aqam char lar silin micek dimi bidaha 

![]() |
LionShout demiş ki:Arkadaşlar oyun daha beta aşamasında her türlü bug olabilir bu yüzden sabırlı olun sanırım şuanda oyunu düzeltmeye çalışıyorlar.Tam olarak oyun haline dönüştürüldüğünde burdan size bilidrilir.
sana tamamiyle katılıyorum +1907CaptainAizen demiş ki:Arkadaşlar yorum yapmadan önce genel olarak bir bakın sorununuzla ilgili daha önce birşeyler yazılmış mı diye.54 lvl meteoru az vuruyor diyen biri vardı oyunu düzeltmeye çalışan arkadaşlar bunları küçük sorun olarak görüyor daha temel sorunları halletmek birinci öncelikte.Oyundan atma sorununun hemen hallolmasını beklemeyin vakit alıcaktır.Açıklamaları ve söylenenleri takip edin gerekli cevapları bulucaksınızdır.Oyunu yapmaya çalışan arkadaşlar hataların farkında ve düzeltmeye çalışıyorlar bizde gördüğümüz extra hataları onlara ileticez ama temel olarak oyundan hemen atıyor çok dc geliyor gibi hataların farkındalar merak etmeyin bizimle kalın =)
yazacaklarımın üstüne bastın ayağını kaldırCaptainAizen demiş ki:Arkadaşlar yorum yapmadan önce genel olarak bir bakın sorununuzla ilgili daha önce birşeyler yazılmış mı diye.54 lvl meteoru az vuruyor diyen biri vardı oyunu düzeltmeye çalışan arkadaşlar bunları küçük sorun olarak görüyor daha temel sorunları halletmek birinci öncelikte.Oyundan atma sorununun hemen hallolmasını beklemeyin vakit alıcaktır.Açıklamaları ve söylenenleri takip edin gerekli cevapları bulucaksınız.Oyunu yapmaya çalışan arkadaşlar hataların farkında ve düzeltmeye çalışıyorlar bizde gördüğümüz extra hataları onlara ileticez ama temel olarak oyundan hemen atıyor çok dc geliyor gibi hataların farkındalar merak etmeyin bizimle kalın =)
Autumn demiş ki:yazacaklarımın üstüne bastın ayağını kaldırCaptainAizen demiş ki:Arkadaşlar yorum yapmadan önce genel olarak bir bakın sorununuzla ilgili daha önce birşeyler yazılmış mı diye.54 lvl meteoru az vuruyor diyen biri vardı oyunu düzeltmeye çalışan arkadaşlar bunları küçük sorun olarak görüyor daha temel sorunları halletmek birinci öncelikte.Oyundan atma sorununun hemen hallolmasını beklemeyin vakit alıcaktır.Açıklamaları ve söylenenleri takip edin gerekli cevapları bulucaksınız.Oyunu yapmaya çalışan arkadaşlar hataların farkında ve düzeltmeye çalışıyorlar bizde gördüğümüz extra hataları onlara ileticez ama temel olarak oyundan hemen atıyor çok dc geliyor gibi hataların farkındalar merak etmeyin bizimle kalın =)![]()
Allah allah hep 2 tane yorum gidiyor ne işAutumn demiş ki:Open Beta üyelik war :S bide 30 dk dır hala oyundayım ?
anlamıyorum gm değilim sadece asistanım normal player gibi oyuna giriyorum 30 dk dırda dc yemeden ??? yemeden oyundayım ama sen 1 dk bile duramıyorusn.ReaLKinG32 demiş ki:wall ben 1 dk bile duramıyom skill acıyo oyun kapanıyo npc giriyom oyun kapanıyo skill upluyom kapanıyo 1dk bile duramamdım 30 dk dır.