ironEyE demiş ki:
Sadece 1 tane zayıfım olacak.Oda biyoloji...

Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı? :D
20 gün raporsuz 45 gün raporlu gelmediğin taktirde kalırsın bunn dışında raporlar bir kurula gidiyor o kurulda denetlenip kabul ediliyor veya edilmiyor ben şuana kadar bundan kalanı görmedimde aklında bulunsun (bunu genelde okul kaçıp yok yazılmayanlar için yapıyorlar tabi durumu çakarlarsa)

ps:biraz geç oldu ama herkez faydalansın

benim 3 tane gelir kaldım sanıodumda bi kaç yürürlükle ilgili bilgi kaçırmışım notları yanlış hesaplamışım o bakımdan kalmicam sevinçliyim mutluyum aşığım delüyüm :D

Night Blue demiş ki:
ironEyE demiş ki:
Sadece 1 tane zayıfım olacak.Oda biyoloji...

Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı? :D
20 gün raporsuz 45 gün raporlu gelmediğin taktirde kalırsın bunn dışında raporlar bir kurula gidiyor o kurulda denetlenip kabul ediliyor veya edilmiyor ben şuana kadar bundan kalanı görmedimde aklında bulunsun (bunu genelde okul kaçıp yok yazılmayanlar için yapıyorlar tabi durumu çakarlarsa)

ps:biraz geç oldu ama herkez faydalansın

benim 3 tane gelir kaldım sanıodumda bi kaç yürürlükle ilgili bilgi kaçırmışım notları yanlış hesaplamışım o bakımdan kalmicam sevinçliyim mutluyum aşığım delüyüm :D

Ortalamayı Geçtikten Sonra istersen 7 tane zayıfın olsun geçiyorsun ama sorumlu olarak babam ögretmen mevzuatları az cok biliyorum ancak devamsızlık olayını fazla takmayın kalan bende fazla kişi görmedim

AnatoliaFire demiş ki:
2 zayıf geliyordu, matematiği son yazılıda kurtardık. Geometride benim çok sevgili (!) sıra arkadaşım gambazlamasaydı kopya çekerken yakalanmazdım ve belki teşekkür alabilirim. Bakalım yarın ola hayrola. :popcorn:
Öle arkileri ne yapıyoruz bi kanç kişi toplayıp dövdürüyoruz ki akıllansın tavsiyem :twisted:

Hayatın tuzağına düştük, sevginin uzağına...
OsmanGelincik demiş ki:
AnatoliaFire demiş ki:
2 zayıf geliyordu, matematiği son yazılıda kurtardık. Geometride benim çok sevgili (!) sıra arkadaşım gambazlamasaydı kopya çekerken yakalanmazdım ve belki teşekkür alabilirim. Bakalım yarın ola hayrola. :popcorn:
Öle arkileri ne yapıyoruz bi kanç kişi toplayıp dövdürüyoruz ki akıllansın tavsiyem :twisted:

O iş halloldu çoktan. :wink1: :P :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
karnesini alacak ve sevinecek üzülecek olan herkese önce güzel bir tatil hediye ediyorum ardından yapılması gerekenleri masaya yatırıp seneye işi daha ciddiye almanızı tavsiye ederim hepinize hayırlı olsun canlarım nice takdir ve teşekkürlere :muck: :beer: :thumbsup: :kalp:

Devamsızlık 20 gün tamanlanınca mı sınıf da kalınır yoksa

20 yi geçersemi

minimum 20,5 devamsızlık oluncamı kalınır?

Stephanos demiş ki:

20 yi geçersemi

20 olduğu an kalırsın, 19.5 en fazla..

XER0 demiş ki:
Stephanos demiş ki:

20 yi geçersemi

20 olduğu an kalırsın, 19.5 en fazla..
oha kalıcam o zaman notlara geçiyorum fakat devamsızlıkdan gidicem sanırım omg :S
pff sahilde kızlarla takılcaz diye 1 yıl gidiyor vah

`~Oh my Godness~`

Yukarı Alt