Deizm:
okuyup öğrendiklerim doğrultusunda deizm ateizmden farklı olarak çıkıyor karşımıza ateizm tamamen din olgusunu bir kenara itiyor maddeci yaklaşımla deizm ise tanrının insanoğlunun yaradışılından sonraki varlığını kabullenmiyor.yani tanrı insanı yaratıp köşesine çekiliyor .bu anlamda hiçbir ateist,deist olamaz.
Ezel:
Show TV de yayınlanan bir dizi başrollerinde , Cansu DERE ve Kenan İMİRZALIOĞLU var hiç izlemedim baştan izlemeyince izleyesim gelmiyor çoğu kişi izliyor ama.
Başlangıcı belli olmayan zaman.
11. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR [ SONUÇLANDI ]
· 105 Yanıt · 16K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
Deizim.Kişinin kendini özgür hissetmesi için kullanılan inanc şekli
Ezel.Belirsizliğin ta kendisi....
Herkese Kolay Gelsin ❤️
Ezel.Belirsizliğin ta kendisi....
Herkese Kolay Gelsin ❤️
Alıntı yapmadan, kendi cümleleriniz ile yazın..
Deizm : Dinlerin yanlış olduguna inanan bir inanış biçimidir.Kutsal kitap ve Onun buyruklarını reddeder.Big Bang teorisini savunur.Deizm > Teizm'den türemiştir.
Ezel : Show Tv'de yayınlanan bir dizidir.Ezel Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdıgı karakterdir.Bilinen zamanın bilinmeyen öncesi geçmişidir.
Ezel : Show Tv'de yayınlanan bir dizidir.Ezel Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdıgı karakterdir.Bilinen zamanın bilinmeyen öncesi geçmişidir.
S
SLauGHTeR'
⭐ 18y
Deizm: Tüm Dinleri reddeden fakat Tanrı'nın varlığına inanan bir insan topluluğudur.
Ezel : Tv de reklamlarını gördüğüm sevilen dizi,fakat ben izlemem o ayrı bir konu 😁.
Ezel : Tv de reklamlarını gördüğüm sevilen dizi,fakat ben izlemem o ayrı bir konu 😁.
H
husran.1718
⭐ 17y
Deizm bir inanç biçimidir. Yaradanın lduğuna inanılır Ama onun yarattıklarını kontrol edemiyeceği düşüncesindedirler Deizm'e inananlar. Cennet , Cehennem , Melekler bu inançta yer almazlar.
Ezel , Show TV de cıkan ve genel kitlenin bağlı olduğu filme ismini veren bir karakterdir. Karakter Kenan İmirzalıoğlu tarafından canlandırılmaktadır , eski dostlarının yaptıklarından dolayı estetik ameliyatı ile tipini , sesini değiştirmiş , onlardan intikam almaya gelmiştir, yani filmin konusu odur.
sanki bu yazılanları nette gördüm gibi 🙄
Deizm: Vahiy ya da bir kilise öğretisi aracılığıyla edinilmiş her türlü dinsel bilgiye karşı çıkan buna karşılık belirli bir dinsel bilgi bütününü herkesin doğuştan taşıdığını ya da us yoluyla elde edebileceğini savunan görüşe denir. deizm, tanrılık gücünün sadece yaratma işlemiyle sınırlandığını ve bir kez yaratıldıktan sonra dünyanın Hiçbir işine karışmadığını eş deyişle dünyayı yönetmediğini anlamına gelir.
Ezel:Kenan İmirzali oğlunun canlandırdığı bir karakterdir. intikamını almak için hapisaneden ramiz dayı ' nın yardımıyla çıkıp ve hayatında yenibir sayfa açmıştır baslangıcı olmayan gecmiş zaman anlamını taşımaktadır.
Ezel:Kenan İmirzali oğlunun canlandırdığı bir karakterdir. intikamını almak için hapisaneden ramiz dayı ' nın yardımıyla çıkıp ve hayatında yenibir sayfa açmıştır baslangıcı olmayan gecmiş zaman anlamını taşımaktadır.
hadi bakalım görelim mangalda kül bırakmayacakları, size birşey çıtlatayım. sözlük ilerki haftalarda yepyeni bir hal alabilir, kaçırmayın bu fırsatı derim cool2:
hadi bakalım görelim mangalda kül bırakmayacakları, size birşey çıtlatayım. sözlük ilerki haftalarda yepyeni bir hal alabilir, kaçırmayın bu fırsatı derim cool2:
eski nickiniz neydi çıkartamadım 😕
shhhhh pray:
23ten sonra ☕
shhhhh pray:
kulak versinler bu dedigime, firsat bu firsat 💃
Deizm:Tanrının varlığıyla beraber,olması gereken inanışların; aklına,mantığına göre doğru olması ve bu yolda herhangi bir yol göstericinin olmadığını savunan din felsefesi..
Ezel:Başlangıcının ne zaman oldugu kimse tarafından bilinmeyen ve acıklanamayan bir zaman...
Ezel:Başlangıcının ne zaman oldugu kimse tarafından bilinmeyen ve acıklanamayan bir zaman...
Spoiler
Ben ezelden beri böyleyim
2.Birkez tanım yapabiliyor muyuz ?
Deizm : Evrenin tanrı tarafından yaratıldığını düşünürler ancak tanrının evrene hiçbir müdahalesi yoktur.Deistler doğru dini inanışların insan mantığında ve doğal Dünya'nın kanunlarında görmeyi tercih ederler.
Ezel : 2009'da Show TV'de başlayan ve başrolde oynayan Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı karakterdir.
Ezel : 2009'da Show TV'de başlayan ve başrolde oynayan Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı karakterdir.
Deizm : Evrenin tanrı tarafından yaratıldığını düşünürler ancak tanrının evrene hiçbir müdahalesi yoktur.Deistler doğru dini inanışların insan mantığında ve doğal Dünya'nın kanunlarında görmeyi tercih ederler.
kendi yorumun mu ? yanlış bir yorum gibi geldi de bana senin yorumunda direk atamanı yaptıracağım 😁 😘 👍
kendi yorumun mu ? yanlış bir yorum gibi geldi de bana senin yorumunda direk atamanı yaptıracağım 😁 😘 👍
Benim yorumum dinler hakkında inanışlar ve siyaset hakkında çok şey biliyorum sağdan soldan alıntı yapmama gerek yok yani 😘 😎 😎
gece 23'te ataman yapılacak ama yorumunu nette araştıracağım karşıma çıkmazsa tamamdır olay pray:
gece 23'te ataman yapılacak ama yorumunu nette araştıracağım karşıma çıkmazsa tamamdır olay pray:
Tamam peki 😉
1
Deizm : Dinlerin yanlış olduguna inanan bir inanış biçimidir.Kutsal kitap ve Onun buyruklarını reddeder.Big Bang teorisini savunur.Deizm > Teizm'den türemiştir.
2
2
2 kere Deizm ve Ezel hakkında bu şekilde yorumlarımı kattım..Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap