beyler bence artık eski sro db leri çinde forumlarda geziyo baksanıza kaçtane server var ve bunların kaçı çinde düşününce mantıklı geliyo sro çinde Ko gibi pvp server dolu galiba bunlar sadece bizim bildiğimiz büyük server lar aslında derinlemesine bir araştırma yaparsa buluruz sro nun db lerinin bi ara verilmişti db indirdim uğraştım db yi açtım fakat serveri manager login manager eksikti server machine programı açılır açılmaz kapanıyodu yani tam bi bilinmezlik hakim guide ler desen çince google de translate ediyon yine bişey anlaşılmıyor

arkadaslar forumlarda falan gezdigi yok adamlar mhtcden alıyor mhtc halen açık ve server dosyalarını 200 euro ya satıyor parası olan girsin siteye alsın bizde açalaım :D

Agilla demiş ki:
arkadaslar forumlarda falan gezdigi yok adamlar mhtcden alıyor mhtc halen açık ve server dosyalarını 200 euro ya satıyor parası olan girsin siteye alsın bizde açalaım :D
200 Euro mu ? O kadar ucuzsa alalım hemen ya da Okan abi alsın deli kâr yapar valla :twisted:

Mhtc den alınmış olabilir SunWorld fakat geliştirme konusunda ecsrodan çok daha ilerdeler.

Crown demiş ki:
Agilla demiş ki:
200 Euro mu ? O kadar ucuzsa alalım hemen ya da Okan abi alsın deli kâr yapar valla :twisted:

Mhtc den alınmış olabilir SunWorld fakat geliştirme konusunda ecsrodan çok daha ilerdeler.
Bu adamlar direkt csrodan almış.Oyunda isro olan çoğu özellik var.Mesela:
Yere otur ileri tıkla kalkar.
Canavara tıkla yerden bişey al skill bas canavara dalar.Bunların hiç biri ecsroda yok...

bunu daha önceden düşündüklerine eminim ama serverı kurup yöneticek kadar bilgili biri olmadığından kuramıyorlardır

İron Bize Senin mediayı Upload Edermisin bi Ben Emin olmak istiyorum 2.010 olduğundan serverın
Yanlış anlama inanmamakla alakası yok :wink1:

Yukarı Alt