Icerige atla
Extraloob

14. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 103 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 5 / 5
Yanıtlar
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
ben ölesine yazmıştım ama 😁 nese sağlık olsun hep yazmak istemişimdir sözlüğe 😁 tşk.

Böyle devam edersen alınabilir ama eekd1 biggrint1
T
TanerUNER ⭐ 19y
ben ölesine yazmıştım ama 😁 nese sağlık olsun hep yazmak istemişimdir sözlüğe 😁 tşk.

Böyle devam edersen alınabilir ama eekd1 biggrint1

körükleme yangını summer6:
B
BayPipo ⭐ 16y
facebook:panpalarını bulduğun sıçıntı
inci:erotizm aşk komedi dolu inci gibi sözlük sitesi
C
Canova ⭐ 17y
Okulun bitmesini ve eve gelip seçilip seçilmediğimi görmek için can atmıştım ama sonuç hüsran.. Ne yapalım birdahaki sefere şansımı yeniden deneyeceğim =)
D
DesertRose ⭐ 17y
Facebook: Bütün dünyadaki insanların üye olabileceği sosyal paylaşım sitesi.
İnci Sözlük : Kurallara kulak asmayan gençlerin ve müstehcen konuşmaların olduğu katılılmcı sözlük tarzında bir site.
D
Dark Zone ⭐ 16y
Birşey demiyorum .

Başarılar .
D
DaddyCool ⭐ 17y
Teşekkürler, herkese sonsuz saygılar sevgiler 😁 Tam benlik rütbe, ne fazla ne az sorumluluk gerektiriyo. Bir ömür boyu çeker beni, fazlasında gözümüz yok 😜
L
Lemus ⭐ 18y
Aramıza hoşgeldiniz ❤️

Spoiler
EnDZoNe
RiqueLme
DaddyCool
xtollgax
TillDoomsDAY
Lemus

Teşekkürler. 😎
R
RiqueLme ⭐ 19y
Aramıza hoşgeldiniz ❤️

Spoiler
EnDZoNe
RiqueLme
DaddyCool
xtollgax
TillDoomsDAY
Lemus

Bu spoiler deki isimlerde kaç harf var 49 bugün ayın kaçı 6 sı çıkar 49 dan altıyı ne kaldı 43 bu başlık kaç gündür acık 2 bu 2yide cıkar ve
mhp nin ccc 41 ccc yılı mübarek olsun
A
Addicted ⭐ 19y
Facebook: Hiçbir insan kimlikteki resmi kadar iğrenç olmadığı gibi, facebook profilindeki kadar güzel değildir.
İnci:Dedelerin kutsal olduğu, liselilerin yerden yere vurulduğu, son günlerin en hit sözlüğü.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aramıza hoşgeldiniz ❤️

Spoiler
EnDZoNe
RiqueLme
DaddyCool
xtollgax
TillDoomsDAY
Lemus

Bu spoiler deki isimlerde kaç harf var 49 bugün ayın kaçı 6 sı çıkar 49 dan altıyı ne kaldı 43 bu başlık kaç gündür acık 2 bu 2yide cıkar ve
mhp nin ccc 41 ccc yılı mübarek olsun

nese:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Facebook : Günümüzde çok yüksek bir kullanıcı kitlesine sahip olan sosyal paylaşım sitesi. Fotoğraf , video paylaşımı , durum güncellemesi yapabileceğiniz bir paylaşım sitesidir , facebook.com yoluyla ulaşabilirsiniz. ^^
İnci : Dedeleri ve kendilerine özel terimleri ile ünlü olan sözlüktür. Amacından sapmış , tek bir tanım bile yapılmayan bir "sözlüktür" bu arada. Ayrıca sozlukspot'un hâla nasıl barındırdığını anlamadığım "sözlük"tür.
3
3dkashap ⭐ 15y
dsaaaa
T
teknocombo ⭐ 17y
Facebook : İlköğretim , ortaokul ve liselilerin derste telefondan çeşitli şeyler paylaşabildiği durumunu gidiyorum diye değiştirip nereye sorusuna bir yere gitmiyorum diye cevap veren insanların oluşturduğu beynin bedava olduğu bir paylaşım sitedir.

İnci : Sitelere saldırı düzenleyen matrak ve şamatanın olduğu , bunların capslerle desteklendiği laf atarken @1 @2 kullanan fotoshop ve adobe flash kullanımında kendini aşmış liseli ergenlerin giremediği bir sözlüktür.
_
Facebook:Yeni neslin , sosyalleşmeden ne anladıklarını tüm çıplaklığıyla göz önüne seren ve önceki nesillere göre , ne kadar farklı olduğunu görebildiğimiz ıvır zıvırlar sitesi. 👴
Bknz;Beğen,Paylaş,Dürt

Incı: 🤔 Incıyı uzun uzun anlatmaya gerek bile duymuyorum. İnci Kadındır Kadın 👴 🤔

Kutluyorum Yeni Sözlük Yazarlarmızı 👍 ☕ whiteangel
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
party bitiyorr son yorumlarınız ekleyin lütfen 😎
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Facebook: Küresel ana dil 😎
İnci: "dedelere şuku" sözleriyle komedi abidesi olmuş zenciler topluluğu
H
Hayta35 ⭐ 16y
Facebook: Eski dostların biribirlerini bulabilecekleri, yeni dostluklar edinebilecekleri paylaşım platformudur
İnci:Türkiye'nin yanı sıra Dünya'da da namlarını duyurmuş çok köklü hack sitesidir. Yaş ortalamaları 8-13 arasıdır ilk bakışda çok tehlikeli görünebilirler ancak 'Havlayan köpek ısırmaz' diye bir atasözümüz vardır unutmayalım. 😊
E
Exezoris ⭐ 16y
Facebook: vatanı kurtarmaktır

İnci: hayata sövmek
E
Elessar ⭐ 18y
Facebook: Amacın eski arkadaşları bulmak olduğu bir siteydi, sanki öyle söylenmişti. Ama biz facebook' u amaç değil araç olarak kullandık, istediğimiz yere gelincede indik.

İnci: Şunu söyleyebilirim ki: ''Sözlüğe ergen topluluğu, seviyesiz, saçma sapan diye eleştirenlerin genel olarak ergen olduğunu anladım.''

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: