Beyler Loader Olarak HardMod Kullanıyorum Aşağıda Ss mevcu- Resim Silinmiş.t

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

silkroadlife

Bilgiliyim
silkroadın içinde HackShield isimli klasörü sil ve tekrar dene bakalım

silkroadlife demiş ki:
silkroadın içinde HackShield isimli klasörü sil ve tekrar dene bakalım
herkes bas bas "silerseniz banlanırsınız" diye bağırırken, senin böyle bir yorum yapman çok yersiz be üstad. gerçek anlamı ile "cık cık cık"

arkadaşım loader dai "patch seed" kutucugunu işaretle, sıkıntın kalmaz. hackshieldi sildiysen silkroadı tekrar yükemeni şiddetle tavsiye falan filan.

deepresiph demiş ki:
arkadaşım loader dai "patch seed" kutucugunu işaretle, sıkıntın kalmaz. hackshieldi sildiysen silkroadı tekrar yükemeni şiddetle tavsiye falan filan.
arkadaşın dedigi yolu denedim edx loaderde patch seed işaretliyken oyuna girebildim bilginize

ben oyuna run client ile giriyorum ondan önce leoderi açıp patch speedi işaretledim ama gene olmuyo

qxp

rank8
arkadaslar bugun ne salı neden calısmıyor cunku update oldu yenı surumunu beklıceksınız.

Takımı
Galatasaray
1.83'te düzeltildi o hata şuan sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar ServerSignature Error 01 sorunu var bende ilk 1 charla oyuna giriyorum ama yan charı kasmak için onuda sokmak istiyorum bu sefer o hatayı alıyorum ilk silkroad launcerden girmeyi denedim salı günleri oyun kapalıyken uptade olduğunu hatırlatmak için bir hata mesajı geliyor ya onun aynısı geldi server durumuna baktım serverler yarı yarıya dolu sroyu sildim yeniden yükledim 4-5 denememde start geldi oyuna girdim bu sefer botla yan chara giremedim ya botta bir sorun var yada kullandığım harmod loaderde patch seed zaten işaretli loaderde ne yapmam gerek?

Nina Ricci demiş ki:
loader'sız girmeyi deneyin sorun yok.
1. Charı İbot Run Clientle açıyorum Oyuna giriyor sorunsuz kasıyor..
2. charı ibotla tekrar girmeye çalışıyorum hardmod loader yardımıyla serversignature error 01 hatası veriyor ne yapmam lazım?? Yan charı kasıcam 1 charın botta olması gerek
İlk önce silkroaddan girem dicem silkroad launcheri tıklıyorum sanki oyunda bakım varmıs gibi bana uyarı geliyor işte uyarı bu '' The server is undergoing ispection or updates.Connect to htttp://silkroadonline.net for more information Kafayı yemek üzereyim ne etcemi bilmiyorum

Nina Ricci demiş ki:
2 char açamazsınız.
Arkadaşım 2. charı başka bir ibot programından açmaya çalışıyorum 16005 portlu olanda 2. charı açarken hata alıyorum işin garibi

Yukarı Alt