haha rev6 dan server durumlarına bakayım dedim MalazgirtTR yi gördüm aha dedim rev6 ı türkler hacklemiş 😄 😄
17 KASIM UPDATE BİLGİLERİ [ 2010 için BİLGİLER VAR ]
· 96 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.
Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.
🤝
Ama olayın iyi yanı o çoluk çocuk krallıga oynayamaz kale sende olur, item babası olursun, uniq nasıl kesildiğini onlardan iyi bildiğin için ıskalamazsın vs ..
volkan.ka - ben - Fre3 başlıyoruz ... 💃
EXL | SRO | İŞKOLİK
Prada'nın bromance'i gelirse [o kendini biliyor 😜 ] Prada'da aramızda ^_^
Ohh ohh tamam kale bizde, savaş oldugu gün işe gitmeyecem kaleyi ilk NWO olarak bizim almamız gerek .. Çoluk çocugun eline kalmasın 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Ama olayın iyi yanı o çoluk çocuk krallıga oynayamaz kale sende olur, item babası olursun, uniq nasıl kesildiğini onlardan iyi bildiğin için ıskalamazsın vs ..
başarılar canımcım oradaki Türklere NWO kültürünü öğreteceğinizi umuyorum 😘 ❤️ 🍺
başarılar canımcım oradaki Türklere NWO kültürünü öğreteceğinizi umuyorum 😘 ❤️ 🍺
❤️
Seni de istiyoruz Okan abi 🤤
arkadaşlar bende error verdi neden olablir
Oh be snnda bklediğim an şuan update ediyo bakalm nasıl yapmıslar 😆
Acaba Bu tükrçe sadece Malazgirt serverındamı olucak yoksa diğerlerindede Türkçemi olucak?
Acaba Bu tükrçe sadece Malazgirt serverındamı olucak yoksa diğerlerindede Türkçemi olucak?
Oyunu her serverda Türkçe yapabileceğiz.
4
40lvcharlar
⭐ 17y
Güzel oldu
F
Fundamental
⭐ 17y
Millet Joymax şöyle yazmış"Bu server Türk oyunculara bi önerimizdir fakat isteyen girebilir" falan güzel olabilir aslında ben hemen bi char açayım ismi Funda isteyen pm atabilir 😄
NWO 'yı kuruyoruz burada, yıkacağız o server' ı forumdan o serverda olanları guild kurulunca bekleriz ki duyurusunu da yaparız zaten guild kurulunca 🍺
EXL | SRO | İŞKOLİK
17 KASIM UPDATE BİLGİLERİ
*Yeni Kıyafet [ Avatar >>> Dress ] eklendi.
*Eski Avatar kalkacak.
*Çoklu dil özelliği eklendi. [ Türkçe ] Daha önceden duyurusunu yapmıştık ; Türkçe Silkroad Online Geldi.
*Yeni server [ Malazgirt ] açıldı.
haber anasayfamızda duyurulmuştur ; http://www.extraloob.com/v6
Türkçe Silkroad Online Geldi
haber anasayfamızda duyurulmuştur ; http://www.extraloob.com/v6
- Resim Silinmiş.2010'un ilk çeyreğinde detaylı olarak diğer ülke dilleride eklenecekmiş.Saygılarımızla,
/ Güncel
Vaay Türkçe Silkroad yeni server Malazgirt felan iyimiş yaa başlayasım geldi. 😄
C
chipshajen
⭐ 17y
çok kötü oldu yeni server :/ haberim olsa silk alırdım ama geç kaldım :/
bu kadar önemli bir günde yeni server açacakları belliydi demek ki 2010'da toplu server açacaklar ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap