Olmasın olmasın 

ne heyecan amaKobe demiş ki:boşver yarın heyecan olsunFre3sTyLe demiş ki:Hay allahım bu Vbs ne zaman açılacak.Karne almamızı mı bekliyorlar![]()
![]()
20 gün raporsuz 45 gün raporlu gelmediğin taktirde kalırsın bunn dışında raporlar bir kurula gidiyor o kurulda denetlenip kabul ediliyor veya edilmiyor ben şuana kadar bundan kalanı görmedimde aklında bulunsun (bunu genelde okul kaçıp yok yazılmayanlar için yapıyorlar tabi durumu çakarlarsa)ironEyE demiş ki:Sadece 1 tane zayıfım olacak.Oda biyoloji...
Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı?![]()
Night Blue demiş ki:20 gün raporsuz 45 gün raporlu gelmediğin taktirde kalırsın bunn dışında raporlar bir kurula gidiyor o kurulda denetlenip kabul ediliyor veya edilmiyor ben şuana kadar bundan kalanı görmedimde aklında bulunsun (bunu genelde okul kaçıp yok yazılmayanlar için yapıyorlar tabi durumu çakarlarsa)ironEyE demiş ki:Sadece 1 tane zayıfım olacak.Oda biyoloji...
Bu arada birşey sorcam:
10gün raporlu 15 gün raporsuz olmak üzere 25 gün devamsızlığım var.Kaldım mı?![]()
ps:biraz geç oldu ama herkez faydalansın
benim 3 tane gelir kaldım sanıodumda bi kaç yürürlükle ilgili bilgi kaçırmışım notları yanlış hesaplamışım o bakımdan kalmicam sevinçliyim mutluyum aşığım delüyüm![]()
Öle arkileri ne yapıyoruz bi kanç kişi toplayıp dövdürüyoruz ki akıllansın tavsiyemAnatoliaFire demiş ki:2 zayıf geliyordu, matematiği son yazılıda kurtardık. Geometride benim çok sevgili (!) sıra arkadaşım gambazlamasaydı kopya çekerken yakalanmazdım ve belki teşekkür alabilirim. Bakalım yarın ola hayrola.![]()
OsmanGelincik demiş ki:Öle arkileri ne yapıyoruz bi kanç kişi toplayıp dövdürüyoruz ki akıllansın tavsiyemAnatoliaFire demiş ki:2 zayıf geliyordu, matematiği son yazılıda kurtardık. Geometride benim çok sevgili (!) sıra arkadaşım gambazlamasaydı kopya çekerken yakalanmazdım ve belki teşekkür alabilirim. Bakalım yarın ola hayrola.![]()
![]()
ChrsNYC demiş ki:öğrenci milleti değil miyiz bi tuvalette bide karne gününde kasıoz![]()
xDChrsNYC demiş ki:öğrenci milleti değil miyiz bi tuvalette bide karne gününde kasıoz![]()
20 olduğu an kalırsın, 19.5 en fazla..Stephanos demiş ki:Devamsızlık 20 gün tamanlanınca mı sınıf da kalınır yoksa
20 yi geçersemi
minimum 20,5 devamsızlık oluncamı kalınır?
oha kalıcam o zaman notlara geçiyorum fakat devamsızlıkdan gidicem sanırım omg :SXER0 demiş ki:20 olduğu an kalırsın, 19.5 en fazla..Stephanos demiş ki:Devamsızlık 20 gün tamanlanınca mı sınıf da kalınır yoksa
20 yi geçersemi
minimum 20,5 devamsızlık oluncamı kalınır?
karneler doldukdan sonra artık bağış ne anlamı varZeratul demiş ki:hacım okula bağış adı altında 100 TL yatırıyorsun dewamsızlıktan eser kalmıyorşekil A ben xD