LucidDreamer demiş ki:
BarbaroS demiş ki:
Barbaros ben seni tanıyorum apollodan :D sende beni tanırsın büyük ihtimalle :D SpiffX in ve defne ablanın sonradan sahibi LifeKiss :mrgreen: Yeni bir macera ya atılıyoruz :D senide görmek isterim :D
Tanıdım tanıdım tanımammı :D defne ablanın çok iyilikleri vardır üstümde alemde bize iyilik yapanı unutmayız :lol: Charı 1-2 hafta kasıp bir tanıdığa emanet edeceğim o 1-2 hafta içerisinde sizlerle beraber olmak benide mutlu eder :kalp: :muck:
ps=1-2 hafta kasıp tanıdığa emanet etmemim sebebi lise sınavları gevşeğe gelmez allahın izniyle kazanalım güzel bir yer seneye kalan yerden devam 85-90 yapar gene arkadaşım :santa:

2004 yılından berı oynuyorum su an gngwc 2009 on eleme turnuvası hakemiyim , Toplam 44 milyara yaklaşık para harcadım silkroada 1 senemi yedi okul hayatımda ...
Trowzeen haricinde daha deneyimlisi varmı benden :)

BarbaroS demiş ki:
LucidDreamer demiş ki:
BarbaroS demiş ki:
Barbaros ben seni tanıyorum apollodan :D sende beni tanırsın büyük ihtimalle :D SpiffX in ve defne ablanın sonradan sahibi LifeKiss :mrgreen: Yeni bir macera ya atılıyoruz :D senide görmek isterim :D
Tanıdım tanıdım tanımammı :D defne ablanın çok iyilikleri vardır üstümde alemde bize iyilik yapanı unutmayız :lol: Charı 1-2 hafta kasıp bir tanıdığa emanet edeceğim o 1-2 hafta içerisinde sizlerle beraber olmak benide mutlu eder :kalp: :muck:
ps=1-2 hafta kasıp tanıdığa emanet etmemim sebebi lise sınavları gevşeğe gelmez allahın izniyle kazanalım güzel bir yer seneye kalan yerden devam 85-90 yapar gene arkadaşım :santa:
Defne ablanın kime iyiliği olmadıki .. :mrgreen:
Tamam inş kazanırsın :D

MiqcroXce demiş ki:
2004 yılından berı oynuyorum su an gngwc 2009 on eleme turnuvası hakemiyim , Toplam 44 milyara yaklaşık para harcadım silkroada 1 senemi yedi okul hayatımda ...
Trowzeen haricinde daha deneyimlisi varmı benden :)
:D Deneyim para harcamak değil :D tamam deneyimlisindir , zıttını söylemiyorum :D sadece senide aramızda görmek istiyorum :D

BarbaroS demiş ki:
inş sağolasın :D kazansam yeni pc almayı planlıyorum seneye yeni pc'mle 7/24 online olurum yazın :D o zamana nwo yeni servere geçermi tekrar bilmem ama geçmezse exl olarak dağıtırız serveri :D
:mrgreen: :mrgreen: İnş :D

BarbaroS demiş ki:
inş gelir :D bir hafta daha sabredecek gücüm kalmadı :starving: :santa:
Köyden indim şehre filmindeki bir söz aklıma geldi sen bu yazıyı yazınca :D
-dayanamıyoooom , dayanamıyoooom
-neye dayanamıyon leyn
-açlığaa , açlığaa

:D alakası yok ama komik bir bölümdü :D

bence 25 eylulde açılacak yeni server demedi demeyin ama inşallah agustosta acılır yatırım yaptım bile :)

bir yerde öyle okudum ama nerde okudugum aklıma gelmiyor öyle forum falan değildi ama daha önceki yeni servarların açılacagı zaman önceden bildirim yapılıyodu şimdi ise bi bildirim yok..

kendimi hazırladım umarım bu salı gelir :)

offff uleeyyynn offff satamadım gitti şu charııı :@ bi satsam 250 TL hazırda var bide chardan Gelen Silk yada Para eder 325 falan daya silk'i daya bot'u ver elini 100 offff :(

Yukarı Alt