Oda mantıklı ama yinede cold yapabilirdin ama force'ta güzeldir sağlam setin olunca.
100 lvlde BLADE mi BOW mu?
· 38 Yanıt · 6.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
100 pacheon 100 fire 100 light yap pwpde alamaycagin adam yok snowu boşver ztn mana bittim snow etkisiz kalio gereksizz yani phy 150 200 defans içinde boşver setin saglam oldumu etki etmz o bence light yap cold yerine
Fire Light Bowman kime sorarsan sor 👍
Cold dan yoksun bir bow :S
Fire Cold Pacheon
Blade charın kalkanı var yani extra defance...Glaiver'ın hpsi fazla. Bow charların bunlara karşı üstünlük kurması için Cold şarttır bence..!
Fire = Yüksek demage - Mag. defance
Cold = Cold imbue - Phy. defance
Koşu hızını drug'lar ile de sağlayabilirsin ama cold'un sağladığı phy. defance'i başka bir şey ile sağlayamassın.
Sonuç= Pacheon 100 - Fire 100 - Cold 100
force zahmet işidir 100 lvl max olması lasım ki forcenin zevkini alabilesiniyi secim yinede
bowman döver. cold-fire-pacheon iyi pvp için fire-cold-pacheon uniq için. istersen fire-force bow ama ilerde (110 gap) 90 force pek cazip olmayacağı için force bow'u ele derim. yine de sen bilirisin.
100 pacheon 100 fire 100 light yap pwpde alamaycagin adam yok snowu boşver ztn mana bittim snow etkisiz kalio gereksizz yani phy 150 200 defans içinde boşver setin saglam oldumu etki etmz o bence light yap cold yerine
Bende Bu Yapılandırmayı Kullanıyorum Çokta Memnunum 👍
Sağlam Char İstiorsan Bence Fire , Bow , Cold Bow'da Artık 5 lı Ve 6 lı Combo Var Yanına Pek Kişi Yakasamaz Artık Bowcunun 😉
Eğer pvpde yatmıcam diyosan, fire-cold-pacheon,
Ben uniq. kessem yeter diyosan, fire-light-pacheon.
ikisinide istiyorsan Fire Pacheon 100 Cold 20 Light 80
M
Misproject
⭐ 19y
Bow.
bence Fire-Cold Bow en iyi tercih olur. force işine gelince, aylarca force glavieyle oynadim tamam pvp de force cok ustunluk saglıyor ancak 110 lvl geldiginde bow ve fire a 10 lvl vericeginiz icin force 80 olucak mecburi. ee nolucak ozmn butun harcadiginiz sp ler cope cunki 80 lvl de hicbir işe yaramaz. light işine gelince, hızlı kosabilirsiniz ama coldun defansi saglayamazsiniz kolay kolay.oyuzden cold diyorum ben.
blade tabi kalkan+iyi set+combolar
Benim şaun 98 Lvl Force Bowman charım var fakat Blade yi tercih ederdim 0 dan kassaydım..
tabiki blade ch gurubunda her zaman blade yener
Fire/Light/Bow, cold str çara pek gitmez (str olduğunu düşünüyorum tabiki) hem light'teki hızlı koşma parry ratio'ya da feci şekilde ihtiyacın olacak.
M
Misproject
⭐ 19y
Bow
bow iyidir.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Fire Light Bowman kime sorarsan sor 👍
Cold dan yoksun bir bow :S
Fire Cold Pacheon
🍺 👍