişlerdibunun sayesinde giriyor.
İşlemci hızını solermisin?
İşlemci hızını solermisin?
1.60 GHZ
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Oda birşeymi yaa bende 4GB ram 512mb PCI EXPRESS graphic 2,67 P4 Cpu war 1sroda kasıyor format atıom yine geçmiyor..
işlemci hep %100 ile çalışıyor ondan galiba :S
Rumata ile ilk açtığınız charı /mini komutu ile küçültüp digerini açın
sonra atın hp ayarlarını yapıp asıl charın peşine takın ve küçültün.
sonra asıl chara dönün onu /full komutu ile tam ekran yapın ve bırakın kassın.
sonra atın hp ayarlarını yapıp asıl charın peşine takın ve küçültün.
sonra asıl chara dönün onu /full komutu ile tam ekran yapın ve bırakın kassın.
D
DeadSpirit
⭐ 19y
şahsen benim 1.25 gb ram 256 ekran kartı 2.40 ghz 1 sro da hiç lag veya takılma olmuo cpu kullanımı %30 larda oluo 2 sro acdıgımdada az kasıo ramler gzl ama cpu kullanımının az olması gerekıyo bence 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Format at 😜
Bence Ram i arttır benim 1,5 GB Ram 3,0 P4 işlemci var Çatır çatır çalışıyo iki car fakat farklı kullanıcılarda acıyorum ikisi aynı kullanıcıda olunca kasıyor 😆 Tbot Kullanıyorsan Tbot işlemciyi daha fazla kullanıyor srobot a göre
S
sancaktepeli
⭐ 18y
Oda birşeymi yaa bende 4GB ram 512mb PCI EXPRESS graphic 2,67 P4 Cpu war 1sroda kasıyor format atıom yine geçmiyor..
iide xp64 bit harici 3 gb üzerine çıkamazsın 32bitte sen istediğin kadar tak istersen 10 gb yap o 3 gb uzerine cıkmaz
768 mb ram 256 mb ekran kartım var 3 sro açtıgım bile oldu pc çok kasıoyr ama işimi gördüm..2 sroda çok az kasma oluyor..bırakında o kadarda olsun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap