Gerçekten zor sorulara seçilenlere şimdiden başarılar
10. NESİL SÖZLÜK YAZARI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR
· 114 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 6
Yanıtlar
S
Scintillate
⭐ 17y
Önceki Mesajımı Düzelttim Tekrar İncelenirse Sevinirim 👍
Ahahaha.😁 Sitede 18 yaşından küçük kişiler çoğunlukta.Madem kelimeler verildi,bizde resimli anlatım yapalım. 😈
V-strings VICTORIA'S SECRET!

Turkish Holigan! 😈

Turkish Holigan! 😈
😆
Başarılar.. ^^
C
chipshajen
⭐ 17y
String : Tanga'nın Bi Sınırı Vardır ama String Yeterince Geniş Bi Çemberi Vardır ..
Holiganizm : Yenilgiyi Kabullenemeyen ve Ardından Kötü Davranış Yapak Varoş Delikanlılardır ..
Holiganizm : Yenilgiyi Kabullenemeyen ve Ardından Kötü Davranış Yapak Varoş Delikanlılardır ..
Holiganizm:Futbol terörüdür.En çok ingiliz taraftarlarında görülür.bunun sebebi ise ingiliz taraftarlarının takımlarına duydukları aşırı sevgidir.
String:Kendine güvenen erkek yada kadınların giydikleri iç çamaşırıdır.
String:Kendine güvenen erkek yada kadınların giydikleri iç çamaşırıdır.
String : Kadınların yanısıra, erkeğinde kullandığı, göze hitap eden, modern iç çamaşırlarına verilen isimdir .
Holiganizm : Genellikle taraftarı oldukları takıma karşı kuralsızca davranış biçimine giren bir gruba verilen isimdir . 😎
Holiganizm : Genellikle taraftarı oldukları takıma karşı kuralsızca davranış biçimine giren bir gruba verilen isimdir . 😎
A
Andy Larkin
⭐ 19y
String: Genelde "Tanga" olarak tabir ettiğimiz, erkeklerin ilgisini diğer çamaşır/bikinilere oranla daha çok çeken ve genelde bu amaçla giyilen, kişisine göre de türünün diğer modellerinden daha hoş durabilen, erkeklerin de görmeyi tercih ettiği bir çamaşır/bikini modeli. Erkekler genelde pek tercih etmezler, genelde bayanlara yönelik ürünlerdir, tercih eden erkeklere de halk arasında erkek denmez genellikle 😊
Holiganizm: Zihinsel olgunun da katkıda bulunduğu, çevrenin, özellikle arkadaşların oluşmasında etkili olduğu, tuttuğu takıma olan aşırı sevgi ve bağlılığından dolayı, takımı için bazı şeyleri göze alabilme, taraftarlığı abartma, aşırı boyutlara taşıyan fanatik taraftar zihniyeti.
Bunu benimseyen taraftarlar "Holigan" şeklinde adlandırılırlar. Ve karşı takımın holiganlarıyla olaylar yaşarlar, gerek tribünlerde gerek dışarda, gerek ise sanal ortamda.
İşi ciddi boyutlara, öldürme yaralama vs boyutlara getirilmediğinde Fanatiklik güzel birşey bence. Holiganlık biraz abartılmış versiyonu 😊
Holiganizm: Zihinsel olgunun da katkıda bulunduğu, çevrenin, özellikle arkadaşların oluşmasında etkili olduğu, tuttuğu takıma olan aşırı sevgi ve bağlılığından dolayı, takımı için bazı şeyleri göze alabilme, taraftarlığı abartma, aşırı boyutlara taşıyan fanatik taraftar zihniyeti.
Bunu benimseyen taraftarlar "Holigan" şeklinde adlandırılırlar. Ve karşı takımın holiganlarıyla olaylar yaşarlar, gerek tribünlerde gerek dışarda, gerek ise sanal ortamda.
İşi ciddi boyutlara, öldürme yaralama vs boyutlara getirilmediğinde Fanatiklik güzel birşey bence. Holiganlık biraz abartılmış versiyonu 😊
sweetCHIEF
⭐ 17y
Ahahaha.😁 Sitede 18 yaşından küçük kişiler çoğunlukta.Madem kelimeler verildi,bizde resimli anlatım yapalım. 😈
Turkish Holigan! 😈
Oh my God 😱
awwww adam direk benim bu title diyor işte budur zati severim tospayı o da bilir ahahaha 😄 😜
awwww adam direk benim bu title diyor işte budur zati severim tospayı o da bilir ahahaha 😄 :P
Biliyore,ne yapayım huyum bu işte. 💃
@El Verano
en aciklayici bu olsa gerek 💃 💃
Bizde yazalım bakalım...
String: Giyenin mi seksi, seksi olanın mı giydiği tartışılan giyecek.
