Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
rezalet ya başka bişi değil bunun adı dünden beri 7 kez id aldım db reslenmesinden dolayı en son yine aldım ama benden sonra yine db ye res yarın öbür gün millet char kasıcak o zamanda yaparsınız beceremediniz bu işi arkadaş.Biz burda her dakika sizimi bekliyeceğiz id almak için dünden beri maymun ettiniz ha oldu ha olucak bu nedir yahu.

Yaptıgınız bu büyük işi kıskanan birisi sanrım. Yoksa hiç bir insan böle bir mallığı yapmaz bu kadar uyarının üzerine. :S Emeklerinizi kıskanıyor ki böyle her seferinde köstek oluyor.

Bey0n3 demiş ki:
ReveRanGe_ demiş ki:
Bey0n3 demiş ki:
Hayırlı uğurlu olsun bi arkadaşımız nwo004 die çar açıp serverimizi gene bozdu ...
nasıl bozuo ? ki
db de büyük sorunlar yaşatıyor _ eu we sayılar.
Arkadaş demişti bide ben deyim sorun yaratan şeyleri direk kaldırın olmamı eu zaten kimse istemio admin dahil :think:

Alexander Mahone demiş ki:
ProMaster demiş ki:
Bey0n3 demiş ki:
sözün bittiği yer warya tam ordayım şuan..
Hacim dedim diyorum ve diyecegim adam akilli 20 kisi secin tester olarak ve siz pmle yollayin id ve pw'yi :rolleyes1: :confused1:

Katılıyorum.
bu forumda sadece 20 kişimi adam akıllı ? öbürleri yarım adam yarım akıllımı :confused1:

Beyler Tombalaci46 pcsine format attıktan sonra üyelik alımları açılacak we rahat rahat gireceğiz
Format sebebi: Fazla yüklenmeden dolayı oluşan lag.

ProMaster demiş ki:
@ozanrms
Her Seyi yanlis anlamak zorunda misin arkadasim sen ??? sin:
e tmmda haklısın ama bu forumda herkez denemek istiyor eline birşey geçmesede :!!&%&! özür dilerim kafam çok bozuk o yüzden birden yazdım çatacak yer arıyordum çok özür dilerm

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt