Beyler Loader Olarak HardMod Kullanıyorum Aşağıda Ss mevcu- Resim Silinmiş.t
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
herkes bas bas "silerseniz banlanırsınız" diye bağırırken, senin böyle bir yorum yapman çok yersiz be üstad. gerçek anlamı ile "cık cık cık"silkroadlife demiş ki:silkroadın içinde HackShield isimli klasörü sil ve tekrar dene bakalım
arkadaşın dedigi yolu denedim edx loaderde patch seed işaretliyken oyuna girebildim bilginizedeepresiph demiş ki:arkadaşım loader dai "patch seed" kutucugunu işaretle, sıkıntın kalmaz. hackshieldi sildiysen silkroadı tekrar yükemeni şiddetle tavsiye falan filan.
ne alaka zaten onu kullanıoruz :)mertbaba00 demiş ki:http://depositfiles.com/en/files/rc1kb98yz indir kur düzelir
o nasil olacak run client den diyosan girmiyorNina Ricci demiş ki:loader'sız girmeyi deneyin sorun yok.
1. Charı İbot Run Clientle açıyorum Oyuna giriyor sorunsuz kasıyor..Nina Ricci demiş ki:loader'sız girmeyi deneyin sorun yok.
Arkadaşım 2. charı başka bir ibot programından açmaya çalışıyorum 16005 portlu olanda 2. charı açarken hata alıyorum işin garibiNina Ricci demiş ki:2 char açamazsınız.