Bakalım yeni nesilde sözlük yazarlarımız kimler olacak. Kimle bu nadide görevi üstlenebilecek. Simdiden Başarılar ❤️

Birebir sözlük tanımı yapan kişiler kabul edilmeyecek. Tanımları kendinizce espirili bir dille orjinal şekilde yapın. 1 kez tanım yapma hakkınız var. Alımlarla ben ve Mike Shinoda ilgilenecektir bilginize.
Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bence itüsözlük, ekşisözlükün kontrol edilmesi lazım.Çoğu kişi google amcaya başvuruyor (:
Serseri ağzıyla: "sen rahat olsana agaaaaaa" dedirtme bana şimdi nese:
Freedom: Hayatı hissetmek.
Eyeliner: Göz kaleminden daha zor kullanılan, düzgün sürüldüğünde harika görünüş veren tapılası alet.
FREEDOM=özgürlük bağımsızlık hürriyet anlamında kullanılan bır sozcuktur.
EYELINER=göz kalemidir.kadınlarla ilgilidir.
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind
PS : atamalarınız tarafımdan yapılmıştır umarım güzel bir yazar olarak devam edersiniz Türkçe'yi hatalı kullandığınızı gördüğümüz andan itibaren yetkileriniz elinizden alınacaktır lütfen Sözlük Yazar'ı saygınlığını kaybetmeyin 8)
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind
PS : atamalarınız tarafımdan yapılmıştır umarım güzel bir yazar olarak devam edersiniz Türkçe'yi hatalı kullandığınızı gördüğümüz andan itibaren yetkileriniz elinizden alınacaktır lütfen Sözlük Yazar'ı saygınlığını kaybetmeyin 8)
Çok teşekürler hacım forumda Türkçeme dikkat etmem işe yaradı heralde bu sefer 😁
Leqend_SouL
MetoveR
Mopneet
LoveForLife
UniqueHunter
Kwanza
RigorMortis
SouthWind
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap