Bi yakalayamadım ama xDMilkShake demiş ki:benim nick belli milkShake karı spear herkez peşimde koşuyodu biliyolar :)
girer girmez atıyor
![]() |
Bi yakalayamadım ama xDMilkShake demiş ki:benim nick belli milkShake karı spear herkez peşimde koşuyodu biliyolar :)
Eski yorumlarına dikkat ettimdeLast_Bow_TR demiş ki:1 kere olurBey0n3 demiş ki:last eminsin dimi nickinde _ veya sayı yok ?Last_Bow_TR demiş ki:girer girmez atıo neden ?![]()
sabrımın sonlarına denk gelecek ama neyse al bakalım sen yaz 0 dan db noluo ?ozanrms demiş ki:Tahminen kaç bug kaldı (soruya bak ya)![]()
yani nasıl sorulur bilmemki ne zaman açılırdiyoruz testler bitince testler ne zaman buglar bitince buglar ne zaman geri başa sar net bi yanıt yokmu mesela şu bug üzerine uğraşıyoruz die fln
üyelik alımını ben açmıyorum tombalaci açıo onun kararı 1 saat içinde açılabilirmi bilemem :(judas demiş ki:beyone üyelik açıcakmısın 1 saat içinde tekrar açmıcaksanız ben yolumu alayım![]()
ölüyodum ve öldümLast_Bow_TR demiş ki:
teşekkürler.artık yarına inş oynarım.Bey0n3 demiş ki:üyelik alımını ben açmıyorum tombalaci açıo onun kararı 1 saat içinde açılabilirmi bilemem :(judas demiş ki:beyone üyelik açıcakmısın 1 saat içinde tekrar açmıcaksanız ben yolumu alayım![]()
tmm ya off off sanki bizde sizin gibi 2 günden beri uğraşıyoz gerçi siz 2 ay olmuş ne yapak bizde dog misali açıldı hemen yumul bekle iki saat f5 yap acaba aldım mı almadınmı yemeğe gitsemmi gitmesemmi napcanı şaşırdı millet alıyor üyeliği 2 dk sonra tekrar iptal biz ne yapak mecburen merak ediozBey0n3 demiş ki:sabrımın sonlarına denk gelecek ama neyse al bakalım sen yaz 0 dan db noluo ?ozanrms demiş ki:Tahminen kaç bug kaldı (soruya bak ya)![]()
yani nasıl sorulur bilmemki ne zaman açılırdiyoruz testler bitince testler ne zaman buglar bitince buglar ne zaman geri başa sar net bi yanıt yokmu mesela şu bug üzerine uğraşıyoruz die fln