15. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

- Resim Silinmiş.

Browser:Kısa adı ile weptabanlı server programları fakat önemli olan sey server uzerinden oynanması yani indirmeye gerek yok
Reyis:Lider anlamında öne sürülen kişi ama eskiden ülkü ocağında reyis olurdu şimdi ise her yerde kullanılıyor
İyi de okan olmuyor böyle.Ya hep inci sözlük terimleri soruyorsun ya futbol ya da internet terimleri falan soruyorsun bunların hiç biri beni ve hemcinslerimi enterese etmiyor ki sadece sitem etmek istedim...
- Resim Silinmiş.
İyi de okan olmuyor böyle.Ya hep inci sözlük terimleri soruyorsun ya futbol ya da internet terimleri falan soruyorsun bunların hiç biri beni ve hemcinslerimi enterese etmiyor ki sadece sitem etmek istedim...
- Resim Silinmiş.
bundan çok önceki dönemler şunlarıda sorduk canımcım ; aşk, tanga, g-string, oje [horny21
Browser : Tarayıcı 😊
Reyis : Şukuyu ver panpaaa :P
- Resim Silinmiş.
bundan çok önceki dönemler şunlarıda sorduk canımcım ; aşk, tanga, g-string, oje [horny21
Aşk benden önceydi diğer iki iççamaşırını kullanmadığım için yorum zaten yapamazdım ayrıca ojeyi de ben yokken sormuşsundur yani fundamental banlıyken çünkü ban yedikten yaklaşık 1 yıl sonra döndüm siteye arada kaçırmışımdır ya da onu da aşk gibi önceden sormuşsundur.
Neyse - Resim Silinmiş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap