T The_DifferenT ⭐ 19y 18 yil once #21 hehehhehehe farklı kişi oldukları net sekilde belli oluyo yaw ama dusunce superr TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M McTIGER ⭐ 19y 18 yil once #22 çok iyi ya bende aşşa indikce dahada aclacak diyordum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TripMaster ⭐ 19y 18 yil once #23 tek kelime:muahaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T ThaM1Phicm ⭐ 19y 18 yil once #24 Zuhahahah Muhahahahah koptum 🎅 🎅 🎅 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
2 212 ⭐ 19y 18 yil once #25 EmeĞe SaygI Alayına Ks KraLa Vs 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BøBa ⭐ 19y 18 yil once #26 asdf.com xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WesT ⭐ 18y 17 yil once #27 yok artıkkk hehehe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #28 zuhaha oraya öğücüğü konduran kim acaba 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exqusei OP ⭐ 19y 17 yil once #29 zuhaha oraya öğücüğü konduran kim acaba :Dorasını hiç düşünmedim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T texas851 ⭐ 18y 17 yil once #30 Süper 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U UnLoadeR ⭐ 19y 17 yil once #31 owww shit TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #32 Zuhahhahah çok güldüm .. 2.resme bakmaya ilerlerken kesin korkunç bişey çıkıcak demiştim .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether ⭐ 19y 17 yil once #33 geçiniz.org 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T trexmad ⭐ 18y 17 yil once #34 ikizlere takke yer değiştrimiş 😄 puhaaa güzel...ama işte biri de gitmiş veledin k.çını öpmüş :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bahrey ⭐ 19y 17 yil once #35 süper 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xlazine ⭐ 18y 17 yil once #36 süpermiş xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo. ⭐ 19y 17 yil once #37 zamanın gençleri 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RiqueLme ⭐ 19y 17 yil once #38 yahu bu insanları yapmıyacagı yok niahahaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
. ..*By_WaWee... ⭐ 18y 17 yil once #39 Süper olmuş ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #40 hihihuhu=) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil