Para oldukca alıcaz abide bir anda 160tl biraz çok geldi.extraloob demiş ki:olur kuzum yahu almışken 1050 silk çekin işte her zaman lazım olacak.
![]() |
Para oldukca alıcaz abide bir anda 160tl biraz çok geldi.extraloob demiş ki:olur kuzum yahu almışken 1050 silk çekin işte her zaman lazım olacak.
ßro valla 11 tl esirgemem 160tl de verırım ama bir anda vermek acıcık sorun olur gibime geliyor.berkomu demiş ki:cyclone seni ferahlatırmı bilmem ama sitelerde gezersen 149tl yede var 100silk![]()
not: zaten düşük lvl larda o item mallda satılan hp-mp potlardan almak farz![]()
kendim için söylemiştim onu :) guilde bunlar bunlar olmadan giremezsiniz dedin ya ondan dedim. o kadar para veremem çünkü ^^extraloob demiş ki:boo demiş ki:ccf sart diyosun... hmmm peki :)
ne ccf'i kuzum yıllardır oynarım bu sro'yu basarım parayı alırım silklerimi ne bir charım banlanmıştır ne de bir illegal olaya karışmışımdır, ccf anlamını bilirim kim naısl yapar nedir ne değildir hiç bilmem.
sözün özü illegal bir oyun oynamayın botunuzda legal olsun silklerinizde![]()
Kendi guildimizi kurarızboo demiş ki:kendim için söylemiştim onu :) guilde bunlar bunlar olmadan giremezsiniz dedin ya ondan dedim. o kadar para veremem çünkü ^^extraloob demiş ki:boo demiş ki:ccf sart diyosun... hmmm peki :)
ne ccf'i kuzum yıllardır oynarım bu sro'yu basarım parayı alırım silklerimi ne bir charım banlanmıştır ne de bir illegal olaya karışmışımdır, ccf anlamını bilirim kim naısl yapar nedir ne değildir hiç bilmem.
sözün özü illegal bir oyun oynamayın botunuzda legal olsun silklerinizde![]()
![]()
Nwo ya girmicenmi ?XnaCeaRy demiş ki:Yeni serverda 24 sat 8 eu pt yapilcak ayak uydurabilcke olan varsa 24 sat söylesin .
XnaCeaRy demiş ki:Yeni serverda 24 sat 8 eu pt yapilcak ayak uydurabilcke olan varsa 24 sat söylesin .
LucidDreamer demiş ki:XnaCeaRy demiş ki:Yeni serverda 24 sat 8 eu pt yapilcak ayak uydurabilcke olan varsa 24 sat söylesin .Ben ve arkadaşlarım [kendileri 48 yaşında bir bayan ver 25 yaşında bir bey efendi=deneyimli oyuncular] Günün her saati 8li eu party planlarımızı yaptık .. Serverda 8 li partye katılıcak player çok o yüzden bize katılmak istersen
bekleriz
![]()
tabi atarım ^^extraloob demiş ki:LucidDreamer demiş ki:XnaCeaRy demiş ki:Yeni serverda 24 sat 8 eu pt yapilcak ayak uydurabilcke olan varsa 24 sat söylesin .Ben ve arkadaşlarım [kendileri 48 yaşında bir bayan ver 25 yaşında bir bey efendi=deneyimli oyuncular] Günün her saati 8li eu party planlarımızı yaptık .. Serverda 8 li partye katılıcak player çok o yüzden bize katılmak istersen
bekleriz
![]()
kimmiş o bayan muhtemelen tanırım pm atar mısın canımcım![]()
Barbaros ben seni tanıyorum apollodanBarbaroS demiş ki:bende isterim![]()
![]()
Sen bizim guilde gel yetki veririzMiqcroXce demiş ki:ilk guıldı ben kurcam :)
Hep birlikte su konusan gurup uni olak![]()