Icerige atla
Extraloob

17 KASIM UPDATE BİLGİLERİ [ 2010 için BİLGİLER VAR ]

· 96 Yanıt · 17K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
I
ironlance ⭐ 17y
haha rev6 dan server durumlarına bakayım dedim MalazgirtTR yi gördüm aha dedim rev6 ı türkler hacklemiş 😄 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.

🤝
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ama olayın iyi yanı o çoluk çocuk krallıga oynayamaz kale sende olur, item babası olursun, uniq nasıl kesildiğini onlardan iyi bildiğin için ıskalamazsın vs ..

volkan.ka - ben - Fre3 başlıyoruz ... 💃
EXL | SRO | İŞKOLİK
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Prada'nın bromance'i gelirse [o kendini biliyor 😜 ] Prada'da aramızda ^_^
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ohh ohh tamam kale bizde, savaş oldugu gün işe gitmeyecem kaleyi ilk NWO olarak bizim almamız gerek .. Çoluk çocugun eline kalmasın 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
I
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ama olayın iyi yanı o çoluk çocuk krallıga oynayamaz kale sende olur, item babası olursun, uniq nasıl kesildiğini onlardan iyi bildiğin için ıskalamazsın vs ..

başarılar canımcım oradaki Türklere NWO kültürünü öğreteceğinizi umuyorum 😘 ❤️ 🍺
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

başarılar canımcım oradaki Türklere NWO kültürünü öğreteceğinizi umuyorum 😘 ❤️ 🍺

❤️

Seni de istiyoruz Okan abi 🤤
C
Csk1 ⭐ 18y
arkadaşlar bende error verdi neden olablir
E
exotic ⭐ 18y
Oh be snnda bklediğim an şuan update ediyo bakalm nasıl yapmıslar 😆
T
TheSaw ⭐ 17y
Acaba Bu tükrçe sadece Malazgirt serverındamı olucak yoksa diğerlerindede Türkçemi olucak?
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Acaba Bu tükrçe sadece Malazgirt serverındamı olucak yoksa diğerlerindede Türkçemi olucak?

Oyunu her serverda Türkçe yapabileceğiz.
4
Güzel oldu
F
Millet Joymax şöyle yazmış"Bu server Türk oyunculara bi önerimizdir fakat isteyen girebilir" falan güzel olabilir aslında ben hemen bi char açayım ismi Funda isteyen pm atabilir 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
NWO 'yı kuruyoruz burada, yıkacağız o server' ı forumdan o serverda olanları guild kurulunca bekleriz ki duyurusunu da yaparız zaten guild kurulunca 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

17 KASIM UPDATE BİLGİLERİ

*Yeni Kıyafet [ Avatar >>> Dress ] eklendi.

*Eski Avatar kalkacak.

*Çoklu dil özelliği eklendi. [ Türkçe ] Daha önceden duyurusunu yapmıştık ; Türkçe Silkroad Online Geldi.

*Yeni server [ Malazgirt ] açıldı.

haber anasayfamızda duyurulmuştur ; http://www.extraloob.com/v6
Türkçe Silkroad Online Geldi

haber anasayfamızda duyurulmuştur ; http://www.extraloob.com/v6
- Resim Silinmiş.

2010'un ilk çeyreğinde detaylı olarak diğer ülke dilleride eklenecekmiş.

Saygılarımızla,

/ Güncel
I
Impossy ⭐ 17y
Vaay Türkçe Silkroad yeni server Malazgirt felan iyimiş yaa başlayasım geldi. 😄
C
chipshajen ⭐ 17y
çok kötü oldu yeni server :/ haberim olsa silk alırdım ama geç kaldım :/
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu kadar önemli bir günde yeni server açacakları belliydi demek ki 2010'da toplu server açacaklar ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: