Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
vay vay vay captain filn da yazıo manyak bişey ya. çok heyecanlıyım inşallah bi an önce biter tüm işler. :D Üyelik alsam bi an önce herseyi indirdim sadece üyeliğim yok.

ozanrms demiş ki:
Bey0n3 demiş ki:
ozanrms demiş ki:
Tahminen kaç bug kaldı (soruya bak ya) :P
yani nasıl sorulur bilmemki ne zaman açılırdiyoruz testler bitince testler ne zaman buglar bitince buglar ne zaman geri başa sar net bi yanıt yokmu mesela şu bug üzerine uğraşıyoruz die fln
sabrımın sonlarına denk gelecek ama neyse al bakalım sen yaz 0 dan db noluo ?
tmm ya off off sanki bizde sizin gibi 2 günden beri uğraşıyoz gerçi siz 2 ay olmuş ne yapak bizde dog misali açıldı hemen yumul bekle iki saat f5 yap acaba aldım mı almadınmı yemeğe gitsemmi gitmesemmi napcanı şaşırdı millet alıyor üyeliği 2 dk sonra tekrar iptal biz ne yapak mecburen merak edioz
eğer _,sayılı ve eu char açan olmasaydı şuan rahat rahat oyunda olurdun.

3-5 kisi yüzünden 60 70kısı üyeLk alamadı..
PS:Bu 3-5 kısıyı cok merak ediyom koskocaman topiğin basında yazıyor. _ 'li almayın eu acmayın die...

o eulu _ bunlu char açanı bi bulsam pancar motoru misali :headbang: kim yapıyorsa inş pc ne trojan bulaşır ekran kartı .tüne girsin cd romun çıkışı .tünden olur inş bide beyonce bu _ böle char açan eşşeğin ipi bulup direk ip den banlayamıyomusunuz?? :think:

Emin yapabiliceksen Eu'yu tamamen delete et . _' probLeminide kaldır öyLe ac bence serwerı böyLe cok uğrastıracak:S
Ps:_ ve Eu acanLar saoLsn bu gidisle hic oyuna giremeyiceğiz ...

Captain, General olsun :D Ve de lütfen arkadaşlar başlıkta da yazdıgı gibi _, sayı vs. istenilmeyen karakterler kullanmayalım, Yeni üyelik alamıyoruz. Hakkımızı yiyorsunuz. Boşunada emekten de çalıyorsunuz.

Autumn bari net bi vakit söyleyin şu şu saatlerde üyelik açılcak diyin 20kişi alıcaz diyin ona göre bizde vaktinde başvuralım sonra milletin vaktine yazık oluyor
2 saattir pc başındayım f5 yapmaktan parmağım ağrıdı
Tek ben olsam hadi neysede diğer milletin hakkınıda yemeyin bari

timu41 demiş ki:
Autumn bari net bi vakit söyleyin şu şu saatlerde üyelik açılcak diyin 20kişi alıcaz diyin ona göre bizde vaktinde başvuralım sonra milletin vaktine yazık oluyor
Aynen Katılıyorum ....

olumculnuker demiş ki:
timu41 demiş ki:
Aynen Katılıyorum ....

Arkadas uyelık alsanda bı ıse yaramıokı gırıosun 20 sanıye sonra atılıosun bu kadar basıt anca oyunun tamamen bıtmesını beklıcez

Üzülere söylüorum ki üyelik alımı açılmayacak tombalaci bu _ ve eu açan akıllılardan dolayı pcsine format atacak + lag fln

Bide Bow we Nuke skillerinin süresi ve bugları düzeltildi. (:

ReveRanGe_ demiş ki:
olumculnuker demiş ki:
timu41 demiş ki:
Aynen Katılıyorum ....

Arkadas uyelık alsanda bı ıse yaramıokı gırıosun 20 sanıye sonra atılıosun bu kadar basıt anca oyunun tamamen bıtmesını beklıcez
Tamam doğruda ben dün geceden beri oyuna girmeyi deniyorum kaç saattir pc başındayım
Kimimiz o 20 saniyeyi bile yaşıyamadı ona ne dicen ?

WildKing demiş ki:
ben acc açtım 3tane 3unede gırmıyor yanlıs dıyor mıllet oyunda fingirdeşiyor ne saçma
akıllı insanlarımızdan dolayı db rest atmak zorunda kaldık kaç kez.. bunun için üyelikleriniz silindi.

charlatz demiş ki:
Knight Online'daki DB'ler ne kadar kolaymış bunun yanında :D
Her oyunuki zordur sadece knighta artık nasıl yapılacağı ne olacağı biliniyor benim arkadaşım 1 wps kiraladı koda bide iyi bilen bi gm vardı ayarladı onu arayı diodu exp zor item kolay olsun fln oda hemen yapıp çıkıodu sroda heralde hiç db örneği yok çünkü adam sıfırdan yapıo hakkını vermek lazım :wink1:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt