Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bi çekil daraltma beni, sen salak salak bilmeden yorum yapıyorsun yaa.

Ps : süresiz banlandın.

yeni server gelmiomuş :D yarılırım gülmekten bende geçeceğim için :D ama kararsızım şimdi kasmak zor olur orda anca 500silk alabilirim ve bot gerisi zor ^^ 80lik nukeri bi satamadım yaw 300silke satıyorum iyimi 80lik charın düştüğü duruma bak :D adminim benim char ilanını bi global yapsan ne makbule geçer be valla olur mu ? :D satmam lazım yeni serverdeki chara yükleyecem silki :D

yeni server gelmese boku yedim 96 wizz 750 silke satim sun 92 kafalik robe 750 silk satim 1,5b gold 1000 silk satim :D

Okan bey beni guilde alirsinis her ay en az 800 silk yükliom 200+ global gidio :D günde 16 sat en az online im :D:D Mars serverinde XnaCeaRy de millet tanir beni :D

ya olum parası olan akın eder akın eder diyosun ama adamın m alması lazım silk alması lazım m alamadı silk lamada 11lvden sonra free kasan yok zaten 6ay falan free kasmazlar zaten tahminen yani adam charını bırakıp geçmez oraya geçenler zorlanır ama adamın birikmişi vardır 25milyar+ falan çeker silkini tamam yaşadı işte.PRE OLMADANDA GİRİLMİYO ZATEN SERVERLERE BEN 8DEN BERİ DENİYOM DAHA GİREMEDİM OYUNA

anlasılan yenı server gelmıcek normalde en gec persembe yada cuma gunu resmı sıtelerıne koyarlardı yenı server gelıcek dıye..bugun cuma ve haLem ses seda yok.buyuk ıhtımal hayal kırıkLıgı oLcak bızLer ıcın...Joymax yenı server getırmıcek herhalde.....

blood_moon demiş ki:
anlasılan yenı server gelmıcek normalde en gec persembe yada cuma gunu resmı sıtelerıne koyarlardı yenı server gelıcek dıye..bugun cuma ve haLem ses seda yok.buyuk ıhtımal hayal kırıkLıgı oLcak bızLer ıcın...Joymax yenı server getırmıcek herhalde.....
Bende ondan korkuyorum.Server bence Salı günü gelmez 1 Eylülde gelirki buda çok kötü olur 24ünde zaten okullar açılıyor.

ironEyE demiş ki:
blood_moon demiş ki:
Bende ondan korkuyorum.Server bence Salı günü gelmez 1 Eylülde gelirki buda çok kötü olur 24ünde zaten okullar açılıyor.
eet ya tamda iddaa'dan 215tl tuturduq(silk parası)yalan olmasın:D :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
server gelsin veya gelmesin silk alanlar beklesin kuzum ne güzel tadını çıkartırsınız okul başlayana kadar daha ramadan bitecek bayram bitecek okullar başlayacakta ohoo çok rahat açılır server silk satmaları lazım hareket yapmaları lazım bu yüzden bu salı gelmezse haftaya banko gelecek ^^

lise yıllarımı özledim :D ah lise oysaydı bende oynayamazdım ama Allah ' a şükür üniversitedeyim

Yukarı Alt