Holiganizm: Genellikle futbol taraftarlarında görülür. Bu iş öyle ciddi ki discovery channel belgeselini bile çekti(Gs-Fb derbisine geldiler)Bu aslında soylu bir savaş alanı yaratmaya benzer misal; katana yerine dönerbıçağı, ninja bıçağı yerine kelebek bıçak, bo sopası yerine beyzbol sopası, ninja yıldızı yerine taş gibi...
(bkz: beni öldürmeyen şey güçlendirir)
String: Giyenin mi seksi, seksi olanın mı giydiği tartışılan giyecek.
Holiganizm: Genellikle futbol taraftarlarında görülür. Bu iş öyle ciddi ki discovery channel belgeselini bile çekti(Gs-Fb derbisine geldiler)Bu aslında soylu bir savaş alanı yaratmaya benzer misal; katana yerine dönerbıçağı, ninja bıçağı yerine kelebek bıçak, bo sopası yerine beyzbol sopası, ninja yıldızı yerine taş gibi...
(bkz: beni öldürmeyen şey güçlendirir)
Spoiler
Dövüş sanatlarına ilgim her mesajımda belli oluyor :P
U
unforgotten
⭐ 17y
String: İçimiz kıpır kıpır olur hani, nefsine yenik düşer insan.. Neden? çünkü zevk sınırlarının doruğuna yükselip, tahammül edilemez bir halde oluruz. Ne zaman? String'i ile güneşin altında yanan(!) bir bayanı gördüğümüzde ya da dimdik karşımızda dikildiğinde..
Son zamanlarda tartışması çok da oldu bunun. Gerek islam aleminde olsun gerek Mehmet Ali Erbil'in giydiği tartışmaları falan..
Holiganizm: Spora yakışmayan hareketler derler ya hani, ben de size ajda pekkan'dan aynen öyle adlı şarkıyı hatırlatayım: ''aynen öyleee..'' İnsanlar bazı zamanlar bazı şeylerin dozunu kaçırırlar. Bu her yerde böyledir. Özellikle futbolda da holiganizm adı altında insanlar futbolu lekelemektedir. Göya derler işte biz bu takım için ölürüz falan.. Aslında onla alakası yoktur. Sırf bunu dile getirip şiddete yönelir bu tür insanlar. İçlerinde her zaman patlamak üzere olan bir ateş vardır. Zaten holigan kelimesinin eski sözlük anlamı da gittiği yeri dağıtan manasına gelmektedir. E burdan da çıkarabiliriz ne demek istediğimi..
Son zamanlarda tartışması çok da oldu bunun. Gerek islam aleminde olsun gerek Mehmet Ali Erbil'in giydiği tartışmaları falan..
Holiganizm: Spora yakışmayan hareketler derler ya hani, ben de size ajda pekkan'dan aynen öyle adlı şarkıyı hatırlatayım: ''aynen öyleee..'' İnsanlar bazı zamanlar bazı şeylerin dozunu kaçırırlar. Bu her yerde böyledir. Özellikle futbolda da holiganizm adı altında insanlar futbolu lekelemektedir. Göya derler işte biz bu takım için ölürüz falan.. Aslında onla alakası yoktur. Sırf bunu dile getirip şiddete yönelir bu tür insanlar. İçlerinde her zaman patlamak üzere olan bir ateş vardır. Zaten holigan kelimesinin eski sözlük anlamı da gittiği yeri dağıtan manasına gelmektedir. E burdan da çıkarabiliriz ne demek istediğimi..
Spoiler
Tüm herkese başarılar dilerim. Şans sizinle olsun. 🤝
@El Verano
Bayıldım buna yahuu,gerçekten çok yakışmış. 😊 Yeeeepp! 💃
E
Expectance
⭐ 17y
Önden bakıldığında klasik iç çamaşırlarlara benzeyen arka tarafı ise kalçaların arasından geçen bir ipten ibaret olan bir iç çamaşırı türüdür.
Holiganizm:Özellikle futbolda olay çıkartan(kavga-küfür-vs)kişilere verilen bir isimdir.
Holiganizm:Özellikle futbolda olay çıkartan(kavga-küfür-vs)kişilere verilen bir isimdir.
Gerçekten kaliteli kelimeler seçilmiş bu sefer.
Yorumlar pek tatmin edici gelmedi bana ... 🍿
U
unforgotten
⭐ 17y
Gerçekten kaliteli kelimeler seçilmiş bu sefer.senden de bekleriz.
Gerçekten kaliteli kelimeler seçilmiş bu sefer.senden de bekleriz.
Biz sözlük yazarı aday olanlardan bekliyoruz.
Ben aday değilim. Aday olanların yorumlarını çözümlerim... 😎
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap