Icerige atla
Extraloob

12. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 92 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
A
Avasin ⭐ 17y
Freedom: Hiç uyanmak istemediğimiz rüya. Hep o rüyayı görmek isteriz.

Eyeliner: Erkeğin Kalbine Giden Ok
F
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind

PS : atamalarınız tarafımdan yapılmıştır umarım güzel bir yazar olarak devam edersiniz Türkçe'yi hatalı kullandığınızı gördüğümüz andan itibaren yetkileriniz elinizden alınacaktır lütfen Sözlük Yazar'ı saygınlığını kaybetmeyin 8)

teşekkürler summer1: ama Old School gözüküyor anlamadım 😆

Okan abiden rica et Old School yetkini alsın düzelir 😊
L
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind

PS : atamalarınız tarafımdan yapılmıştır umarım güzel bir yazar olarak devam edersiniz Türkçe'yi hatalı kullandığınızı gördüğümüz andan itibaren yetkileriniz elinizden alınacaktır lütfen Sözlük Yazar'ı saygınlığını kaybetmeyin 8)

Benim atamayı yapmayı unutmuşsun sanırım 🤔
K
Kwanza ⭐ 17y
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind

Okan abiden rica et Old School yetkini alsın düzelir :)

KKP'den de halledebilirsin Old School'u almasına gerek yok.
Bu arada teşekkür ederim yazarlık için. summer1:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind

nick nedir soru:
S
Schweppes ⭐ 17y
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind

Okan abiden rica et Old School yetkini alsın düzelir :)

Alakası yok Okan abi daha atamaları tamamlamadı ve senin orada nickini göremedim. 🙄
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind

nick nedir soru:

A pardon nick değişikliği olduğu için karıştı galiba UniqueHunter ben
E
EliteTurk ⭐ 18y
Vay be ilk rütbem buydu zamanında bak şimdi eski günlerim aklıma geldi gerçekden zevkliydi benim için şuansa rütbemin rengi yeşil.. 😉

Ps: Yeni sözlük yazarlarımıza şimdiden hayırlı olsun.. nese:
M
Mojito ⭐ 18y
eski günlere geri dönüyorum 😊
S
Smirnoff ⭐ 17y
katılacaklara başarılar en saygın rütbelerden birisidir önerim sakın biryerlerden bulupta kopyala yapıştır yapmayın summer2:
L
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind

Benim atamayı yapmayı unutmuşsunuz sanırım 🤔
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
done.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Freedom: Özgürlük, içinden geldiği gibi davranma, kimseye hesap vermeme.
Eyeliner: Bayanların kullandığı Göz Kalemi.
Special thx to Flexi
O
ownerMad ⭐ 17y
Freedom : Özgürlük ve benmerkezcilik tadında yaptıkları boktan işleri(amerika'nın) unutarak çoşkulu bir şekilde işleyen, milleti gaza getirmek amaçlı söylendiğini düşündüğüm bir kelime. Yiğidi öldür hakkını yeme, amacı iyi yansıtan güzel bir kelime...

Eyeliner : Bir bayana en çok yakıştığını düşündüğüm makyaj malzemesi. Kullanmasi el becerisi ve yakını iyi goren bir çift göz gerektiren kozmetik ürünü. Bir gözünüz miyop diğeri hipermetropsa ve lens kullanmıyorsanız kendiniz sürmeyi unutun.
B
Beatraax ⭐ 19y
Yeni gelecek arkadaşlara başarılar. Kısa, öz ve açıklayıcı bilgiler yazmanız yararınıza olur 😉
F
frityus ⭐ 17y
Tüh Seçilememişiz olsun D.mod yeterli . 😘
I
ilkveson ⭐ 17y
Eyeliner göz kalemi freedom ise; kadında kullanıldığında eyeliner, kadının gözlerine kapılmamaktır.....
K
KatilBamya ⭐ 16y
Freedoom : Türkçemizde özgürlük kelimesine eşdeğerdir.Bu kelimeyi andığımda aklıma hep Freedoom fighters (Özgürlük savaşçıları) gelir.Günümüzde konuşmayı bilmeyen insanlar bile gariptir bu kelimeyi düzgün söyler.Ayrıca Freedoomun hatunu dedilermi aklınızda bulunsun özgürlük heykelini kastediyordur arkadaş makara:

Eyeliner : Bu aralar kadın boya sanayisinde popüler olmuş bir üründür.Şahsen bazı bayanlara çok yakışır bazılarınında bakışlarını öyle bir değiştirirki sokakta geçtiğinde eyeliner sayesinde tüm dikkatleri üzerinde toplar.
D
FreeDom:Türkçe Kaşlığı:özgürlük, hürriyet, serbestlik, azatllı Anlamına Gelir.Güzel bir nick name olabilir.bir yandan araştırırsak bir çok freedom isimli albüm şarkı vb. ile karşılaşabiliriz

Eyeliner: Kadınların vazgeçilmezi olan makyaj ürünlerinden en çok kullanılanıdır.hiç birşey yapmasalar bile Eyeliner Kullanırlar. Göz Kalemi İle birllikte Kullanılır Yani Eyeliner Bir Göz Kalemi Değildir Bir Tür Boyadır.Fırça İle Sürülebilir.

Sözlük yazarı alımında görevli olan arkadaşlarım. Kesinlikle Alıntı Veya Özenti Değildir %99 Kendi Tanımımdır . %1 lik kısmı ise İngilizceden Türkçeye Geçerken Kopya Muamelesi yapabilirsiniz 😊
Herkeze başarılar Dilerim
S
Sehnsucht ⭐ 18y
Freedom(Özgürlük):Kişinin vazgeçilmez haklarından biridir.Herkesin dilediğini yapabilmesi bunu yaparken de başkalarının haklarına zarar vermemesi demektir.Ayrıca Amerikan filmlerinde ve şarkılarında sık sık duyduğumuz bir kelimedir. bknz:Antimaniax - I Can Smell My Freedom
Eyeliner:Bayanların gözlerine sürmek için kullandığı bir tür makyaj aletidir.Göz kalemine benzer.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: