EmmaW

cyclone seni ferahlatırmı bilmem ama sitelerde gezersen 149tl yede var 100silk :D :D

not: zaten düşük lvl larda o item mallda satılan hp-mp potlardan almak farz :D

Okan abi " viewtopic.php?f=204&t=148120 " şu konuyu 1 günlüğüne falan global yaparmısın şu satılsın bende gereken herşeyi alıcağım ve kabul ederseniz nwo ya gelicem rica ediyorum 1-2 gün global yaparmısn satılsın şu char :(

boo

rank8
extraloob demiş ki:
boo demiş ki:
ccf sart diyosun... hmmm peki :)

ne ccf'i kuzum yıllardır oynarım bu sro'yu basarım parayı alırım silklerimi ne bir charım banlanmıştır ne de bir illegal olaya karışmışımdır, ccf anlamını bilirim kim naısl yapar nedir ne değildir hiç bilmem.

sözün özü illegal bir oyun oynamayın botunuzda legal olsun silklerinizde 8)
kendim için söylemiştim onu :) guilde bunlar bunlar olmadan giremezsiniz dedin ya ondan dedim. o kadar para veremem çünkü ^^ :curtain:

boo demiş ki:
extraloob demiş ki:
boo demiş ki:
ccf sart diyosun... hmmm peki :)

ne ccf'i kuzum yıllardır oynarım bu sro'yu basarım parayı alırım silklerimi ne bir charım banlanmıştır ne de bir illegal olaya karışmışımdır, ccf anlamını bilirim kim naısl yapar nedir ne değildir hiç bilmem.

sözün özü illegal bir oyun oynamayın botunuzda legal olsun silklerinizde 8)
kendim için söylemiştim onu :) guilde bunlar bunlar olmadan giremezsiniz dedin ya ondan dedim. o kadar para veremem çünkü ^^ :curtain:
Kendi guildimizi kurarız :D ne yapalım onlara ayak uyduramıyorsak kendi yolumuzu çizeriz :D

p.s: Bende preli botlu olucam fakat okadar parayı veremem ^^

Fark yapmas bende 2 account var 1 de 3400 silk var suan digerinde 1400 VE mars serverinden ve diger serverlardan ark lar geliyo Serverda Global krali ben olucam XnaCeaRy XnaCeaRy1 2 char unutmayin :D

XnaCeaRy demiş ki:
Yeni serverda 24 sat 8 eu pt yapilcak ayak uydurabilcke olan varsa 24 sat söylesin .
:D Ben ve arkadaşlarım [kendileri 48 yaşında bir bayan ver 25 yaşında bir bey efendi=deneyimli oyuncular] Günün her saati 8li eu party planlarımızı yaptık .. Serverda 8 li partye katılıcak player çok o yüzden bize katılmak istersen :D bekleriz :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
LucidDreamer demiş ki:
XnaCeaRy demiş ki:
Yeni serverda 24 sat 8 eu pt yapilcak ayak uydurabilcke olan varsa 24 sat söylesin .
:D Ben ve arkadaşlarım [kendileri 48 yaşında bir bayan ver 25 yaşında bir bey efendi=deneyimli oyuncular] Günün her saati 8li eu party planlarımızı yaptık .. Serverda 8 li partye katılıcak player çok o yüzden bize katılmak istersen :D bekleriz :D

kimmiş o bayan muhtemelen tanırım pm atar mısın canımcım :muck:

extraloob demiş ki:
LucidDreamer demiş ki:
XnaCeaRy demiş ki:

kimmiş o bayan muhtemelen tanırım pm atar mısın canımcım :muck:
tabi atarım ^^

BarbaroS demiş ki:
Barbaros ben seni tanıyorum apollodan :D sende beni tanırsın büyük ihtimalle :D SpiffX in ve defne ablanın sonradan sahibi LifeKiss :mrgreen: Yeni bir macera ya atılıyoruz :D senide görmek isterim :D

Yukarı Alt