2010 'da 2 server gelir heralde 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
işte çok önceden demiştik Türkçe Sro geliyor diye, bu da extraloob'un ileri görüşlülügünden sitenin çalışmalarından ileri geliyor. 8)
dur hacım daha neler gelecek tek tek topicleri arşivden çıkartıp göstereceğiz, asıl şu istanbul ofis açılsın bak GM Türk seçilsin gör sen bombaları haberin kaynağı http://www.extraloob.com 8)
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.
Oyunu türkçe yapan bir arkadaş Mangyang dan ss alsın lütfen. 😆
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.
MALAZGİRTEKİ ÇARIM show_staf 4 lwl :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap