Uzatırsanız hat kesilecek söylemedi demeyin 😜
11. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR [ SONUÇLANDI ]
· 105 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
atamalar başlayacak birazdan 😎
G
GreenPearL
⭐ 17y
Yaw Kardeşim kusura bakma ama öyle görünüo " bu bilinçe sahip insanların da bu forumda olduğunu görmek çok güzel bir olgu " Mesela burda hafif yağcılık anlıyorum ben
edit.
gkfc ye yazıcagıma buraya yazmışım afedersiniz 😁
gkfc ye yazıcagıma buraya yazmışım afedersiniz 😁
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
* d î n i
bunu nasıl yaptın ❓
abi shift (üst karakter) tuşuna basılı tutarak ^ (3 - üç) tuşuına tuşlamanız ve daha sonrada şapka koymak istediğiniz harfi tuşlamanız (a-e-ı-o) gerekir. (örn : â - ê - î - ô - û gibi)
î
ahahaha yaptım ty canımcım 😁
evet böyle 😁
Dikkat ettiysen ben kimseye özel olarak teşekkür etmedim katılan herkese ettim yani bunun altından nasıl bi sonuç çıkardın anlayamadım ama olsun önemli değil sonuçta o kadar sahte ve yapmacık davranışlar içindeki bi Dünya'da yaşıyoruz ki insanlar kimin samimi olduğunu anlayamıyor sende haklısın ama ben sadece o anki duygularımı ifade etmiştim neyse benden bu kadar durum tartışmaya dönecek yoksa..
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Atamalar ne zaman yapılacak?
M
MrCrossover
⭐ 17y
Deizm : Tüm dinleri reddedip tanrının varolduğuna inanan inanç şeklidir. Kutsal kitaplar, cennet ve cehennem, melek, şeytan gibi kavramların hiçbirinin deizm inancında yeri yoktur.
Ezel: Başlangıcı belli olmayan öncesizlik anlamına gelir, ayrıca Show TV kanalında 2009 yılında yayına giren, "Ezel" adlı dizinin ismi ve yine bu dizinin baş rolünde oynayan Kenan İmirsalıoğlu'nun bu dizide canlandırdığı karakterin ismidir.
Ezel: Başlangıcı belli olmayan öncesizlik anlamına gelir, ayrıca Show TV kanalında 2009 yılında yayına giren, "Ezel" adlı dizinin ismi ve yine bu dizinin baş rolünde oynayan Kenan İmirsalıoğlu'nun bu dizide canlandırdığı karakterin ismidir.
Saat 00.28 açıklama saat kaçta yapılacak acaba ?
Saat 00.28 açıklama saat kaçta yapılacak acaba ?
bak kuzum site çok kalabalık yoğunluk tavan yapmış durumda yetkili kişiler şu anda denetim yapıyorlar en ufak ayrıntıyı bizimle paylaşıyorlar lütfen biraz sabır 🍺
atamaları bekliyoruz 🤤 😜 pray:
Şuan da ekibimiz yoğun olarak çalışmakta, deneme mod başvurular, paparazi başvuruları gibi bir çok işle ilgilenmekteyiz. Sizlerden de isteğimiz , size bilgilendirme yapılana kadar beklemeniz. En kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır.
atamaları bekliyoruz 🤤 😜 pray:
evet heycan dorukta 🎅
Deizm: Tanrının var olma ihtimaline dayanarak, rasyonellik içerisinde inancı bulunan ama farklı olarak, evreni yarattıktan sonra hiç bir olaya müdahale etmeden, tepeden izleyip dalga geçen egoist bir pislikten ileri gidemeyeceğini savunanan bir felsefi zıpırt.
Ezel: Görülen o ki Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu çok ilerlemiş. Belki kaliteli yapımından belki de yönetmenin başarısından ileri gelen bir şey olsa gerek ama bu yadsınamaz. Diziye gelince de teknik açıdan bakıldığın da onu diğer dizilerden farklı kılan özellik çekimdir, tıpkı sinema filmi gibi çekim yapıyor adamlar. Yahu bütçe olaylarına ne oldu, o kadar ayrılacak bütçe bir dizi için? Türk filmlerinde de bu bütçeyle iş yapılsa demeden geçemeyeceğim. Bu kadar rağbet görmesinin sebebi de kesinlikle kaliteli oyuncuları içinde barındırması, teknik açıdan da profesyonel insanlarla çalışılması. Senaryo klişe olabilir ama dizi bir anda herkesi hüp diye içine çekiverdi. Dileğimiz dizinin sadece uzun soluklu olmasından yana, ileride lütfen Aşk-ı Memnu gibi bir çıkmaza girmesin ve her bölüm aynı şeyler tekrar edilmesin. Yönetmen Uluç Bayraktar'a buradan kucak dolusu sevgiler..
Ezel: Görülen o ki Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu çok ilerlemiş. Belki kaliteli yapımından belki de yönetmenin başarısından ileri gelen bir şey olsa gerek ama bu yadsınamaz. Diziye gelince de teknik açıdan bakıldığın da onu diğer dizilerden farklı kılan özellik çekimdir, tıpkı sinema filmi gibi çekim yapıyor adamlar. Yahu bütçe olaylarına ne oldu, o kadar ayrılacak bütçe bir dizi için? Türk filmlerinde de bu bütçeyle iş yapılsa demeden geçemeyeceğim. Bu kadar rağbet görmesinin sebebi de kesinlikle kaliteli oyuncuları içinde barındırması, teknik açıdan da profesyonel insanlarla çalışılması. Senaryo klişe olabilir ama dizi bir anda herkesi hüp diye içine çekiverdi. Dileğimiz dizinin sadece uzun soluklu olmasından yana, ileride lütfen Aşk-ı Memnu gibi bir çıkmaza girmesin ve her bölüm aynı şeyler tekrar edilmesin. Yönetmen Uluç Bayraktar'a buradan kucak dolusu sevgiler..
🤤
S
Storm Shadow
⭐ 17y
Ezel Show TV de yayınlanan Ezel dizisinin başrol oyuncusudur. Asıl isimi Kenan İmirzalıoğlu'dur. Daha önce Türk televizyonlarında Deli Yürek ile ün bulmuştu, bunun ardından Ezel dizisindeki rolü ile yeniden çıkışa geçmiştir. Son derece karizmatik bir adamdır.
Deizm akıl ve doğaya dayanan bir din şeklidir. Bütün evrenin düzeninin tanrı tarafından düzenlendiğini ve herşeyi tanrının yarattığını düşünürler. Peygamberlere ve kitaplara inanç yoktur. Sadece tanrıya inanılır.
Deizm akıl ve doğaya dayanan bir din şeklidir. Bütün evrenin düzeninin tanrı tarafından düzenlendiğini ve herşeyi tanrının yarattığını düşünürler. Peygamberlere ve kitaplara inanç yoktur. Sadece tanrıya inanılır.
Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar ...
Ezel Star TV de yayınlanan Ezel dizisinin başrol oyuncusudur. Asıl isimi Kenan İmirzalıoğlu'dur. Daha önce Türk televizyonlarında Deli Yürek ile ün bulmuştu, bunun ardından Ezel dizisindeki rolü ile yeniden çıkışa geçmiştir. Son derece karizmatik bir adamdır.
Deizm akıl ve doğaya dayanan bir din şeklidir. Bütün evrenin düzeninin tanrı tarafından düzenlendiğini ve herşeyi tanrının yarattığını düşünürler. Peygamberlere ve kitaplara inanç yoktur. Sadece tanrıya inanılır.Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar ...
star TV 😆
S
Storm Shadow
⭐ 17y
Ezel Star TV de yayınlanan Ezel dizisinin başrol oyuncusudur. Asıl isimi Kenan İmirzalıoğlu'dur. Daha önce Türk televizyonlarında Deli Yürek ile ün bulmuştu, bunun ardından Ezel dizisindeki rolü ile yeniden çıkışa geçmiştir. Son derece karizmatik bir adamdır.
Deizm akıl ve doğaya dayanan bir din şeklidir. Bütün evrenin düzeninin tanrı tarafından düzenlendiğini ve herşeyi tanrının yarattığını düşünürler. Peygamberlere ve kitaplara inanç yoktur. Sadece tanrıya inanılır.Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar ...
star TV 😆
Hangi Star Tv 😜 😜 😆
T
TinkyWinky
⭐ 19y
Herkeze başarılar
ne zaman açıklanacak ? 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap