Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Arkadaşlar oyun daha beta aşamasında her türlü bug olabilir bu yüzden sabırlı olun sanırım şuanda oyunu düzeltmeye çalışıyorlar.Tam olarak oyun haline dönüştürüldüğünde burdan size bilidrilir.

LionShout demiş ki:
Arkadaşlar oyun daha beta aşamasında her türlü bug olabilir bu yüzden sabırlı olun sanırım şuanda oyunu düzeltmeye çalışıyorlar.Tam olarak oyun haline dönüştürüldüğünde burdan size bilidrilir.
:kalp: :kalp:

CaptainAizen

Öğreniyorum
Arkadaşlar yorum yapmadan önce genel olarak bir bakın sorununuzla ilgili daha önce birşeyler yazılmış mı diye.54 lvl meteoru az vuruyor diyen biri vardı oyunu düzeltmeye çalışan arkadaşlar bunları küçük sorun olarak görüyor daha temel sorunları halletmek birinci öncelikte.Oyundan atma sorununun hemen hallolmasını beklemeyin vakit alıcaktır.Açıklamaları ve söylenenleri takip edin gerekli cevapları bulucaksınız.Oyunu yapmaya çalışan arkadaşlar hataların farkında ve düzeltmeye çalışıyorlar bizde gördüğümüz extra hataları onlara ileticez ama temel olarak oyundan hemen atıyor çok dc geliyor gibi hataların farkındalar merak etmeyin bizimle kalın =)

CaptainAizen demiş ki:
Arkadaşlar yorum yapmadan önce genel olarak bir bakın sorununuzla ilgili daha önce birşeyler yazılmış mı diye.54 lvl meteoru az vuruyor diyen biri vardı oyunu düzeltmeye çalışan arkadaşlar bunları küçük sorun olarak görüyor daha temel sorunları halletmek birinci öncelikte.Oyundan atma sorununun hemen hallolmasını beklemeyin vakit alıcaktır.Açıklamaları ve söylenenleri takip edin gerekli cevapları bulucaksınızdır.Oyunu yapmaya çalışan arkadaşlar hataların farkında ve düzeltmeye çalışıyorlar bizde gördüğümüz extra hataları onlara ileticez ama temel olarak oyundan hemen atıyor çok dc geliyor gibi hataların farkındalar merak etmeyin bizimle kalın =)
sana tamamiyle katılıyorum +1907

CaptainAizen demiş ki:
Arkadaşlar yorum yapmadan önce genel olarak bir bakın sorununuzla ilgili daha önce birşeyler yazılmış mı diye.54 lvl meteoru az vuruyor diyen biri vardı oyunu düzeltmeye çalışan arkadaşlar bunları küçük sorun olarak görüyor daha temel sorunları halletmek birinci öncelikte.Oyundan atma sorununun hemen hallolmasını beklemeyin vakit alıcaktır.Açıklamaları ve söylenenleri takip edin gerekli cevapları bulucaksınız.Oyunu yapmaya çalışan arkadaşlar hataların farkında ve düzeltmeye çalışıyorlar bizde gördüğümüz extra hataları onlara ileticez ama temel olarak oyundan hemen atıyor çok dc geliyor gibi hataların farkındalar merak etmeyin bizimle kalın =)
yazacaklarımın üstüne bastın ayağını kaldır :mrgreen:

Autumn demiş ki:
CaptainAizen demiş ki:
yazacaklarımın üstüne bastın ayağını kaldır :mrgreen:
:D:D:D:D güzel espiri :):)

bu arada bu serveri geliştirmek için tombalacı kardeşim yardım edebilcegim bir konu varsa her türlü yardıma hazırım haberin olsun :))

Şuanda server open betadadır serverde 5 dk dır duramıyoruz dienler içinse tombalaci46 ile ikimiz 30 dk dır oyundayız :mrgreen:

Şuanda server open betadadır serverde 5 dk dır duramıyoruz dienler içinse tombalaci46 ile ikimiz 30 dk dır oyundayız :mrgreen:

ya herkez 3 5 üyelik almıs yokmu bi hakiki türk genci bana bi üyelik versede bi girip baksak zaten 30dklık zevk devamlı oynanacak bişey değil ama merak işte girip bakma istiyor insan :D

wall ben 1 dk bile duramıyom skill acıyo oyun kapanıyo npc giriyom oyun kapanıyo skill upluyom kapanıyo 1dk bile duramamdım 30 dk dır.

ReaLKinG32 demiş ki:
wall ben 1 dk bile duramıyom skill acıyo oyun kapanıyo npc giriyom oyun kapanıyo skill upluyom kapanıyo 1dk bile duramamdım 30 dk dır.
anlamıyorum gm değilim sadece asistanım normal player gibi oyuna giriyorum 30 dk dırda dc yemeden ??? yemeden oyundayım ama sen 1 dk bile duramıyorusn.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt