Icerige atla
Extraloob

10. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 114 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 6 / 6
Yanıtlar
G
Gameworld ⭐ 19y
Benimde yorumum holiganizim yönünde kötü oldu ama bir fanatik beşiktaşlı ve çarşı üyesi olarak az holigan takılmadık O günler aklıma geldi bir kaç foto eklemessem olmazki 😄

Kar tipi demeden diyarbakır yolunda 😄

Bizim tayfa

Yorumsuz

W
Holiganizm hakkında sürekli kötü şeyler yazılmış.Holiganizm bir yere zarar vermediği sürece çok zevkli bir şeydir.Yaşayan bilir 8)

Holiganizm ile fanatizm'i karıştırma ; Holigan zarar verendir , spora gölge düşürendir , ottan b.ktan sebeplerle kavga çıkarandır , maksadı maçı izlemekten çok karşı takım taraftarlarıyla didişmek olandır 👍 .Eğer sen holiganım ve hiçde böyle şeyler yapmıyorum diyorsan sen holigan değilsindir.
M
Metamorph ⭐ 19y
Holiganizm hakkında sürekli kötü şeyler yazılmış.Holiganizm bir yere zarar vermediği sürece çok zevkli bir şeydir.Yaşayan bilir 8)

Holiganizm ile fanatizm'i karıştırma ; Holigan zarar verendir , spora gölge düşürendir , ottan b.ktan sebeplerle kavga çıkarandır , maksadı maçı izlemekten çok karşı takım taraftarlarıyla didişmek olandır 👍 .Eğer sen holiganım ve hiçde böyle şeyler yapmıyorum diyorsan sen holigan değilsindir.

+1
B
alımlar bittimi acaba
G
Gameworld ⭐ 19y
alımlar bittimi acaba

Konu global olduğu müddetçe alımlar bitmemiş demektir..
B
WoOoW bu sefer noktayı koymus Exl :D:D ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Benimde yorumum holiganizim yönünde kötü oldu ama bir fanatik beşiktaşlı ve çarşı üyesi olarak az holigan takılmadık O günler aklıma geldi bir kaç foto eklemessem olmazki 😄

Kar tipi demeden diyarbakır yolunda 😄

Bizim tayfa

Yorumsuz

ulen bir fb li olarak ben bile sevdim bunları bjk her zaman tribun pankartı olarak 1 numaramdır zati 👍 🤘
A
Arcadia ⭐ 17y
string : kadınların biz erkekleri çileden çıkartmak için giydikleri iç çamaşır.

holiganizm : genellikle futbol sahalarında görülen birkaç cahil insanın veya grubun takımlarını desteklediklerinin kanıtı olarak (!) yaptıkları ve bunun doğru birşey olduğunu zanneden kişilerin oluşturduğu topluluk.
A
alone59 ⭐ 18y
String: Arguman sayısı değişen metod tanımlamak için kullanılır.
Holiganizm:Özellikle futbolda fanatizmi besleyen ve çevreye zarar vermeye eğilimli taraftar, serseri, hayta.

Şansımı Denedim =)
K
Kai ⭐ 18y
Aramıza hoşgeldiniz bakalım 10.ncu nesil yazarlarımız nasıl çıkacaklar 😘

Winterspring
Optimus Prime
El Verano
DoomsDay
ExcLusivE
MelancholiC
ImmorTaLGoD
Lev Trocki
SweetLord

PS : unforgotten süresiz banlanmıştır.

Sözlük yazarı olmuşum Oh My God 😱 😁

Aynen 😎
A
Arcadia ⭐ 17y

holiganizm : genellikle futbol sahalarında görülen birkaç cahil insanın veya grubun takımlarını desteklediklerinin kanıtı olarak (!) yaptıkları ve bunun doğru birşey olduğunu zanneden kişilerin oluşturduğu topluluk.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

Neden 2 kere yazma gereği duydun? 🤔
E
EleKtRoDe ⭐ 17y
String , hakkında bir bilgim ve fikrim yok ❗
Holiganizm : Spor musabakalırında diğer takımın taraftarına karşı maç öncesi,
esnası ve sonrasında stadyum içeresinde ve dışarısında yapılan bir güc gösterimidir.
Bu güç gösterimi saldırganca olup taraftarların duygu ve düşünceleri üzerinden kontrolün kalkmasıdır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: