Icerige atla
Extraloob

10. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR

· 114 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
U
Gerçekten kaliteli kelimeler seçilmiş bu sefer.
Yorumlar pek tatmin edici gelmedi bana ... 🍿
senden de bekleriz.

Biz sözlük yazarı aday olanlardan bekliyoruz.
Ben aday değilim. Aday olanların yorumlarını çözümlerim... 8)
aday olanları değerlendirmen için senin de çok iyi yazıyor olman gerekli. bu yüzden senin yorumunu da görmek istedim.
E
Expectance ⭐ 17y
Tmm beyler tartışmaya grk yok herkes güzel güzel yorumlarını yapsın 😄
U
Tmm beyler tartışmaya grk yok herkes güzel güzel yorumlarını yapsın :D
hayır tartışmak değil sadece konuşuyoruz.
E
Expectance ⭐ 17y
Tmm beyler tartışmaya grk yok herkes güzel güzel yorumlarını yapsın :D
hayır tartışmak değil sadece konuşuyoruz.

Tmm 😄 afedersiniz 😄
V
volkanka ⭐ 17y
Bir çok kişi , String ile G-String i karıştırıyor...İkiside bambaşka kelimelerdir.
U
her neyse iyi geceler. 👋
N
string;;dersek popo arasına giren ... g-string de o popo arasına giren kismin ipincecik olması demek.
Holiganizm;;Özellikle futbol taraftarlarının karşılaşma öncesi,esnası ve sonrasında,stadyum içerisinde veya dışarısında karşı takımın taraftarlarına karşı kurmaca veya fiziki egemenlik gücü göstermeleridir.Bu güç gösterimi saldırganca olup taraftarların duygu ve düşünceleri üzerinden kontrolün kalkmasıdır.

SaYGıLaRıMLa...
B
Spoiler
String:Ön Tarafı Kapalı Arka Tarafı Aşırı Açık Seksi iç çamaşırı:P Ama proglamama dillerinde Harfler öbeği olarak geçer.

Spoiler
Holiganizm : Her Hangi Bir spor etkinliklerinde Aşırı Derece Sevinen , Üzülen, olay çıkaran taraftarlara verilen genel isim
S
SunShineRa ⭐ 18y
String: önden bakıldığında normal iç çamaşırı, arkadan bakıldığında kalçaların arasından geçen bir ipten ibaret bez parçasıdır.
Holiganizm: Genellikle futbol taraftarlarında görülen, kendi takımını utandıracak hareketler yapan, aşırı sevinip aşırı kin tutan, yapılan sporla ilgili olmayan hareketler yapan taraftarların davranışlarına holiganizm denir.
S
Sonuçlar Ne Zaman Belli Olucak ?
E
Elessar ⭐ 18y
Fazla bi alım olmayacak gibi 😗
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu akşam alımlar başlayacak sıradan değerlendirilecek herkes ☕
I
String: Bayanların ve erkeklerin giydiği zevk ve tutku sınırlarını zorlamak için yapılmış , islam aleminde ve çeşitli magazin programlarında tartışılan , şahsım adına baktığımda beni delirten bir iç çamaşırı çeşidi.

Holiganizm:Spor dallarında takımına destek veren taraftarların aşırı heyecanı ve kazanma hırsı yüzünden oluşan , genellikle futbolda boy gösteren , çeşitli belgesellere konu olan spor terörizm'i olarak nitelendirilen şeye holiganizm denir.

Hiç umudum yoktu yazmaya başlayınca devamı geldi ^^
Spoiler
Seçilecek arkadaşlara şimdiden başarılar
S
String:Seveni çok,sevmeyeni yoktur.Sınırları zorlar,her hatuna nasip olmaz.

Holiganizm:Aşırı aşktan doğan hazin bir sondur holiganizm,herşeyin fazlası zarar 😉

Spoiler
Kelimeler bu sefer zor ve daha tadında olmuş 🎭
B
Baha i ⭐ 18y
String :arzulanmayı isteyen kadın donu
Spoiler
Testesteron artışındaki katalizör

Holiganizm :"Fenerli olacağıma yunanlı olurum daha iyi"
'
'Saw IV ⭐ 17y
String: Çogu erkegin rüyası ve favorisi olan kadın ic camasırı...
Holiganizm: Genellıkle Spor Dallarında görülen asırı sevinç,heyecan,aşk gibi duyguları siddet ve terorizm adı altında gösterilmesi uygulanmasıdır.
K
Kai ⭐ 18y
String:Genellikle bayanların giydiği ve genellikle erkekleri baştan çıkarmak için giyilen sexy iç çamaşırı.
Holiganizm:Bir kişiyi veya birşeyi aşırı derecede sevmek ve etraflarına zarar vererek sevgisini gösterdiğini zanneden yaratıklardır 😆
E
Expectance ⭐ 17y
Beni lütfen adaylardan silin siteyi bırakıyorum.
I
invaders ⭐ 18y
string:kadınları çekici yapan,bir iç çamaşırıdır.
holiganizm:futbol veye başka spor dallarında taraftarların büyük tartışmalarına denir
ps:string okan abinin favorisidir 💃 :D
E
Expectance ⭐ 17y
Beyler hepinizden çok özür diliyorum siteyi bırakıcam felan dedim sinirli anıma denk geldi hala adayım 😄 💃

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: