Icerige atla
Extraloob

2 Gb Ram 1 Gb Ekran Kartı Var Sroda 2 charda hata alıyorum!!

· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
Öncelikle merhaba,benim sorunum silkroad oynarken aldıgım ekran kartı hatası.Bilgisayarım toplama,2 Gb ram 1 gb ekran kartı olmasına rağmen 2. charda özellikle şehirden şehire ışınlanırken veya return çektiğimde o hatayı alıyorum.
Pc özelliklerini kısaca yazayım belki bir çare bulunur.

İşlemci: Pentium Dual-Core CPU E 5300 &2.60GHz
İşletim sistemi: Windows xp
Ekran kartı:ASUS EAH4350 series
2.00 GB RAM
2.62 GHz

Silkroad ve windows için en düşük ayarlarda çalıştırıyorum,ekran kartı güncellemesini tam olarak bulamadığımdan ekran kartını güncelliyemedim
Pc toplatalı yaklaşık 7 ay oluyor
17 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu hatanın sebebi sadece ekran kartı değil. Biçok sebepten aynı hata çıkıyo. Bende 1 yıl önce pcde çok sık masaüstüne atma hatası ve ??????? yazan hatadan alıyodum. Sorun işlemci ısısıymış. İşlemcinin bloğunu söktüm iyice temizledim macununuda yenileyince sorun kalmadı. 1.5 Gb ram 256 ekran kartı 3.2 işlemci ile 2 çar açıyorum.
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
başka çözüm yolu yokmu? up up up
T
takerisks ⭐ 16y
nasıl bir hata alıyorsunuz

şöylemi

M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
aynısı.
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
up up up
T
takerisks ⭐ 16y
silkroad klasörü içindeki ünlem işaretli silkroad simgesini ,dump ve rd klasörlerini sil kesinlikle düzelecektir.
X
xcorelli ⭐ 18y
silkroad klasörü içindeki ünlem işaretli silkroad simgesini ,dump ve rd klasörlerini sil kesinlikle düzelecektir.

🤝
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y

🤝

Denicem gardeş sağolasın.
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
Sorunun tam çözümünü söyleyene şukular feda olsun.
T
takerisks ⭐ 16y
Sorunun tam çözümünü söyleyene şukular feda olsun.

makara:
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
Gardeşler bide benım pc 2 char açınca reset atıyor atll2(tam ismini bilmiyom).dll gibi bir hata veriyor,yukarda bunu ilk defa görüyosanız pc rest atın felan yazıyor, mavi 1 ekran bunun sorunun nedir? Çözümü bulana dua edecem yemin ediyom
T
takerisks ⭐ 16y
net freamwork 3.5 ve library files kur.Driverlarını güncelle sorun hallolur.
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
hepsi yüklü ekran kartı driveri 1 kere güncelledim sanırım diğerlerini bulamadım yav acaba bu bilgisayarı aldıgım adam beni keklemiş olmasın eksik malzeme felan koymasın?
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
up up up
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
Bu hatanın sebebi sadece ekran kartı değil. Biçok sebepten aynı hata çıkıyo. Bende 1 yıl önce pcde çok sık masaüstüne atma hatası ve ??????? yazan hatadan alıyodum. Sorun işlemci ısısıymış. İşlemcinin bloğunu söktüm iyice temizledim macununuda yenileyince sorun kalmadı. 1.5 Gb ram 256 ekran kartı 3.2 işlemci ile 2 çar açıyorum.

Kardeş benım pc de ısı problemi yok,dediğin gibi işlemcinin parçalarını söktün tekrardan taktım temizledim tozları felan taktım yine aynı hata yine aynı hata.Önerin için teşekkürler.
M
mertbaba_00 OP ⭐ 17y
net freamwork 3.5 ve library files kur.Driverlarını güncelle sorun hallolur.

library kurulu fakat net freamwork 3.5 kurarkene kurulum başarılı olamadı diyor ben bunu çözemedim.Varsa bilen yardım etsin lütfen.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: