Icerige atla
Extraloob

14. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 103 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
R
Rochas ⭐ 16y
5 kere yazmana gerek yok şeker ayrıca imzanda adım geçmiyor pff makara:

bilmem neden sence? :]

en başa onun ismi olması lazım aaa çok ayıp 😆
K
Kitty ⭐ 16y
5 kere yazmana gerek yok şeker ayrıca imzanda adım geçmiyor pff makara:

bilmem neden sence? :]
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Facebook: Küçük bir ihtiyacın neler doğurabileceğinin dünya üzerindeki en iyi kanıtı.
İnci: Real yaşam tarzının, özgürce kullanılabildiği nadir platformların Türkiye temsilcisi 🤝
E
EnDZoNe ⭐ 19y
fesybuk = yüz kitabıdır [horny21 😁 inci nedir = bi canlının içinden çıkan degerli bi parça olmasının yanı sıra oraya buraya saldıran garip açıklamalarda bulunan bi sözlük oldugunu söyleyebiliriz makara:
S
Bende adayım.
Facebook: Öğrenci milletinin ders esnasındaki yeni uğraşı.
İnci: Gereksiz sözlük yazarı topluluğu.

PS: Mod olarak ilk yazım. 😎
A
AAnGeLL ⭐ 18y
FaceBook : Yaşam tarzı olsa gerek. Bkz Nette Yaşam.

Inci : Hayatın Gerçekleri.
L
Leiche ⭐ 16y
Facebook : İnsanların hayatlarında yüzmektir.

İnci : Panpaların çılgınca geyik yaptığı bol küfürlü ergen topluluğu.
H
Hayta35 ⭐ 16y
alımlar bugunmu belli olur 2 saat sonra işe gidicem bida gece 1 de gelicem 😊
F
fbkazoid ⭐ 17y
facebook: zeki oldugunu düsündügümüz bir gencin kurdugu dünyayı kilit altına almıs site süphesiz iletişim dedikodu ve gösterişin en cazip hali

inci: ne üdügü belirsiz bir gruptur ilginçtir aslında kimin kim oldugu belli degildir amaclarıda muhalefet etmektir gençligin isyan örgütüdür kalesidir
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gün içerisinde tek tek değerledirilecektir.
R
RiqueLme ⭐ 19y
Facebook: Gereksiz bir site sadece texas holdem Poker ve gülebilecegim bikaç şey varmı diye girdiğim sanal çöplükten biri

Inci: Kelimeler kifayetsiz kalır. Normalde arkadaslar arasında konusuyorsam oradada öyle hitap ettigim 2. nesilden sonraki nesillerin bir işe yaramadıgı bir sözlük (at avrat ana bacı küfürleri ne incide ederim ne reel hayatta)

örn.
Spoiler
Ali topu atarmısın canım kardeşim demiyorum kimseye ya şu ***na kodum topunla arada paslı oynamayıda düşünün sekertmeyin ebenizi
D
DaddyCool ⭐ 17y
Facebook: Ülkemizde ve dünyada, sosyal medya kavramına yepyeni bir açılım getiren, asosyal bi üniversite öğrencisinin kişisel hırsı sonucu açtığı, günümüzde birçok alanda işimize yarayan sosyal paylaşım platformu.

İnci: İlk başlarda çok iyi gelen, ancak yeni nesil yazarlarla cıvığı çıkan, haddini aşan, 'nerde eski topraklar' dediğim yegane site.
C
Canova ⭐ 17y
Facebook: İlk zamanlar eski arkadaşları bulmak, arkadaşlarla muhabbet etmek için; şuanda ise daha çok oyun oynamak ve bir nevi Youtube gibi amaçlar için kullanılan -ya da kullanılmaya çalışılan- site.
İnci: Kimi insanlar sivri(!) zekalarını ortaya koymak için, kimileri ise eğlenmek için girdiği sözlük.
Sözlük Yazarı olan herkese şimdiden başarılar. 😘
D
Dark Zone ⭐ 16y
Başarılar .
T
TanerUNER ⭐ 19y
face: Inci's Toy
inci: birinci 😁
B
Ben de ⭐ 17y
Facebook : 2 kişinin iddaya girme sonucu, sahte bir kız profili açıp 1 hafta içerisinde şu kadar kişi bulurum denilen bir yer.
Bknz. Kanka iddaya varım ben bu profille 1 haftada 1000 kişi bulurum.

İnci : @2 'Lere acınmayan bir mekan.

Ps: Katılmak amacıyla yazmadım sadece yorum yapmak istedim içimden geldi. whiteangel
K
Kai ⭐ 18y
14. Nesil sözlük yazarı seçilen kişilere şimdiden hayırlı olsun,en seçkin rütbelerden birisidir Sözlük Yazarlığı.
D
Dark Zone ⭐ 16y
Pardon ben tam bilmiyordum ne yazacağımızı Tanım yapacakmışız .

Facebook: Şu dünyada herkesin vardır nerede ise aslında çok gereklidir .

İnci: Ana avrat girerler, Acımaz acıtırlar Tam bir sözlük .
A
Facebook: Günlük olarak girip 2-3 fotoğraf beğenerek,yorum yaparak,fake profil açıp arkadaş eklemek gibi klasik yaşanti tarzı.

İnci : Bütün bir günün stresini 10 dk da atabileceğiniz özgür bir ortam.

Ps:Herkese iyi şanslar summer6:
O
os3 ⭐ 15y
Facebook: El kadar çocuğun milyon dolarlar kaldırabilmesinin kanıtıdır.
İnci: İşten çıkarken adamlara am günü yağ diyebilmektir inci.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: