mokoko1 demiş ki:sro bot demek istedim yanii
Muhha sen burayı orjinal bot yapım sitesiyle karıştırdın galiba sen sağa döncektın NET. densola dönmüşsünmokoko1 demiş ki:eminimki modLarımız vede adminLerimiz çözeceq bu işi aminn diyoruz vede admin and modLarın eLine bakıyoruz hadi başarıLar mısıra devamm popcorn
viewtopic.php?f=53&t=14686mokoko1 demiş ki:sro bot demek istedim yanii
Bi işe yaramaz bu program misgibi Tbot Varken kur kullan extraokkdeukalion demiş ki:viewtopic.php?f=53&t=14686mokoko1 demiş ki:sro bot demek istedim yanii
Haxcr4 kullanarak srobot cracklene biliyor.Ama skiller gözükmüyor onuda macro programlarıyla bastırırsan ücretsiz srobot un oluyor. Cool
işe yaramaz dediğin program 2 haftadır 66 adamı 69 yaptı CoolAnT_NuKeR demiş ki:Bi işe yaramaz bu program misgibi Tbot Varken kur kullan extraokkdeukalion demiş ki:viewtopic.php?f=53&t=14686mokoko1 demiş ki:sro bot demek istedim yanii
Haxcr4 kullanarak srobot cracklene biliyor.Ama skiller gözükmüyor onuda macro programlarıyla bastırırsan ücretsiz srobot un oluyor. Cool
botlar var kardeş sm artık paralı oldu tbot var haxcr4 le srobot kırılabiliyor biz uzun zamandır mısır yemeyi bıraktık. Cooltonnny_parker demiş ki:bu sm yada diğer botları acil birisinin bulmaıs lasımm byler 1 aydır elle kasıom bide sp kasmak adamın içine edio arkadşımızın dedği gibi mısıra dvm popcorn extrabeer
-Resim Silinmiş.
Biz Aylar Önce Mısıra SON ! ! ! Dedik extraokkElazigLee demiş ki:arkadaşlar bu mısır sizi iyi sardı ama mısırmı yiceksiniz kasıcakmısınız
yani demek istediğim bota bırakanlar mısır yerler
vay ii yapmışdeukalion demiş ki:işe yaramaz dediğin program 2 haftadır 66 adamı 69 yaptı Cool
Aynen Bunlar Tbot 'un hızını bilmıyor tabi Coolanwhere07 demiş ki:vay ii yapmışdeukalion demiş ki:işe yaramaz dediğin program 2 haftadır 66 adamı 69 yaptı Cool
hayret tbot o işi 9 günde yapio
AnT_NuKeR demiş ki:Tbotttan hızlı bot gösterin bana size lvl67 çarımı vericem yeminki verırım Cool
TWEETY demiş ki:AnT_NuKeR demiş ki:Tbotttan hızlı bot gösterin bana size lvl67 çarımı vericem yeminki verırım Cool
gösteriyorum Arrow
Arrow benn