Server
Flora
Takımı
Galatasaray
BarbaroS demiş ki:
Bu salı gelmiyormuymuş sonuç olarak?

belli değil aldığımız duyumlar geleceği yönündeydi ama sitelerinde halen bir duyuru yapmadılar belki pazartesi bir duyuru yaparlar :thumbsup:

büyük bir olasılıkla bu hafta gelir bu hep böyle olmuştur new silkroad new server demektir. artık gelmezse de her salıyı beklersiniz. :mrgreen:

Ya artık gelmesini istemiyorum :D .. okullar açılsın :D öyle gelsin ... Benim için daha rahat olucak :D .. yazın tadını çıkaramıcam :D

ya yapmayin ya yeni account actim 3250 silk oldu server gelsin yoksa yine mars da farm li char yapmak sorunda kalirim :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
XnaCeaRy demiş ki:
ya yapmayin ya yeni account actim 3250 silk oldu server gelsin yoksa yine mars da farm li char yapmak sorunda kalirim :D

aman kuzum sakla onları gel aramıza deli kasalım alemleri ağlatalım kale'nin patronu ol bizimle beraber alemleri yönetelim, yok ben eziğim öyle ortalıkta takılırım diyorsan bol şanslar sana :D

EmmaW

hayır Giga olacak merak edenler sro nun sitesine girip ordan trader-hunter-thief skorlarının yazan olduğu bölüme baksınlar ordaki server listesinde Giga yazıyor

Yahu arkadaşım bak bakalım orda Gaia var mı ? Yanlış yazıldı oraya diyelim yeni sw Giga olacak niye ona tıkladıgımızda listeyi gösteriyor ??

Yukarı Alt