muhaha ben sana anlatıyım yavrımhasnicktir demiş ki:arkadaşlar tamam herşey güzel de bu hatayı hallediyoruz hadi biz biraz daha bu işi anlamayan kardeşlerimiz için; hata, hangi hatanın bu çözüm yolu biri resimleyipte işte bu hata o yüzden bu çözüm yolunu önerdim deseniz adminler olrak başınız daha az ağrımaz mı? bu sadece bir öneri emeklerinize sağlık yanlış anlamayın
Forumu gezersen biraz hangi hatanın hangi çözüm yolunu gösteren tükçe renkli resimli topiclerimi görürsün bizde düşünüyoruz düşündüklerinizi Winkhasnicktir demiş ki:arkadaşlar tamam herşey güzel de bu hatayı hallediyoruz hadi biz biraz daha bu işi anlamayan kardeşlerimiz için; hata, hangi hatanın bu çözüm yolu biri resimleyipte işte bu hata o yüzden bu çözüm yolunu önerdim deseniz adminler olrak başınız daha az ağrımaz mı? bu sadece bir öneri emeklerinize sağlık yanlış anlamayın
sen bakma ona ayarı vercem birazdan ben varken ne işlere kalkışmışElazigLee demiş ki:Forumu gezersen biraz hangi hatanın hangi çözüm yolunu gösteren tükçe renkli resimli topiclerimi görürsün bizde düşünüyoruz düşündüklerinizi Winkhasnicktir demiş ki:arkadaşlar tamam herşey güzel de bu hatayı hallediyoruz hadi biz biraz daha bu işi anlamayan kardeşlerimiz için; hata, hangi hatanın bu çözüm yolu biri resimleyipte işte bu hata o yüzden bu çözüm yolunu önerdim deseniz adminler olrak başınız daha az ağrımaz mı? bu sadece bir öneri emeklerinize sağlık yanlış anlamayın
ndn korkacak bisi yok botumu calıstıramıommElazigLee demiş ki:korkacak bişey yok normaldir olmayabilir pc ni ne zamnadan beri kulalndığına bağlı falan fülün salla korkacak bişi yok Wink