Icerige atla
Extraloob

17 KASIM UPDATE BİLGİLERİ [ 2010 için BİLGİLER VAR ]

· 96 Yanıt · 17K görüntüleme · Sayfa 5 / 5
Yanıtlar
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y
Şekil A
MALAZGİRTEKİ ÇARIM show_staf 4 lwl :D

Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.

Bakınız Şekil A -.-" NOOB! 🙄 ☕

Okan abi gibi seviyeLi şekilde yorumlasan neyse de,İnsanları aşşağılayamazsın. 🙄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Vallahi bence server gayet güzel 22 lvl oldum öyle küfür vs görmedim henuz .. NoWayOut açana kadarda bir guilde girdim herkes 18 yaş + saygı üst seviyede .. Bence gayet güzel ...

Oynayan herkese başarılar ;

Nick : MiCSeoN
LvL : 22
EXL | SRO | İŞKOLİK
_
_N0TH!NG_ ⭐ 17y
güzeL Paylaşım elinize sağLık...
F
Şekil A
MALAZGİRTEKİ ÇARIM show_staf 4 lwl :D

Malazgirt'te cidden Türkçe geldi diye onlara özel açıldı, asla girmem öyle rezil bir server'a bütün TR_Nuker_TR tiplemeler alayının mk diyenler küfürün en ucuz olduğu pis bir server olacağı için ben mümkünse kuzey kutbuna kaçayım gireni hiç rahatsız etmeyeyim.

Okan abi gibi seviyeLi şekilde yorumlasan neyse de,İnsanları aşşağılayamazsın. 🙄

insanları aşağılayamayacağımı "aşağılamayı" yazamadan söyleme bana ayrıca öyle bi şey yapmadım da
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y

insanları aşağılayamayacağımı "aşağılamayı" yazamadan söyleme bana ayrıca öyle bi şey yapmadım da

lol ^^ Türkce oqretmenimiz de geLmis.. NOOB! 🎭 güzeL bir şey mi ? 😜
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Global topicte bu tür olaylara karışanlar her zaman zararlı çıkar arkadaşlar .. Yorumunuzu yapın kenara çekilin, ortamı germeyin ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Global topicte bu tür olaylara karışanlar her zaman zararlı çıkar arkadaşlar .. Yorumunuzu yapın kenara çekilin, ortamı germeyin ..

Tartışmaya giren herkes zararlı çıkar haklı olsa bile.Bir de bu konu global konuysa eyvah eyvah.

/Takipteyim.
M
Mehmet Han ⭐ 18y
malazgirt den girdik viyanaya kadar yolu var xD
C
Continuum ⭐ 18y
Sultan Alparslan sağ olsun =) Romen Diyojene caktı ismini duyurdu ve buralara kadar geldi.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sultan Alparslan sağ olsun =) Romen Diyojene caktı ismini duyurdu ve buralara kadar geldi.

😁 😈
M
Mc_KeFeN ⭐ 17y
Süper Bence
M
Mc_KeFeN ⭐ 17y
weqeq
M
Mc_KeFeN ⭐ 17y
harika
M
Mc_KeFeN ⭐ 17y