Icerige atla
Extraloob

17 KASIM UPDATE BİLGİLERİ [ 2010 için BİLGİLER VAR ]

· 96 Yanıt · 17K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
2010 'da 2 server gelir heralde 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaç dil gelirse o kadar server gelir herhalde veya şubat'tan sonra her update ile 1 server gelir ^^
P
PHR34|< ⭐ 18y
Yakışır en azından yenı açılan server güzelmiş ^^

sabah butun serverler easy malazgırt crowded xD
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
ben de malazgirt te açmayı düşünüyorum daha önceden haber verildi mi ben bikaç haftadır yoktum da
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
b usefer türkçe yi gerçekten iyi hazırlamışlar yaratıkların adını deiştirmemeleri ii olmuş
M
Milano ⭐ 18y
işte çok önceden demiştik Türkçe Sro geliyor diye, bu da extraloob'un ileri görüşlülügünden sitenin çalışmalarından ileri geliyor. 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
işte çok önceden demiştik Türkçe Sro geliyor diye, bu da extraloob'un ileri görüşlülügünden sitenin çalışmalarından ileri geliyor. 8)

dur hacım daha neler gelecek tek tek topicleri arşivden çıkartıp göstereceğiz, asıl şu istanbul ofis açılsın bak GM Türk seçilsin gör sen bombaları haberin kaynağı www.extraloob.com 😎
P
PHR34|< ⭐ 18y

dur hacım daha neler gelecek tek tek topicleri arşivden çıkartıp göstereceğiz, asıl şu istanbul ofis açılsın bak GM Türk seçilsin gör sen bombaları haberin kaynağı http://www.extraloob.com 8)

DOSTA DÜŞMANA DUYRULUR 😁 😁

Ps:Alayına EXL Off Topic 🍺 😎
D
Decanus ⭐ 17y
Tüccarın Duası die bi dalga geldi stall networktan elixir alırken... Nası geldi anlamadım... 🕵️
G
Gameworld ⭐ 19y
Mükemmel
F
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.

bu yoruma bittim !! 😄 😁 💃 TuRk_WiZaRt'a ne demeli :p
H
Bunlar yakında ergenekon felan açar heheeheh
I
ironEyE ⭐ 18y
Oyunu türkçe yapan bir arkadaş Mangyang dan ss alsın lütfen. 😆
K
Koelschh ⭐ 17y
Güzel seyler gelmisde dress daha önceden gelmisdi daha iyi tasarimlar denemeliler 😊
P
PoyrazZzz ⭐ 17y
Off abi ya öyle bir başlayasım geldi kiii ama nefsime hakim olmalıyım başlamıcam ulan ! 😄
D
Decanus ⭐ 17y
Oyunu türkçe yapan bir arkadaş Mangyang dan ss alsın lütfen. 😆

Mob. isimleri aynı bro...
D
DaddyCool ⭐ 17y
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.

Duygu ve düşüncelerimin tercümanı. 🍺
E
EmmaW ⭐ 19y
umarım bütün serverdaki küfürcü çocuklar vb. malazgirte gider öyle olursa belki tekrar sroya başlayabilirim..
H
hyall ⭐ 17y
MALAZGİRTEKİ ÇARIM show_staf 4 lwl 😄
F
Şekil A
MALAZGİRTEKİ ÇARIM show_staf 4 lwl :D

Bakınız Şekil A -.-" NOOB! 🙄 ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: